Conditioner

Conditioner som også kaldes balsam eller rinse, anvendes efter hver hårvask for at blødgøre, beskytte og give glans til håret. Udvalget er stort indenfor conditioner  som efter 2 minutter skal skylles ud af håret igen. De lækreconditioner fra Living Proof og  Maria Nila findes både som lette conditioner til fint hår og de mere plejende conditioner til tørt og kemisk behandlet hår.Kevin Mutphy har et stort udvalg af rinsebåde som creme og spray. FVS og Zenz Therapy har conditioner som er parfumefri, parabenefri og uden farvestoffer. Børneconditioner  fra Kids og Paul Mitchell er på spray og skal ikke skylles ud af håret. Fra Uniq One findes en plejende leave-in cremeconditioner som ikke skal skylles ud af håret. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

2 stk. Id Hair Mè No More Tangles Conditioner 2x250 ml

Hårbalsam til alle hårtyper. Id Hair Mè No More Tangles Conditioner gør håret blødt og gør et filtre hår let at rede ud efter hårvask. Denne hårbalsam er tilsat hvedeprotein som er med til at styrke håret. Indeholder seah butter og sativa ekstrat. Produktet er uden parabener.

258,00 kr.
158,00 kr.

3 Stk Revlon Equave Instant Beauty Hydro Nutritive Detangling Conditioner 3x200 ml

Leave-in conditioner på spray til tørt og ødelagt hår, som øjeblikkeligt gør håret mere medgørligt og nemmere at frisere. Efterlader håret blødt og skinnende blankt. Genopretter hårstrukturen og giver nyt liv til tørt og ødelagt hår. Spray produktet i fugtigt hår. Skal ikke skylles ud.

447,00 kr.
267,00 kr.

3 stk Revlon Equave Instant Beauty Volumizing Detangling Conditioner 3x200 ml

Leave-in spray-conditioner til fint hår. Revlon Equave Instant Beauty Volumizing Detangling Conditioner som straks udglatter  fint hår, samtidig med at den tilfører naturlig volumen uden at virke tyngende på håret. Spray produktet i fugtigt hår. Skal ikke skylles ud

447,00 kr.
267,00 kr.

Beaute Pacifique Hårbalsam 200 ml

Hårbalsam til alle hårtyper. Håret bliver silkeblødt og glansfuldt. Denne balsam er særlig velegnet til tørt hår samt til langt hår, hvor den beskytter hårspidserne mod spaltning. Anvendes efter hårvask med Beaute Pacifique shampoo, Lad hårbalsam virke i 2-5 minutter. Skyl ud. Kan også anvendes som hårkur ved at lade denne balsam virke i håret i 15 min. Skyl ud.
149,00 kr.
119,00 kr.

FVS Terapeutisk Conditioner 215 ml

Parfumefri Conditioner til farvet og tørt hår som modvirker skæl og kløe i hovedbunden. FVS Conditioner tilfører fugt til hår og hovedbund, og giver glansfuldt og medgørligt hår, og forlænger farvens holdbarhed.

149,00 kr.
99,00 kr.

GOLD Hydration Conditioner 1000 ml

En plejende og fugtighedsgivende balsam til tørt og uregerligt hår. GOLD Hydration Conditioner indeholder Olivenolie og Moringa Olie samt rige ekstrakter fra bambus, solsikke og alger. Denne hårbalsam blødgør, styrker og bringer glans til håret. samt beskytter håret mod UV-stråling og varme fra styling. Anvendes efter hårvask med Gold Hydration Shampoo.l
599,00 kr.
299,00 kr.

Gold Hydration Conditioner 250 ml (ny)

 En plejende, blødgørende og fugtighedsgivende balsam til tørt og uregerligt hår. GOLD Hydration Conditioner indeholder Olivenolie og Moringa Olie samt rige ekstrakter fra bambus, solsikke og alger som, styrker, og giver glans til håret. Den er farvebevarende 0g beskytter håret mod UV-stråling, samt varmestyling. Anvendes efter hårvask med Gold Hydration Shampoo. Er fri for parabener og sulfater

219,00 kr.
175,00 kr.

GOLD Hydration Shampoo og Conditioner 2x250 ml

Plejende, fugtgivende og blødgørende shampoo og conditioner til tørt og uregerligt hår med ekstrater fra bambus, solsikke og alger. Gold Hydration shampoo og conditioner beskytter, gennemfugter og styrker håret. Beskytter mod UV-stråling og varme fra stylingredskaber samt minimerer farvetab ved hårvask. Produkterne er sulfatfri og parabenefri, samt uden farvestoffer.
438,00 kr.
299,00 kr.

Gold Repair Conditioner 250 ml (ny)

Balsam til skadet og kemisk behandlet hår. Gold Repair Conditioner blødgør og genopretter skadet hår. Indeholder hvedeprotein og ricinolie som reparerer og styrker håret, samt forhindrer spaltede spidser og statisk elektricitet. Beskytter mod UV-stråling og varmepåvirkning. Med antioxidanter, som beskytter håret mod kemisk stressfaktorer. Produkter er uden sulfater og parabener.

219,00 kr.
175,00 kr.

Gold Repair Shampoo og Conditioner 2X250 ml

Shampoo og Conditioner til skadet og kemisk behandlet hår. Gold Repair Shampoo og Conditioner genopretter skadet hår og forhindre spaltede spidser, samt modvirker statisk elektricitet. Indeholder hvedeprotein og ricinolie som reparerer og styrker håret. Beskytter mod UV-stråling og varmepåvirkning. Indeholder antioxidanter og er fri for sulfater og parabener.
438,00 kr.
299,00 kr.

GOLD Ten In One 150 ml

Plejende leave-in conditioner til tørt, filtret og beskadiget hår. GOLD Ten In One fugter og genopbygger håret samt forebygger spaltede hårspidser. Den har et højt indhold af arganolie og solsikkeolie, som gør at hårfarven bliver beskyttet og håret bliver glansfuldt. Denne conditioner reducerer kruset hår, samt virker antistatisk. Indeholder omega-6 fedtsyre. Skal ikke skylles ud af håret.

219,00 kr.
175,00 kr.

Id Hair Mè More Colourful Shampoo & No More Tangles Conditioner 2x250 ml

Shampoo til farvet hår. Id Hair Mè More Colourful Shampoo med seah butter og solsikke ekstrat som gør at farvet hår holder længere og forhindre hårfarven i at falme.  Id Hair Mè No More Tangles Conditioner til alle hårtyper, gør håret blødt og gør et filtre hår let at rede ud efter hårvask. Indeholder hvedeprotein som styrker håret. Produkterne er uden parabener.

258,00 kr.
158,00 kr.