American Crew Post Shave Cooling Lotion 125 ml (U)

Tilgængelighed: 1 på lager
159,00 kr.
59,00 kr.
Fugtgivende after shave lotion som giver en let kølende effekt. American Crew Post Shave Cooling Lotion plejer og beroliger huden. Anvendes efter barbering.
Kunder der har købt denne vare købte også

Beaute Pacifique Fugtighedscreme til tør hud (50 ml i krukke)

Dagcreme med squalane til tør og sart hud som har en langtidsvirkende fugtpleje til den tørre og sarte hud. Dagcremen beskytter huden mod solens skadelige UV-stråler, samtidigt med at cremen tilfører masser af fugt til huden. Beaute Pacifique fugtighedscreme påføres i et tyndt lag og masseres blidt ind i huden.
249,00 kr.
169,00 kr.

Tribella Shampoo til Hår og Krop. 500 ml

Tribella Shampoo er velegnet til daglig brug for hele familien. Tribella Shampoo er mild, skånsom og plejende, samt  tilsat vitaminer som tilfører næring til håret.  En Shampoo som er for den miljøbevidste forbruger. Tribella Shampoo indeholder ikke parabener.

179,00 kr.
119,00 kr.

HH Simonsen The Wet Brush Pink Ombre

Hårbørsten som er perfekt til både vådt og tørt hår. HH Simonsen The Wet Brush med ultra tynde børstepigge redder selv det meste filtret, tykke og genstridigt hår. Hårbørster er god til at masserer hårbunden,da det stimulerer cirkulationen i hårsækkene. Ved daglig brug af børsten, øger det hårets vækst.

149,00 kr.
89,00 kr.

Revlon Be Fabulous Daily Care Normal/Thick Hair Cream Shampoo 250 ml

Fugtgivende Shampoo til kraftigt hår. Be Fabulous Daily Care Normal/Thick Hair Cream Shampoo beskytter håret mod tab af hårfarven. Den gør håret blødt og glansfuldt.
169,00 kr.
99,00 kr.