Beaute Pacifique Stay Cool After Sun Lotion 200 ml

Tilgængelighed: 1 på lager
239,00 kr.
199,00 kr.
After Sun Lotion virker aktivt kølende og lindrende på irriteret og solskoldet hud. Anvendes efter solbadning. Stay Cool hjælper med at genskabe og opretholde hudens fugtballance.Denne sollotion efterlader huden blød og smidig. Virker afskrækkende på myg. Ny og forbedret After Sun Lotion, hvor flasken er med pumpe.
Producent: Beaute Pacifique

Beaute Pacifique Stay Cool After Sun Lotion

After Sun Lotion

Stay Cool virker aktivt kølende og lindrende på irriteret og solskoldet hud. Indholdet af Licorice Root Extract reducerer effektivt rødme, mens Vitamin A bidrager med anti-age effekt.
STAY COOL hjælper med at genskabe og opretholde hudens fugtbalance ved at tilføre vitamin C og E, der sammen med naturlig Squalane, trænger ind i huden og efterlader den blød og smidig.
Studier har vist, at indholdet af Methyl PCA virker afskrækkende på myg.

Anvendelse
Påfør STAY COOL After Sun Lotion umiddelbart efter solbadning, og når som helst huden føles stresset eller dehydreret.
 
Særlige fordele
- Virker kølende og lindrende
- Reducerer rødme
- Effektiv Anti-Age effekt
- Genskaber og opretholder hudens fugtbalance, så huden føles blød og smidig
- Virker afskrækkende på myg

200 ml tube

Kunder der har købt denne vare købte også

Beaute Pacifique Stay Outside Faktor 30 Solcreme 200 ml

Unik fugtgivende Solcreme til hele kroppen med faktor 30 Forebygger effektivt solskoldning og formindsker risikoen for at få solskader som ælder huden for tidligt.Stay outside beskytter mod de skadelig UVA og UVB stråler.Beaute Pacifique Solcreme til kroppen indeholder E Vitamin som beskytter mod frie radikaler. Stay Outside Solcreme i en ny og forbedret udgave, hvor flasken er med pumpe.
239,00 kr.

Beaute Pacifique Stay Beautiful Solcreme 50 ml

Solcreme til ansigtet med høj solbeskyttelse faktor 30 som plejer og beskytter dit ansigt, da cremen har en dobbelt anti-age effekt til huden.Beskytter både mod de farlige UVA og UVB stråler og forebygger de solskader,der skader og ælder huden for tidligt. Stay Beautiful har en stærk antioxidativ effekt. Stay Beautifull Solcreme i en ny og forbedret udgave.
249,00 kr.
199,00 kr.

Beaute Pacifique Rensemælk til tør hud 200 ml

Rensemælk til tør hud, som renser huden helt ekstraordinært blidt uden at udtørre. Afrenser huden for make-up og snavs, samt efterlader huden ren, blød og let fugtplejet. Beaute Pacifique rensemælk til tør hud er velegnet til irriteret, tør og sart ansigtshud. Løsner blidt døde hudceller, så huden får en levende udstråling. Rensemælk anvendes morgen og aften. Afslut med Beaute Pacifique skintonic.
189,00 kr.
155,00 kr.

Beaute Pacifique Fugtighedscreme til tør hud (50 ml i tube)

Dagcreme med squalane til tør og sart hud som har en langtidsvirkende fugtpleje til den tørre og sarte hud. Dagcremen beskytter huden mod solens skadelige UV-stråler, samtidigt med at cremen tilfører masser af fugt til huden. Beaute Pacifique fugtighedscreme påføres i et tyndt lag og masseres blidt ind i huden.
229,00 kr.
189,00 kr.