Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

Ansigtsmasker

Vær god ved dit ansigt og plej huden med en fugtkur eller en ansigtsmaske, når huden er tør og har behov for ekstra pleje. Har du en kombineret eller fedtet hud er en lermaske helt perfekt til ansigtet.  Prøv Beaute Pacifique fugtmaske til en moden og tør hud. Beaute Pacifique lermaske er til fedtet og uren hud. Evolve Organic Beauty Miracle Mask er økologisk og giver en glat og fast hud. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Beaute Pacifique Fugtmaske - fugtighedskur (100 ml)

Fugtighedskur til ansigtet som giver en formidabel pleje til tør hud da fugtcremen genopbygger og løfter fugtniveauet i huden. Beaute Pacifique Fugtmaske minimerer fine linier og rynker i ansigtshuden. Cremen indeholder vitamin A som modvirker aldersforandringer.
259,00 kr.

Beaute Pacifique Lermaske 50 ml

Dybderensende lermaske til fedtet hud. Beaute Pacifique Lermaske indeholder tre forskellige lerarter som opsuger og frigør alt overskydende fedtstof fra hudens overflade. Til normal hud anvendes lermasker en gang om ugen. Til kombineret og fedtet hud anvendes lermasken 2-3 gange om ugen.
159,00 kr.

Evolve Miracle Mask 60 ml

Denne AHA ansigtsmaske er blandet med naturlig frugtsyre som eksfolierer huden og giver øjeblikkelig en mere glat og fast hud. Evolve Miracle Mask giver huden en smukkere udstråling, øger cellefornyelsen og dæmper synlige alderstegn.
249,00 kr.
225,00 kr.