Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

Barbering

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

American Crew Shaving Skincare Moisturizing Shave Cream 150 ml

En luksuriøs barbercreme til normal og kraftig skægtype. Den giver en behagelig og tæt barbering, uden at udtørre og irritere huden. American Crew Shaving Skincare Moisturizing Shave Cream er god for en tør og følsom hud. Indeholder aleo vera og advocado olie som beroliger, beskytter og plejer huden samt tilfører ekstra fugt til huden. Ved ekstra sart og tør hud anbefales at anvende American crew Shaving Skincare Ultra Glide Shaving Oil.

Anvendelse: Gør området der skal barberes vådt med varmt vand og fordel produktet jævnt på de områder der skal barberes.  Anbefales efter barbering American Crew Shaving Skincare Revitalizing Toner.

159,00 kr.
109,00 kr.

American Crew Shaving Skincare Precision Shave Gel 150 ml

En ikke skummende barbergele til normal og fin skægtype.Perfekt til hals, ansigt, bakkenbarter og hoved samt alle som ønsker en meget præcis barbering med detaljer. Indeholder græskarkerne ekstrat og tea-tree olie, som beroliger huden og forebygger irritation og rødme. Er fugtighedsgivende og blødgørende samt har antibakterille egenskaber.

Anvendelse: Gør området der skal barberes vådt med varmt vand og fordel produktet jævnt på de områder der skal barberes. Anbefales efter barbering American Crew Shaving Skincare Revitalizing Toner.
159,00 kr.
109,00 kr.

American Crew Shaving Skincare Revitalizing Toner 150 ml

Den perfekte afslutning på din barbering er American Crew Shaving Skincare Revitalizing Toner. Den beroliger og opkvikker huden samt forebygger irritation og rødme efter barbering. Denne toner tilfører fugt til huden og giver en ren frisk fornemmelse.

Anvendelse: Påføres jævnt på huden efter barbering.

159,00 kr.
109,00 kr.

American Crew Shaving Skincare Ultra Glide Shaving Oil 50 ml

Barberolie som giver en tæt og glat barbering. American Crew Shaving Skincare Ultra Glide Shaving Oil blødgør skægget og forbereder huden på en tæt og behagelig barbering. Trænger hurtigt ind i huden og virker ikke fedtende. Indeholder eukalyptus som bekæmper rifter og irritation samt indgroede hår.  Med 12 naturlige olier som blødgør og fugter huden. Passer til alle hudtyper.

Anvendelse:  Gør området der skal barberes vådt med lunkent vand og masser olien ind. Barber med hårenes groretning. Skyl grundigt. Barberolien kan også anvendes under American Crew Moisturizing Shave Cream.

159,00 kr.
109,00 kr.

FVS Terapeutisk Peelingkur 215 ml

Terapeutisk oliekur til alle hud- og hårtyper. Oliekuren holder hovedbunden ren for døde hydceller og genopygger skadet hår. Normaliserer hovedbunden og giver håret en naturlig glans, og gøre det let at frisere. FVS Oliekur kan også anvendes som hudcreme på irriteret, tør og sprød hud, eller i forbindelse med barbering.

149,00 kr.
99,00 kr.

American Crew Moisturizing Shave Cream 150 ml (u)

Barbercreme som er velegnet til nornal og kraftigt skæg. Barbercremen indeholder naturlige olier,som giver en ren og tæt barbering, American Crew Moisturizing Shave Cream indeholder Aleo Vera som tilfører fugt og efterlader huden blød efter barberingen. Afslut altid barberingen med American Crew Post Shave Cooling Lotion.

159,00 kr.
69,00 kr.

American Crew Post Shave Cooling Lotion 125 ml (U)

Fugtgivende after shave lotion som giver en let kølende effekt. American Crew Post Shave Cooling Lotion plejer og beroliger huden. Anvendes efter barbering.
159,00 kr.
79,00 kr.