Black Weekend

Hos billighaarprodukter.dk holder vi Black Week, Black Friday og Black Weekend hvor du sparer op til 70% på vores populære Hårprodukter. Køb julegaverne nu til ekstra nedsatte priser. Gør et godt køb på udvalgte hårprodukter fra Zenz Therapy, American Crew, Id Hair Mè, Bjòrk, Paul Mitchell, Maria Nila, Artego Raindance, Schwarzkopf og mange andre hårprodukter..Se de stærke tilbud fra Revlon Style Masters og flere kendte mærker på hårprodukter.  Forkæl dit hår og krop med billige plejeprodukter. stylingprodukter og hudplejeprodukter fra billighaarprodukter.dk

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

2stk Style Masters Defining Gel 2x150 ml

En volumegivende Styling gele som giver et medium hold, kontrol og glans til håret. Style Masters Defining Gel har en let konsistens så den nemt kan arbejdes ind i håret. Anvendes i fugtigt eller tørt hår. Denne hårgele kan anvendes til alle hårtyper. Bedst at anvende i kort hår.
318,00 kr.
178,00 kr.

Schwarzkopf Novelle Fasion Hairspray 300 ml

Hårlak med extra hold som er velegnet til alle hårtyper. Novelle Fasion Hairspray er en aerosol hårlak som får frisuren til at holde hele dagen. Spray hårlakken 30 cm. fra håret , på den færdige frisure.

129,00 kr.
69,00 kr.

Schwarzkopf Novelle Mousse 200 ml

Blød hårmousse med pleje effekt som give fylde og glans til håret. Schwarzkopf Novelle hårmousse er god til føntørring for at give håret hold og pleje. Denne hårskum kan også anvendes når håret skal lufttørres.

129,00 kr.
69,00 kr.

2 stk Living Proof Restore Perfecting Spray 2x236 ml

Leave-In conditioner til tørt og skadet hår. Living Proof Restore Perfecting Spray genopbygger, udglatter, fugter og blødgør håret. Patenterede molekyle OFPMA tilfører håret glans, styrke og beskyttelse mod udefrakommende snavs og olie. Med varmebeskyttelse og UV-beskytelse. Indeholder ikke silikoner. Anvendes i fugtigt hår og spray på hårstråene, især på filtret og beskadiget områder.
416,00 kr.
292,00 kr.

BjÖRK AG Silver Conditioner 250 ml

Hårbalsam til blond hår som fugter og blødgør håret. BjÖRK AG Silver Conditioner indeholder violette pigmenter og blåbærekstrat som modvirker gyldne nuancer i blond hår. Denne balsam beroliger hårbunden og tilfører glans til håret, samt lukker hårets skællag og styrker hårets struktur.
179,00 kr.
99,00 kr.

Organic Hairspa Dry Shampoo 250 ml

Frisk håret op med tørshampoo. Organic Hairspa Dry Shampoo er perfekt at anvende mellem hårvask. Den absorberer overskydende fedt og snavs samt efterlader håret friskt og fyldt med volume, så håret bliver nemt at sætte igen. Denne Dry Shampoo er velegnet til alle hårtyper og nuancer. Anvendes kun i tørt hår. Husk at ryste flasken inden brug.
198,00 kr.
139,00 kr.

Organic Hairspa Therapy Moisture Conditioner 250 ml

Fugtgivende conditioner til tørt hår. Organic Hairspa Therapy Moisture Conditioner er en intens blødgørende og udfiltrende conditioner som udglatter og plejer håret. Denne conditioner elimenerer frizz, tørhed og skader som er forårsaget af kemiske behandlinger. Indeholder shea-smør. Er farvebeskyttende.
208,00 kr.
149,00 kr.

Joico K-pak Reconstructing Shampoo & Conditioner Gaveæske

Joico K-pak Shampoo 300 ml og Joico K-pak Conditioner 250 ml anvendes til tørt og skadet hår. Produkterne fugter og genopbygger håret, samt hjælper med at genvinde hårets styrke og forhindre skader. K-pak Shampoo og Conditioner forstærker hårstråene så håret bliver stærkere. Gør håret blødt og glansfuldt. Produkterne leveres i en smuk gaveæske.
458,00 kr.
319,00 kr.

Schwarzkopf Osis+ Volume Up 250 ml

Volume Booster Spray  giver fylde til håret   og frisker frisuren op. Schwarzkopf Osis+ Volume Up anvendes i tørt hår for at give en langtidsholdbar  volume i håret, uden at gå på kompromis med hårets naturlige bevægelse. Spray fra 30 cm afstand og arbejd produktet ind i tørt hår. Spray lidt ad gangen. Produktet har et medium hold på 2 ud af 4

149,00 kr.
79,00 kr.

Marc Inbane Perle De Soleil Tanning drops 15 ml

Luksus selvbruner drops som giver en smuk og naturlig glød til krop og ansigt. Marc Inbane Perle De Soleil Tanning drops blandes med din bodylotion og påføres på kroppen, Til ansigtet blandes selvbruner dråberne med din dagcreme og fordeles jævnt i ansigtet. Påfør din bodylotion eller dagcreme i håndfladen og tilsæt få dråber Marc Inbane Perle De Soleil Tanning drops. Påføres derefter på huden.
299,00 kr.
229,00 kr.

Kevin Murphy Autumn Angel Treatment 250 ml

Plejende hårkur med farvepigmenter som giver en smuk, glansfuld og opfriskende nuance i håret. Kevin Murphy Crystal Angel Treatment fremhæver nuancen i lyserøde, laksefarvet og abrikosfarvet hår. Denne treatment fugter og genopbygger et mat, trist og glansløst hår, samt opfrisker hårfarven. Indeholder farvepigmenter i en abrikos rosé nuance.
216,00 kr.
130,00 kr.

3 stk HH Simonsen Hairspray 3x75 ml

Fugtafvisende hårlak som giver et stærkt hold og holder håret på plads. Den tilfører glans til håret. HH Simonsen Hairspray får ikke håret til at klistre sammen. En hårlak som er lige til at have med i håndtasken.
177,00 kr.
60,00 kr.