Beaute Pacifique Stay Outside Faktor 30 Solcreme 200 ml

Tilgængelighed: 2 på lager
239,00 kr.
Unik fugtgivende Solcreme til hele kroppen med faktor 30 Forebygger effektivt solskoldning og formindsker risikoen for at få solskader som ælder huden for tidligt.Stay outside beskytter mod de skadelig UVA og UVB stråler.Beaute Pacifique Solcreme til kroppen indeholder E Vitamin som beskytter mod frie radikaler. Stay Outside Solcreme i en ny og forbedret udgave, hvor flasken er med pumpe.
Producent: Beaute Pacifique

Beaute Pacifique Stay Outside Faktor 30 Solcreme

Unik fugtgivende solcreme til hele kroppen

STAY OUTSIDE er en unik, fugtgivende solcreme til hele kroppen med et særlige UV-filtersystem, som giver en effektiv beskyttelse mod både UVA og UVB stråler. STAY OUTSIDE indeholder samtidig E Vitamin, der beskytter mod frie radikaler.

STAY OUTSIDE forebygger effektivt solskoldning og formindsker risikoen for at få de solskader, der ælder huden for tidligt.
Fordel STAY OUTSIDE jævnt og i rigelige mængder - brug gerne en hel håndfuld til hele kroppen inden ophold i solen.

Anvendelse
Lad cremen trænge helt ind, inden du tager tøj på, så du undgår pletter. Husk også at påføre STAY OUTSIDE flere gange dagligt samt efter badning for at bevare den høje beskyttelse. Afslut dagen i solen med STAY COOL After Sun Lotion for at tilføre huden fugt og en dejlig, kølende og afslappende fornemmelse.

Særlige fordele
- Unik, fugtgivende solcreme
- Beskytter mod både UVA og UVB-stråler
- Forebygger effektivt solskoldning
- Formindsker risikoen for at få solskader
- Høj solbeskyttelse (SPF 30)

200 ml tube

Kunder der har købt denne vare købte også

Beaute Pacifique Stay Cool After Sun Lotion 200 ml

After Sun Lotion virker aktivt kølende og lindrende på irriteret og solskoldet hud. Anvendes efter solbadning. Stay Cool hjælper med at genskabe og opretholde hudens fugtballance.Denne sollotion efterlader huden blød og smidig. Virker afskrækkende på myg. Ny og forbedret After Sun Lotion, hvor flasken er med pumpe.
239,00 kr.
199,00 kr.

Beaute Pacifique Stay Beautiful Solcreme 50 ml

Solcreme til ansigtet med høj solbeskyttelse faktor 30 som plejer og beskytter dit ansigt, da cremen har en dobbelt anti-age effekt til huden.Beskytter både mod de farlige UVA og UVB stråler og forebygger de solskader,der skader og ælder huden for tidligt. Stay Beautiful har en stærk antioxidativ effekt. Stay Beautifull Solcreme i en ny og forbedret udgave.
249,00 kr.
199,00 kr.

Beaute Pacifique Bodylotion tør og irriteret hud 500 ml

Bodylotion til tør og irriteret hud som gennemfugter huden, da den har en ekstra kraftig fugtpleje. Beaute Pacifique bodylotion er også velegnet ved psoriasis på grund af sit høje indhold af squalane og vitamin A - Denne bodylotion til tør hud er lindrende og plejende på irriteret og solskoldet hud.
455,00 kr.
365,00 kr.

Orofluido Mask. 250 ml

Hårmaske som genopretter og tilfører masser af fugt og pleje til håret. En plejende skønhedskur som giver dig et smukt blankt hår. Skønhedstip: Kom et par dråber Orofluido Elixir olie i hårmasken når du anvender den for yderligere pleje og glans til håret.
169,00 kr.
69,00 kr.