American Crew

American Crew er en maskulin hårpleje, hudpleje, styling, og shaveserie som specielt henvender sig til mænd i alle aldre. Alle American Crew eksklusive produkter indeholder plejende ingredienser og har en fantastisk maskulin duft. Skab et moderne herrehår og et maskulint look med American Crew styling produkter. De populære American crew hårvoks er i flere varianter. American Crew hårplejeprodukter som Shampoo og Conditioner findes til enhver hårtype. Gør dine daglige ritualer til en oplevelse med American Crew Shaveprodukter.  Målet ved at anvende produkter fra American Crew er at tilbyde mænd den bedst mulige oplevelse hver eneste dag.   

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

American Crew Matte Clay Wax 85 g

En alsidig Hårvoks som er til alle hårtyper. Til kort og mellemlangt hår. American Crew Matte Clay Wax giver medium hold og skaber struktur samt fleksibilitet. Hårvoksen er let at arbejde ind i håret og håret bliver ikke stift af produktet.
195,00 kr.
109,00 kr.

American Crew Forming Cream Voks 85g

Hårvoks  med medium hold og medium glans. Let at anvende og velegnet til alle hårtyper. American Crew Forming Creamer en blød og cremet hårvoks med en mild duft. Kan anvendes både fugtigt og tørt hår.

195,00 kr.
89,00 kr.

American Crew Fiber Voks 85g

Hårvoks med stærkt fleksibelt hold og mat finish. Fiberlignende, harpiksholdigt produkt, der giver håret øget tykkelse, struktur og fylde.
195,00 kr.
89,00 kr.

American Crew Fiber Cream 100 ml

Stylingcreme til alle hårtyper. American Crew Fiber Cream giver et medium hold og naturlig shine, Denne hårvoks kan anvendes i fugtigt og tørt hår. Perfekt til mellemlangt eller kort hår. Indeholder fibre som giver et perfekt hold. Den er nem at arbejde ind i håret. Parbenefri hårvoks med en lækker maskulin duft
195,00 kr.
129,00 kr.

American Crew Daily Shampoo 250 ml

Shampoo til mænd som renser hår og hårbund mildt. American Crew Daily Shampoo til normalt og fedtet hår. Giver fylde til det fine hår og kan anvendes dagligt.

145,00 kr.
69,00 kr.

American Crew Daily Moisturizer Shampoo 250 ml

Fuftgivende Shampoo til normalt og tørt hår. Anvendes når håret  har brug for ekstra fugt og pleje. American Crew Daily Moisturizer Shampoo holder hår og hovedbund i ballance. Kan anvendes dagligt og har en frisk maskulin duft.

145,00 kr.
89,00 kr.

American Crew Power Cleanser Style Remover Shampoo 250 ml

Dybderensende shampoo som effektivt fjerner produktrester, olie og fedt fra håret. American Crew Power Cleanser Style Remover Shampoo er mild og kølende for hårbunden. Anvendes til alle hårtyper. Velegnet til afrensning af fedtet hår.
145,00 kr.
69,00 kr.

American Crew Daily Conditioner 250 ml

Forfriskende og stimulerende Conditioner som aktiverer blodcirkulationen i hårbunden. American Crew Daily Conditioner plejer og tilfører fugt til hår og hårbund. Indeholder menthol, rosmarin og timian ekstrat. Anvendes efter hårvask med American Crew shampoo.
145,00 kr.
79,00 kr.

American Crew 3-In 1 Shampoo 250 ml

En lækker shampoo, Conditioner og Bodywash i et produkt, som er god til både håret og kroppen. American Crew 3-In-1 Shampoo fjerner overskydende fedt og snavs fra hår, hårbund og krop. Kan anvendes til alle hårtyper. Produktet har en maskulin klassisk duft og er praktisk til manden, som har en travl hverdag.
145,00 kr.
79,00 kr.

American Crew Classic Body Wash 450 ml

Mild sæbe til kroppen som fugter huden og har en forfriskende duft. American Crew Classic Body Wash indeholder ginseng og olie fra cedertræ som efterlader en sund og blød hud.
165,00 kr.
99,00 kr.

American Crew Boost Powder 10g

Hårpudder som giver håret volume og et mat finish. American Crew Boost Powder giver håret et løft og øger hårets tykkelse. Dette vægtløse pulver giver en dramatisk effekt og struktur til håret. Fordel dette pulver i tørt hår og sæt frisuren efter ønske. Kan anvendes sammen med andre stylingprodukter fra American Crew.
195,00 kr.
99,00 kr.

American Crew Forming Cream og Daily Shampoo Duo Box 85g/250 ml

American Crew Forming Cream 85 gram er en blød og cremet hårvoks med en mild duft. Denne hårvoks har medium hold og medium shine, Kan anvendes til alle hårtyper. Crew Daily Shampoo 250 ml til normalt og fedtet hår. Denne shampoo renser mildt og kan anvendes hver dag.
360,00 kr.
168,00 kr.

American Crew - Maskuline Hårprodukter til mænd

American Crew Shampoo

American Crew tilbyder flere varianter af Shampoo som tilpasses hårtypen og holder hårbunden i balance. American Crew Daily Moisturizing Shampoo er til tørt hår og Daily Shampoo er en mild Shampoo til normal og fedter hår. Power Cleanser Style Remover Shampoo, renser hår og hårbund for rester af stylingprodukter eller urenheder. Shampoo fra American crew har en frisk og maskulin duft.

American Crew Styling - Hårvoks

Af stylingprodukter fra American Crew er de mest populære hårvoks Forming Cream, Fiber voks og Matte Clay wax. Et alsidigt stylingprodukt son kan anvendes til alle hårtyper er American Crew Fiber Cream. Af hårprodukter fra American Crew i stylingserien, er Boost Powder, Super Glue Gelé og Grooming Spray.