Beaute Pacifique Hårbalsam 200 ml

Tilgængelighed: 3 på lager
149,00 kr.
119,00 kr.
Hårbalsam til alle hårtyper. Håret bliver silkeblødt og glansfuldt. Denne balsam er særlig velegnet til tørt hår samt til langt hår, hvor den beskytter hårspidserne mod spaltning. Anvendes efter hårvask med Beaute Pacifique shampoo, Lad hårbalsam virke i 2-5 minutter. Skyl ud. Kan også anvendes som hårkur ved at lade denne balsam virke i håret i 15 min. Skyl ud.
Producent: Beaute Pacifique

Beaute Pacifique Hårbalsam

Denne balsam er specielt udviklet til behandling af tørt hår. Håret bliver silkeblødt og hurtigt og nemt at sætte. Er særlig velegnet til langt hår. Beskytter håret mod spaltning og giver en flot glans, der fremhæver hårets farver.

Masseres let ind i håret - brug en mængde svarende til en valnød og lad produktet virke i nogle minutter, før det skylles ud med rigeligt vand.

Kan med fordel anvendes som hårkur, og det anbefales, at lade kuren virke ca. 10 til 15 minutter, før den skylles ud.

SÆRLIGE FORDELE: 

  • Gør håret blødt og medgørligt uden skadelige bivirkninger
  • Kan også bruges som kur
  • Beskytter mod spaltning og giver en flot glans
Kunder der har købt denne vare købte også

Beaute Pacifique Fugtighedscreme til tør hud (50 ml i tube)

Dagcreme med squalane til tør og sart hud som har en langtidsvirkende fugtpleje til den tørre og sarte hud. Dagcremen beskytter huden mod solens skadelige UV-stråler, samtidigt med at cremen tilfører masser af fugt til huden. Beaute Pacifique fugtighedscreme påføres i et tyndt lag og masseres blidt ind i huden.
229,00 kr.
189,00 kr.

Beaute pacifique Shampoo til normal og tørt hår 200 ml

Mild shampoo til normal og tørt hår som renser, plejer og beskytter håret mod at spalte. Bevarer hårets naturlige glans. Denne shampoo er ekstrem mild for hårbunden og kan derfor anvendes hver dag, uden at irritere hårbunden. En Shampoo son er drøj i brug og skummer ganske lidt. Ved langt hår og tørt hår anbefales at anvende Beaute Pacifique hårbalsam efter hårvask.
139,00 kr.
112,00 kr.

Beaute Pacifique Shower Gel 200 ml

Denne badegele er sammensat af ingredienser, der renser huden - helt uden at udtørre. En badegele som er mildere mod huden end rent vand og alligevel effektivt rensende. Kan anvendes på den mest sensible hud. Efterlader huden ren og blød - klar til fugtgivende body lotion. Beaute Pacifique Shower Gel indeholder citrusekstrat som giver huden en frisk og oliefri overflade.
169,00 kr.

Beaute Pacifique Body Scrub 200 ml

Body-Scrub som blidt fjerner døde hudceller og fugter huden ved hjælp af små perler som er tilsat i produktet. Huden efterlades med en frisk og smuk glød. Påfør derefter Beaute Pacifique Body-Lotion.
249,00 kr.