Ansigtsmasker

Fugtmaske til ansigt

Vær god ved dit ansigt og plej huden med en fugtkur eller en ansigtsmaske, når huden er tør og har behov for ekstra pleje og fugt. Har du en kombineret eller fedtet hud er en lermaske fra Beaute Pacifique helt perfekt til ansigtet.  Prøv Beaute Pacifique fugtmaske til en moden og tør hud. Evolve Organic Beauty Miracle Mask er økologisk og giver en glat og fast hud. Evolve Radiant Glow Mask både fugter ansigtshuden og fugter samtidig. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Beaute Pacifique Fugtmaske - fugtighedskur (100 ml)

Fugtighedskur til ansigtet som giver en formidabel pleje til tør hud da fugtcremen genopbygger og løfter fugtniveauet i huden. Beaute Pacifique Fugtmaske minimerer fine linier og rynker i ansigtshuden. Cremen indeholder vitamin A som modvirker aldersforandringer.
265,00 kr.
199,00 kr.

Beaute Pacifique Lermaske 50 ml

Dybderensende lermaske til fedtet hud. Beaute Pacifique Lermaske indeholder tre forskellige lerarter som opsuger og frigør alt overskydende fedtstof fra hudens overflade. Til normal hud anvendes lermasker en gang om ugen. Til kombineret og fedtet hud anvendes lermasken 2-3 gange om ugen.
165,00 kr.
135,00 kr.

Organic Hairspa Peel Off Face Masque 100 ml

Forfriskende ansigtsmaske til T-zonen, som rengør huden i dybden. Organic Hairspa Peel Off Face Masque fjerner døde overfladeceller og afbalancerer talgproduktionen, så porerne trækker sig sammen og bliver mindre synlige. Masken fjerner og forebygger urenheder som hudorme og forhindre acneudbrud. Den Normaliserer talgproduktionen i huden.
208,00 kr.
129,00 kr.