Beaute Pacifique Body Scrub 200 ml

Tilgængelighed: 1 på lager
249,00 kr.
Body-Scrub som blidt fjerner døde hudceller og fugter huden ved hjælp af små perler som er tilsat i produktet. Huden efterlades med en frisk og smuk glød. Påfør derefter Beaute Pacifique Body-Lotion.
Producent: Beaute Pacifique

Beaute Pacifique Body Scrub

Exfolierer blidt og fugter ved hjælp af runde perler. Påføres fugtig hud og der masseres i cirkulære bevægelser - perlerne vil løsne døde hudceller på overfladen.

Fugter og blødgør huden som en Body Lotion. Huden efterlades med en frisk og smuk glød. Påfør derefter Beauté Pacifiques Body Lotion.

SÆRLIGE FORDELE: 

  • Skrubber med runde perler, der ikke irriterer huden mekanisk
  • Skrubber uden ætsende kemisk peeling
  • Skrubber og fugter i et og samme produkt
  • Indeholder Lakridsekstrakt, der modvirker hudirritation
Kunder der har købt denne vare købte også

Beaute Pacifique Bodylotion tør og irriteret hud 500 ml

Bodylotion til tør og irriteret hud som gennemfugter huden, da den har en ekstra kraftig fugtpleje. Beaute Pacifique bodylotion er også velegnet ved psoriasis på grund af sit høje indhold af squalane og vitamin A - Denne bodylotion til tør hud er lindrende og plejende på irriteret og solskoldet hud.
455,00 kr.
365,00 kr.

Beaute Pacifique Shower Gel 200 ml

Denne badegele er sammensat af ingredienser, der renser huden - helt uden at udtørre. En badegele som er mildere mod huden end rent vand og alligevel effektivt rensende. Kan anvendes på den mest sensible hud. Efterlader huden ren og blød - klar til fugtgivende body lotion. Beaute Pacifique Shower Gel indeholder citrusekstrat som giver huden en frisk og oliefri overflade.
169,00 kr.

Beaute pacifique Shampoo til normal og tørt hår 200 ml

Mild shampoo til normal og tørt hår som renser, plejer og beskytter håret mod at spalte. Bevarer hårets naturlige glans. Denne shampoo er ekstrem mild for hårbunden og kan derfor anvendes hver dag, uden at irritere hårbunden. En Shampoo son er drøj i brug og skummer ganske lidt. Ved langt hår og tørt hår anbefales at anvende Beaute Pacifique hårbalsam efter hårvask.
139,00 kr.
112,00 kr.

Beaute Pacifique Hårbalsam 200 ml

Hårbalsam til alle hårtyper. Håret bliver silkeblødt og glansfuldt. Denne balsam er særlig velegnet til tørt hår samt til langt hår, hvor den beskytter hårspidserne mod spaltning. Anvendes efter hårvask med Beaute Pacifique shampoo, Lad hårbalsam virke i 2-5 minutter. Skyl ud. Kan også anvendes som hårkur ved at lade denne balsam virke i håret i 15 min. Skyl ud.
149,00 kr.
119,00 kr.