BJÖRK Fukt Moisture Shampoo 300 ml

Tilgængelighed: 3 på lager
169,00 kr.
129,00 kr.
Fugtighedsbevarende og styrkende shampoo. BJÖRK Fukt Moisture Shampoo indeholder arganolie som modvirker frizz, statisk elektricitet og giver håret glans. Reducerer farvetab som opstår ved hårvask og varmestyling, samt beskytter håret mod UV-stråler. En mild sulfatfri fugt shampoo som er beroligende for hårbunden. Miljøvenlig og vegansk shampoo.
Producent: Björkhair

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

BjÖRK AG Silver Shampoo 300 ml

En sulfatfri og parabenefri shampoo til blond hår. BjÖRK AG Silver Shampoo med violet pigment og blåbærekstrakt, som modvirker gyldne nuancer i blond hår. Denne shampoo styrker hårets struktur, beroliger hårbunden og tilfører glans. Hårproduktet er vegansk og miljøvenligt.
169,00 kr.
149,00 kr.

Kevin Murphy Hydrate Me Rinse 250 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Balsam som øjeblikkelig giver fugt til håret og det bliver let at redde ud. Kevin Murphy Hydrate Me Rinse indeholder Mikroalger som beskytter håret mod stress med enestående energiskabende egenskaber, som tilfører cellerne energi, B7-Vitamin som fremmer hårets vækst og sundhed, samt Jojobaolier som tilfører fugt og forhindrer at håret filtrer.
216,00 kr.

Kevin Murphy Hydrate Me Wash 250 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

En super glattende og fugtgivende shampoo til normalt og tørt hår, som er velegnet til daglig brug Kevin Murphy Hydrate Me Wash indeholder Kakadublomme som er rig på C-vitamin og beskytter og bevarer hårets glans og elasticitet, Natlysolie som fremmer hårets fugtbevarende egenskebar, og Sheasmør som tilfører fugt til meget tørt hår fra rod til spids.

216,00 kr.

BJÖRK Fukt Moisture Conditioner 250 ml

Conditioner til tørt hår, som blødgør, fugter og styrker hårets struktur.BJÖRK Fukt Moisture Conditioner med arganolie som modvirker frizz, statisk elektricitet og giver håret glans. Den reducerer farvetab som opstår ved hårvask, varmestyling og beskytter mod UV-stråling. En miljøvenlig og vegansk conditioner
179,00 kr.
139,00 kr.