Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

BJÖRK Forma Lockar Curl Cream 200 ml

Varmebeskyttende og fugtgivende krøllecreme til hår med fald eller krøller.  BJÖRK Forma Lockar Curl Cream definerer, fremhæver og kontrollerer krøllerne, selv i høj luftfugtighed. Anvendes i håndklædetørt hår før føntørring eller lad håret tørre af sig selv, for at øge tekstur og volumen. Beskytter mod UV.stråling. Er 100% vegansk.
Producent: Björkhair
Tilgængelighed: 5 på lager
169,00 kr.
135,00 kr.

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

BJÖRK AG Silver Shampoo & Conditioner

BjÖRK AG Silver Shampoo og Conditioner til blond, lysnet og blonderet  hår, samt til naturligt gråt hår. Indeholder violette pigmenter og blåbærekstrakt, som modvirker gyldne nuancer i håret. Produkterne styrker hårets struktur, beroliger hårbunden, samt  tilfører fugt og glans til håret.  Hårprodukterne er veganske og miljøvenlige, samt fri for parabener og sulfater.
348,00 kr.
279,00 kr.

BJÖRK FUKT Moisture Shampoo & Conditioner

Fugtighedsbevarende og styrkende shampoo og Conditioner. BJÖRK Fukt Moisture Shampoo og Conditioner indeholder arganolie som modvirker frizz, statisk elektricitet og giver håret glans. Reducerer farvetab som opstår ved hårvask og varmestyling, samt beskytter håret mod UV-stråler. Produkterne er beroligende for hårbunden. Miljøvenlige og veganske hårprodukter.
348,00 kr.
279,00 kr.

BJÖRK Forma LÄTT Light Wax 150 ml

Styling Creme til alle hårtyper, som giver hold og struktur. BJÖRK Forma LÄTT Light Wax  er nem at anvende i håret og absorberes let i tørt hår. Den indeholder birkekstrakt som beroliger hårbunden. Indeholder ingen mineralolier.
169,00 kr.
135,00 kr.