Bodywash

Prøv en mild Shower Gel fra Beaute Pacifique, som blidt renser huden. Evolve Organic Beauty Citrus Blend Aromatic Wash er økologisk. Den beroliger og fugter huden. American Crew Classic Body Wash til mænd, har en forfriskende maskulin duft af cedertræ og ginseng. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Beaute Pacifique Shower Gel 200 ml

Denne badegele er sammensat af ingredienser, der renser huden - helt uden at udtørre. En badegele som er mildere mod huden end rent vand og alligevel effektivt rensende. Kan anvendes på den mest sensible hud. Efterlader huden ren og blød - klar til fugtgivende body lotion. Beaute Pacifique Shower Gel indeholder citrusekstrat som giver huden en frisk og oliefri overflade.
169,00 kr.

American Crew Classic Body Wash 450 ml

Mild sæbe til kroppen som fugter huden og har en forfriskende duft. American Crew Classic Body Wash indeholder ginseng og olie fra cedertræ som efterlader en sund og blød hud.
159,00 kr.
99,00 kr.

INSIGHT Body Cleanser 400 ml

Denne hudvenlige Body Cleanser, er en mild bodywash som renser huden skånsomt og opretholder hudens hydro-lipid balance. INSIGHT Body Cleanser har en antioxidant, beroligende og blødgørende effekt.
149,00 kr.