Beaute Pacifique GELCOAT-C Dry Air Comfort 40 ml

Tilgængelighed: Ikke på lager
339,00 kr.
Fugtgivende og opfriskende gel som lynhurtigt booster fugten ind i huden, så huden med det samme får et friskere udtryk.Beaute Pacifique GELCOAT-C Dry Air Comfort kan anvendes ovenpå anti-age creme, som en slags afsluttende fugtforsegling. Kan også ved manglende fugt i huden, anvendes i løbet af dagen.
Producent: Beaute Pacifique

Beaute Pacifique GELCOAT-C DRY AIR COMFOR

GELCOAT-C booster lynhurtigt fugten i overhuden, så huden med det samme får et friskere udtryk, som kan fastholdes ved at bruge produktet et par gange om dagen.

GELCOAT-C arbejder målrettet i Overhuden, så hudens gode egenskaber bevares længst muligt og genskabes bedst muligt, hvor det allerede er tiltrængt.

Produktet stimulerer de biologiske processer i cellerne og i mellemrummene mellem cellerne til optimal funktion.

Brug CELCOAT-C når som helst du føler, at huden er blevet lidt for tør. Produktet kan også anvendes ovenpå anti-age-cremerne som en slags afsluttende fugtforsegling.

GELCOAT-C tilfører desuden, med sit indhold af Vitamin C, noget helt nyt til Beauté Pacifique produkt-programmet. I de tilfælde, hvor der i enten Overhuden eller dybere nede i Læderhuden forekommer et underskud af Vitamin-C, så bekæmpes også netop dette problem med GELCOAT-C.

SÆRLIGE FORDELE

  • Øjeblikkelig fugtighedsboost til tør hud
  • Tilføjer fugtforsejling
  • Virker opfriskende på alle hudtyper
  • Også velegnet til mænd