Trustpilot     FRI FRAGT på køb for over 499,-       Leveringspris med GLS: 39,-     Sikker online betaling      Rådgivning af faglært frisør
Billighårprodukter.dk Billighårprodukter.dk
Produkter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev

Hårfarver

Der er 76 varer.

Hårfarver

Her ses et stort udvalg af milde og skånsomme farver til håret.Vælg naturhårfarven Easi Water Colour som kun skal blandes med vand og er helt lugtfrie. Vælg Tints of Nature hårfarve som indeholder økologiske ingredienser. Vælg Schwarzkopf Igora Vibrance hårfarve som er en ammoniakfri farve til håret.Her findes så mange nuancer af farver til håret,at du med lethed kan finde lige netop din personlige hårfarve.

Underkategorier

  • Økologiske hårfarver
    Økologiske Hårfarver Tints of nature er forskellig fra andre hårfarveprodukter, da hårfarverne ikke er tilsat ammoniak og andre skrappe kemikalier som kan gå ind og beskadige håret. Tints of nature er lavet med et maksimum af certificerende økologiske ingredienser og et minimum af kemikalier for at skabe det smukkeste og sundeste hår.Disse økologiske hårfarver findes i 20 forskellige nuancer og dækker grå hår op til tonehøjde 8N som er en lys blond hårfarve.
  • Naturhårfarver
     Easi Water Colour Easi Water Colour er en naturhårfarve som er uden duft,uden ammoniak og brintoverilte.Hårfarven har en holdbarhed på ca.4-6 uger.Med Easi Water Colour hårfarve opnås et sundt, glansfuldt og volumegivende hår. Hårfarven kan i nogle tilfælde dække op til 100% gråt hår men kan ikke lysne håret,da det er en toningshårfarve.Fordelen ved  denne hårfarve er at du undgår  en tydelig udgroning,samt undgår at håret bliver porøst. Easi Water Colour Hårfarve er let at arbejde med,da farvepulveret kun skal blandes med vand.
  • Ammoniakfri hårfarve
    Ammoniakfri Hårfarver Schwarzkopf Igora Vibrance Hårfarve er en ammoniakfri hårfarve som er tilsat olie for at give håret mere glans og pleje. Hårfarverne har en konsistens som gele og er derfor nemme at arbejde med. Findes i mange nuancer, lige fra sort til lyseblond. Hårfarverne er i smukke glansfulde nuancer som gylden, kobber, rød, brun og violet. Bemærk at der er til 2 farvebehandlinger til kort hår i en æske.

Varer sidevis

Varer sidevis