Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

CE-CE Svanemærket

CE-CE Svanemærket Stylingprodukter er milde hårprodukter af høj kvalitet og uden allergifremkaldende samt hormonforstyrende stoffer. Stylingprodukterne indeholder ingen konserveringsmidler eller sundhedsskadelige stoffer. De findes som Hair Mousse, Saltvandsspray og Stylingspray som er en fønspray. Hairspray er en miljøvenlig pumpespray og Wet Gel giver et vådt look og glans til håret. Er du miljøbevidst,så vælg CE-CE Svanemærket Stylingprodukter,hvor indhold og emballage er nedbrydelig i naturen.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

CE-CE Svanemærket Hair Mousse 150 ml

Svanemærket hår mousse som er velegnet til at tørre og kramme i  krøllet hår, samt til føntørring i glat hår.  CE-CE Hair Mousse giver et medium hold og er god til alle hårtyper.

149,00 kr.
99,00 kr.

CE-CE Svanemærket Hairspray Strong 200 ml

Svanemærket hårlak med stærk hold. Pumpe-lak som kan anvendes i vådt eller tørt hår.

149,00 kr.
99,00 kr.

CE-CE Svanemærket Salt Water Spray 125 ml

Svanemærket Saltvandsspray til alle hårtyper som giver et medium hold til håret.

149,00 kr.
99,00 kr.

CE-CE Svanemærket Salt Water Spray Strong 125 ml

Svanemærket saltvandsspray som giver maksimal hold og fylde til håret. Få et pjusket look ved at spray CE-CE saltvandsspray i det fugtige hår og sæt håret med fingrene, uden brug af føn. Velegnet til kort hår for at give maksimal volume og et naturligt glans til håret.

149,00 kr.
99,00 kr.

CE-CE Svanemærket Styling Spray Normal 200 ml

Svanemærket fønspray i pumpeform med medium hold som tilfører fylde, løft og glans til håret. CE-CE Styling Spray er velegnet til alle hårtyper. Denne fønspray anvendes i fugtigt hår til føntørring eller i tørt hår for at give frisuren et let hold. 

149,00 kr.
99,00 kr.

CE-CE Svanemærket Wet Gel 100 ml

Svanemærket hårgele til kort hår som giver et vådt look og glans til håret. CE-CE Wet Gel er stærk stivende og giver et maksimalt hold til frisuren. Anvend denne gel i håndklæde tørt eller tørt hår. Denne svanemærket gel er parabenefri og uden aerosol.

149,00 kr.
99,00 kr.