American Crew Win Fragrance For Men EDT 100 ml

Tilgængelighed: 1 på lager
255,00 kr.
199,00 kr.
En intens og tidsløs herreduft for mænd som fremhæver den maskuline mands personlighed. American Crew Win Frafrance er til mænd som ikke er bange for udfordringer i livet. Duften er rå, dristig, forførende og uforglemmelig.
Producent: American Crew

American Crew Win Eau de Toilette

  • Topnoter: Citrus topnoter fra bergamot og mandarin er forfriskende og styrkende, mens muskatnød fremmer stimulering og klarhed.
  • Midtnoter: Hjertet af nelliker, spisskummen og kanel er sensuel, eksotisk og varm.
  • Basisnoter: Basisnoter af patchouli, vetiver og rav er jordagtige og maskuline.
Kunder der har købt denne vare købte også

BJÖRK AG Silver Shampoo & Conditioner

BjÖRK AG Silver Shampoo og Conditioner til blond, lysnet og blonderet hår, samt til naturligt gråt hår. Indeholder violette pigmenter og blåbærekstrakt, som modvirker gyldne nuancer i håret. Produkterne styrker hårets struktur, beroliger hårbunden, samt tilfører fugt og glans til håret. Hårprodukterne er veganske og miljøvenlige, samt fri for parabener og sulfater.
348,00 kr.
278,00 kr.

Tangle Mousse Blue Rose Soft Touch Brush

Er den perfekte måde at fjerne sammenfiltringer smertefri og nemt. Hårbørsten beskadiger ikke håret og er velegnet til alle typer af hår. Tangle Mousse Blue Rose Soft Touch Brush har en anti statisk effekt på håret.  Den ergonomiske udformning af børsten giver et behageligt greb, som kan bruges af både venstre og højrehåndede personer.

159,00 kr.
59,00 kr.