BJÖRK

Björk Miljøvenlige Hårprodukter

BJORK miljøvenlige hårprodukter består af  en hårpleje og stylingserie, hvor de gode råvarer er nøje udvalgt af respekt og omsorg for vores jord. Når du vælger disse veganske og miljørigtige hårprodukter, bidrager du til at der bliver plantet træer i Afrika. Træplantninger forbedre vores klima og hjælper mennesker ud af fattigdom. BJÖRK hårplejeserie er alle farvebevarende og findes til tørt hår, volumegivende til fint hår, repair til beskadiget hår og silver shampoo og conditioner med blåbærskstrat til blond hår. I BjÖRK stylingserie kan du vælge mellen curl cream, saltspray, varmebeskyttende spray, hairspray og hårvoks. Forma  Lätt og Forma Lagom hårvoks findes både i krukke med 75 ml og i tube med 150 ml. BJÖRK hårplejeprodukter indeholder birkeekstrakt for at berolige hårbunden. Algeekstrakt for at styrke håret. Solsikkeolie for at beskytte hårfarven. Produkterne er sulfatfrie og parabenefrie

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

BJÖRK Fukt Moisture Shampoo 300 ml

Fugtighedsbevarende og styrkende shampoo. BJÖRK Fukt Moisture Shampoo indeholder arganolie som modvirker frizz, statisk elektricitet og giver håret glans. Reducerer farvetab som opstår ved hårvask og varmestyling, samt beskytter håret mod UV-stråler. En mild sulfatfri fugt shampoo som er beroligende for hårbunden. Miljøvenlig og vegansk shampoo.
169,00 kr.
149,00 kr.

BJÖRK Fukt Moisture Conditioner 250 ml

Conditioner til tørt hår, som blødgør, fugter og styrker hårets struktur.BJÖRK Fukt Moisture Conditioner med arganolie som modvirker frizz, statisk elektricitet og giver håret glans. Den reducerer farvetab som opstår ved hårvask, varmestyling og beskytter mod UV-stråling. En miljøvenlig og vegansk conditioner
179,00 kr.
149,00 kr.

BJÖRK FUKT Moisture Shampoo & Conditioner

Fugtighedsbevarende og styrkende shampoo og Conditioner. BJÖRK Fukt Moisture Shampoo og Conditioner indeholder arganolie som modvirker frizz, statisk elektricitet og giver håret glans. Reducerer farvetab som opstår ved hårvask og varmestyling, samt beskytter håret mod UV-stråler. Produkterne er beroligende for hårbunden. Miljøvenlige og veganske hårprodukter.
348,00 kr.
278,00 kr.

BJÖRK Fukt Moisture Trio Gaveæske

Fugtgivende Shampoo og Hårbalsam til tørt hår. BJÖRK Fukt Moisture produkterne dæmper frizz og efterlader håret silkeblødt. Håndsæbe som fugter huden og efterlader hænderne bløde og skånsomt rengjort.
497,00 kr.
348,00 kr.

BjÖRK Laga Repair Shampoo 300 ml

Shampoo til tørt, skadet og kemisk behandlet hår. BjÖRK Laga Repair Shampoo fugter, genopbygger og styrker hårets struktur. Reparerende algeekstrat hjælper håret med at genvinde sin naturlige styrke, blødhed og glans. Farvebeskyttende shampoo som er sulfat og parabenefri. Beskytter håret mod UV-stråling. Et miljøvenligt og vegansk hårprodukt.
169,00 kr.
149,00 kr.

BJÖRK Laga Repair Conditioner 250 ml

Hårbalsam til skadet, tørt og kemisk behandlet hår. BJÖRK Laga Repair Conditioner tilfører fugt til håret , Reparerende algeekstrat hjælper håret med at genvinde sin naturlige styrke, blødhed og glans. Denne balsam genopbygger, reducerer frizz og forhindre farvetab. Et miljøvenligt og vegansk hårprodukt.
179,00 kr.
149,00 kr.

BJÖRK LAGA Repair Shampoo & Conditioner

Shampoo og Conditioner til tørt, skadet og kemisk behandlet hår. BjÖRK Laga Repair Shampoo og Conditioner fugter, genopbygger og styrker hårets struktur. Reparerende algeekstrat hjælper håret med at genvinde sin naturlige styrke, blødhed og glans. Produkterne er farvebeskyttende og beskytter håret mod UV-stråling. Er parabenefri og sulfatfri.
348,00 kr.
278,00 kr.

BJÖRK Laga Repair Trio Gaveæske

Shampoo og Hårbalsam med algeekstrakter som styrker hårets struktur og reparerer håret. BjÖRK Håndsæbe som rengør skånsomt og fugter huden. Produkterne er med 100% veganske ingredienser. Fri for parabener og sulfater
497,00 kr.
348,00 kr.

BJÖRK Höjd Volume Shampoo 300 ml

Volumegivende shampoo til fint hår. BJÖRK Höjd Volume Shampoo giver fylde og tykkelse, samt styrker hårets struktur. Med vitamin B5 der gør håret modstandsdygtigt, giver volumen og lang holdbarhed. Denne shampoo reducerer farvetabet, som følge af vask og varmestyling. Beskytter mod UV-stråling. Sulfat og parabenefri shampoo.
169,00 kr.
149,00 kr.

BJÖRK Höjd Volume Conditioner 250 ml

En letvægtsbalsam til fint hår, som blødgør og fugter uden at tynge. BJÖRK Höjd Volume Conditioner lukker hårets skællag og hårets volume øges. Vitamin B5 giver håret volume og lang holdbarhed. Denne conditioner reducerer farvetab, som følge af hårvask og varmestyling. Beskytter håret mod UV-stråling. Et miljøvenligt og vegansk hårprodukt.
179,00 kr.
149,00 kr.

BJÖRK HÖJD Volume Shampoo & Conditioner

Volumegivende shampoo og Conditioner til fint hår. BJÖRK Höjd Volume Shampoo og Conditioner giver fylde og tykkelse, samt styrker hårets struktur. Med vitamin B5 der gør håret modstandsdygtigt, giver volumen og lang holdbarhed. Denne shampoo reducerer farvetabet, som følge af vask og varmestyling. Beskytter mod UV-stråling. Veganske hårprodukter som er fri for parabener og sulfater.
348,00 kr.
278,00 kr.

BJÖRK HÖJD Volume Trio Gaveæske

Shampoo og Hårbalsam som giver fylde, spændighed og volume til fint og normalt hår. En skøn fugtgivende Håndsæbe som skånsomt rengør hænderne. Alle produkterne er 100% veganske. Fri for parabener og sulfater.
497,00 kr.
348,00 kr.