Beaute Pacifique Tyrostase Pigment Equalizer 50 ml

Tilgængelighed: 2 på lager
259,00 kr.
Creme som gør mørk hud lysere ved pigmentforandringer. Beaute Pacifique Tyrostase Pigment Equalizer indeholder to planteekstrater og C-Vitamin som har en hudlysende effekt på huden. Hudens mørke pigment melanin påvirkes af de tre aktive ingredienser således at der produceres mindre melanin samt tilbagefører den allerede dannede melanin. Bleger de mørke områder på huden, hvor cremen påføres.
Producent: Beaute Pacifique

Beaute Pacifique Tyrostase Pigment Equalizer

Kan anvendes både på små lokale hyperpigmenteringer og til en mere systematisk behandling af et helt ansigt eller mere.

Indeholder to planteekstrakter og en speciel form for C-vitamin, der alle tre hver for sig har en dokumenteret, hudblegende effekt. Hudens mørke pigment (Melanin) dannes af enzymet Tyrosinase, der påvirkes af de tre aktive ingredienser til både at producere mindre Melanin og til at tilbageføre en del af den allerede dannede Melanin. Resultatet er en tredobbelt virkende blegeeffekt, der virker, hvor produktet påføres.

Særdeles velegnet til udjævning af uensartet pigmentering af huden i ansigtet, på halsen og i øvrigt overalt på kroppen, hvor der er et ønske om en lysere hudfarve. Påføres som det første plejeprodukt efter afrensning morgen og aften.

SÆRLIGE FORDELE: 

  • En blegecreme, der virker uden ubehagelige bivirkninger
  • Indeholder Vitamin A, der udjævner farveforskelle og giver en anti-age effekt
  • Indeholder solfilter, der bevirker, at mørke områder ikke bliver endnu mørkere

50 ml. tube / 1.7 oz

Kunder der har købt denne vare købte også

Beaute Pacifique Ansigts-scrub 100 ml

Mild og blid Ansigts-scrub til alle hudtyper som fjerner døde hudceller på hudens overflade og gør huden blød og lækker.
255,00 kr.

Beaute Pacifique Fugtighedscreme til tør hud (50 ml i tube)

Dagcreme med squalane til tør og sart hud som har en langtidsvirkende fugtpleje til den tørre og sarte hud. Dagcremen beskytter huden mod solens skadelige UV-stråler, samtidigt med at cremen tilfører masser af fugt til huden. Beaute Pacifique fugtighedscreme påføres i et tyndt lag og masseres blidt ind i huden.
229,00 kr.

Crème Métamorphique Øjencreme (15 ml dispenser)

Øjencreme med anti-age vitamin A effekt. Mindsker mørke rande og forebygger aldersforandringer. Gør tynd og transparent hud tykkere og mindre gennemsigtig. Anvendes hver dag, morgen og aften.
265,00 kr.

Beaute Pacifique Crème Métamorphique (50 ml)

Gennemtestet anti-age Vitamin A natcreme. Denne patenterede natcreme er et uundværligt dagligt hjælpemiddel for alle over femogtyve år, der ønsker at mindske og forebygge alderstegn. Ved at tilføre huden to former for Vitamin A forstærkes og forynges hudens collagenstruktur. Natcremen reducerer tydeligt rynker og kraftige solskader.
399,00 kr.