American Crew

American Crew er en maskulin hårpleje, hudpleje, styling, og shaveserie som specielt henvender sig til mænd i alle aldre. Alle American Crew eksklusive produkter indeholder plejende ingredienser og har en fantastisk maskulin duft. Skab et moderne herrehår og et maskulint look med American Crew styling produkter. De populære American crew hårvoks er i flere varianter. American Crew hårplejeprodukter som Shampoo og Conditioner findes til enhver hårtype. Gør dine daglige ritualer til en oplevelse med American Crew Shaveprodukter.  Målet ved at anvende produkter fra American Crew er at tilbyde mænd den bedst mulige oplevelse hver eneste dag.   

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

American Crew Boost Powder 10g

Hårpudder som giver håret volume og et mat finish. American Crew Boost Powder giver håret et løft og øger hårets tykkelse. Dette vægtløse pulver giver en dramatisk effekt og struktur til håret. Fordel dette pulver i tørt hår og sæt frisuren efter ønske. Kan anvendes sammen med andre stylingprodukter fra American Crew.
185,00 kr.
99,00 kr.

American Crew Classic Body Wash 450 ml

Mild sæbe til kroppen som fugter huden og har en forfriskende duft. American Crew Classic Body Wash indeholder ginseng og olie fra cedertræ som efterlader en sund og blød hud.

159,00 kr.
99,00 kr.

American Crew Daily Moisturizer Shampoo 250 ml

Fuftgivende Shampoo til normalt og tørt hår. Anvendes når håret  har brug for ekstra fugt og pleje. American Crew Daily Moisturizer Shampoo holder hår og hovedbund i ballance. Kan anvendes dagligt og har en frisk maskulin duft.

139,00 kr.
89,00 kr.

American Crew Daily Shampoo 250 ml

Shampoo til mænd som renser hår og hårbund mildt. American Crew Daily Shampoo til normalt og fedtet hår. Giver fylde til det fine hår og kan anvendes dagligt.

139,00 kr.
79,00 kr.

American Crew Defining Paste Voks 85g

Hårvoks med medium hold og mat finish. For mere struktur og øget definition i både korte og lidt længere frisurer. Konsistensen gør det let at fordele produktet i håret.
185,00 kr.
65,00 kr.

American Crew Fiber Voks 85g

Hårvoks med stærkt fleksibelt hold og mat finish. Fiberlignende, harpiksholdigt produkt, der giver håret øget tykkelse, struktur og fylde.
185,00 kr.
89,00 kr.

American Crew Fiber Voks og Classic 3-In-One Duo Box

American Crew Fiber Voks med stært fleksibelt hold og mat finish.  American Crew Classic 3-In-One 250 ml er shampoo. Conditioner og Body Wash i et produkt. Fjerner overskydende fedt og smuds på hår. hårbund og hud. Har en klassisk maskulin duft.
324,00 kr.
185,00 kr.

American Crew Fiber Voks og Daily Shampoo Duo Box 85g/250 ml

Hårvoks med stærkt fleksibelt hold og mat finish. Fiberlignende, harpiksholdigt produkt, der giver håret øget tykkelse, struktur og fylde.  American Crew Daily Shampoo 250 ml til normalt og fedtet hår. Denne shampoo renser mildt og kan anvendes hver dag.
324,00 kr.
168,00 kr.

American Crew Forming Cream og Classic 3-In-One Duo Box

American Crew Forming Cream 85g er en blød hårvoks med medium hold. Velegnet til alle hårtyper. American Crew Classic 3-In-One 250 ml er shampoo. Conditioner og Body Wash  i et produkt. Fjerner overskydende fedt og smuds på hår. hårbund og hud. Har en klassisk maskulin duft.

324,00 kr.
185,00 kr.

American Crew Forming Cream og Daily Shampoo Duo Box 85g/250 ml

American Crew Forming Cream 85 gram er en blød og cremet hårvoks med en mild duft. Denne hårvoks har medium hold og medium shine, Kan anvendes til alle hårtyper. Crew Daily Shampoo 250 ml til normalt og fedtet hår. Denne shampoo renser mildt og kan anvendes hver dag.
324,00 kr.
168,00 kr.

American Crew Forming Cream Voks 85g

Hårvoks  med medium hold og medium glans. Let at anvende og velegnet til alle hårtyper. American Crew Forming Creamer en blød og cremet hårvoks med en mild duft. Kan anvendes både fugtigt og tørt hår.

185,00 kr.
89,00 kr.

American Crew Moisturizing Shave Cream 150 ml (u)

Barbercreme som er velegnet til nornal og kraftigt skæg. Barbercremen indeholder naturlige olier,som giver en ren og tæt barbering, American Crew Moisturizing Shave Cream indeholder Aleo Vera som tilfører fugt og efterlader huden blød efter barberingen. Afslut altid barberingen med American Crew Post Shave Cooling Lotion.

159,00 kr.
69,00 kr.

American Crew - Maskuline Hårprodukter til mænd

American Crew Shampoo

American Crew tilbyder flere varianter af Shampoo som tilpasses hårtypen og holder hårbunden i balance. American Crew Daily Moisturizing Shampoo er til tørt hår og Daily Shampoo er en mild Shampoo til normal og fedter hår. Power Cleanser Style Remover Shampoo, renser hår og hårbund for rester af stylingprodukter eller urenheder. Shampoo fra American crew har en frisk og maskulin duft.

American Crew Styling - Hårvoks

Af stylingprodukter fra American Crew er de mest populære hårvoks Forming Cream, Fiber voks og Matte Clay wax. Et alsidigt stylingprodukt son kan anvendes til alle hårtyper er American Crew Fiber Cream. Af hårprodukter fra American Crew i stylingserien, er Boost Powder, Super Glue Gelé og Grooming Spray.