Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

BJÖRK Skydda Heat Protector 150 ml

Creme med varmebsskyttelse, som beskytter håret mod varme fra føntørre og glattejern. Anvendes til alle hårtyper. BJÖRK Skydda Heat Protector genopbygger beskadiget hår og spaltede hårspidser. Cremen tilfører glans og eliminerer frizz. Spray et tyndt lag creme på håret før varmepåvirkning. Produktet indeholder 100% veganske ingredienser.
Producent: Björkhair
Tilgængelighed: 5 på lager
169,00 kr.
135,00 kr.

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

Beaute Pacifique Bodylotion Tør Hud 200 ml

Bodylotion til tør og irriteret hud som gennemfugter huden, da den har en ekstra kraftig fugtpleje. Beaute Pacifique bodylotion er også velegnet ved psoriasis på grund af sit høje indhold af squalane og vitamin A - Denne bodylotion til tør hud er lindrende og plejende på irriteret og solskoldet hud.

249,00 kr.

BJÖRK Fukt Moisture Shampoo 300 ml

Fugtighedsbevarende og styrkende shampoo. BJÖRK Fukt Moisture Shampoo indeholder arganolie som modvirker frizz, statisk elektricitet og giver håret glans. Reducerer farvetab som opstår ved hårvask og varmestyling, samt beskytter håret mod UV-stråler. En mild sulfatfri fugt shampoo som er beroligende for hårbunden. Miljøvenlig og vegansk shampoo.
169,00 kr.

BjÖRK AG Silver Shampoo 300 ml

En sulfatfri og parabenefri shampoo til blond hår. BjÖRK AG Silver Shampoo med violet pigment og blåbærekstrakt, som modvirker gyldne nuancer i blond hår. Denne shampoo styrker hårets struktur, beroliger hårbunden og tilfører glans. Hårproduktet er vegansk og miljøvenligt.
169,00 kr.