Beaute Pacifique Stay Beautiful Solcreme 50 ml

Tilgængelighed: 2 på lager
249,00 kr.
199,00 kr.
Solcreme til ansigtet med høj solbeskyttelse faktor 30 som plejer og beskytter dit ansigt, da cremen har en dobbelt anti-age effekt til huden.Beskytter både mod de farlige UVA og UVB stråler og forebygger de solskader,der skader og ælder huden for tidligt. Stay Beautiful har en stærk antioxidativ effekt. Stay Beautifull Solcreme i en ny og forbedret udgave.
Producent: Beaute Pacifique

Beaute Pacifique Stay Beautiful Solcreme

Solcreme til ansigt og décolleté
- med super Anti-Age effekt

En moderne og luksuriøs solcreme til ansigt og décolleté. Gennem kombinationen af aktive ingredienser og høj solbeskyttelse tilfører STAY BEAUTIFUL en dobbelt anti-age effekt til huden.

Sammensætningen af solfiltre i STAY BEAUTIFUL beskytter både mod UVA og UVB stråler og forebygger de solskader, der skader og ælder huden for tidligt. Samtidig beskyttes huden mod frie radikaler gennem en stærk antioxidativ effekt fra indholdet af Resveratrol og Procyanindiner fra vores særlige chilenske Grape Seed Extract (GSPE) samt Vitamin E.

Anvendelse
Fordel STAY BEAUTIFUL i rigelige mængder jævnt i hele ansigtet inden ophold i solen.
Lad cremen trænge helt ind, før du tager tøj på, for at undgå at få cremepletter på tøjet.

Afslut dagen i solen med Beauté Pacifiques STAY COOL After Sun Lotion for at tilføre huden fugt og få en dejlig, kølende og afslappende fornemmelse.

Særlige fordele

- Høj solbeskyttelse (SPF 30)
- Dobbelt anti-age effekt
- Beskytter mod både UVA og UVB stråler
- Stærk anitoxidativ effekt

Kunder der har købt denne vare købte også

Beaute Pacifique Stay Outside Faktor 30 Solcreme 200 ml

Unik fugtgivende Solcreme til hele kroppen med faktor 30 Forebygger effektivt solskoldning og formindsker risikoen for at få solskader som ælder huden for tidligt.Stay outside beskytter mod de skadelig UVA og UVB stråler.Beaute Pacifique Solcreme til kroppen indeholder E Vitamin som beskytter mod frie radikaler. Stay Outside Solcreme i en ny og forbedret udgave, hvor flasken er med pumpe.
239,00 kr.

Beaute Pacifique Stay Cool After Sun Lotion 200 ml

After Sun Lotion virker aktivt kølende og lindrende på irriteret og solskoldet hud. Anvendes efter solbadning. Stay Cool hjælper med at genskabe og opretholde hudens fugtballance.Denne sollotion efterlader huden blød og smidig. Virker afskrækkende på myg. Ny og forbedret After Sun Lotion, hvor flasken er med pumpe.
239,00 kr.
199,00 kr.

Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger High Gloss Primer 100 ml

Varmebeskyttende Gloss til krøllet, kruset og uregerligt hår. Eksklusiv KeraReflect ™ blanding med naturlig abyssinier olie og termisk beskyttere genopretter fugten i håret og giver glans, Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger High Gloss Primer er  fugtighed-resistent  og skaber en glat overflade i al slags vejr, samt forhindrer termisk skade. Produktet kan anvendes i fugtigt hår og håret fønnes glat

255,00 kr.

Orofluido Mask. 250 ml

Hårmaske som genopretter og tilfører masser af fugt og pleje til håret. En plejende skønhedskur som giver dig et smukt blankt hår. Skønhedstip: Kom et par dråber Orofluido Elixir olie i hårmasken når du anvender den for yderligere pleje og glans til håret.
169,00 kr.
69,00 kr.