Beaute Pacifique D-Force Bodycreme 100 ml

Tilgængelighed: 2 på lager
295,00 kr.
Bodycreme som anvendes til anti-age helkropspleje af huden, især hvor der ønskes en effektiv beskyttelse mod aldersforandringer og solskader, og hvor huden i det daglige ikke får nok sollys til en naturlig dannelse af D-vitamin i huden i det ønskede omfang. Anvendes morgen og aften efter behov og anvisning. Beaute Pacifique D-Force Bodycreme indeholder ikke parfume.
Producent: Beaute Pacifique

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Beaute Pacifique D-FORCE dagcreme 50 ml

Anti-age dagcreme som tilfører huden naturlig D-Vitamin. Beaute Pacifique D-FORCE Dagcreme er særlig velegnet om vinteren da mange ikke får nok D.vitamin fra solen, Manglende D-vitamin kan føre til alvorlige sunhedsskader.
589,00 kr.

CLEAN Blossom EDP 30 ml

Clean Blossom parfume henvender sig til den stærke og feminine kvinde, som ønsker at blive trukket med ud i naturen. Via velduftende noter af Kronblad, lilje, nellike og sandeltræ har Clean skabt en parfume der gør selv de koldeste vinterdage, til en varm sommerdag.Cleans parfumer er rene og fri fra sulfater og parabener.

400,00 kr.
320,00 kr.

Kevin Murphy Blonde Angel Wash & Treatment 2x 250 ml

Plejende silver shampoo til lysnet, afbleget eller gråt hår.  Kevin Murphy Blonde Angel Wash genopfrisker blond eller gråt hår og giver en kold nuance. Indeholder Keratinaminosyre som trænger ind i håret og genopbygger alle tre hårlag, Solsikkeolie med UVA-hæmmere som forhindrer farven i at falme, og Mangoolie som indeholder betacaroten og essentielle fedtsyrer der beskytter og styrker håret.  Kevin Murphy Blonde Angel Treatment er en plejende conditioner, der fugter og blødgør bleget, lysnet og gråt hår. Den forhindrer at håret får et gulligt skær. Indeholder Olivenolieekstrakt som tilfører glans. Lavendel som er en naturlig antioxidant der anvendes i fugtgivende og rensende produkter. Hørfrøolie der er rig på E.vitamin og essentielle omega 3 fedtsyrer, som fremmer ny hårvækst og reparerer håret.
432,00 kr.
345,60 kr.