Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

Dagcreme

Plej og beskyt ansigtshuden med Beaute Pacifique dagcreme som tilfører huden fugt eller Paradoxe dagcreme for ekstra pleje. Den økologiske hudplejeserie fra The Organic Pharmacy har flere dagcremer med anti-age effekt, som mindsker synligheden af de fine linjer og rynker i ansigtet.  Evolve Organic Beauty er naturlige økologiske og håndlavet dagcremer som giver fugt og næring til huden. Vi har dagcremer til alle hudtyper.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Beaute Pacifique Crème Lactique AHA 50 ml

Mild AHA Creme til de allerførste linier. Anvendes både som dagcreme og natcreme. Fugter huden og giver huden glød.
409,00 kr.
389,00 kr.

Beaute Pacifique Crème Paradoxe 50 ml

Beaute Pacifique Crème Paradoxe. Anti-age dagcreme. Indeholder højaktive stoffer som procyanidin og resveratrol som udsætter aldersprosserne, reparerer solskader og genskaber en sund hud. Creme Paradoxe forbedre hudens indre struktur samt virker karsammentrækkende.
465,00 kr.
435,00 kr.

Beaute Pacifique D-FORCE dagcreme 50 ml

Anti-age dagcreme som tilfører huden naturlig D-Vitamin. Beaute Pacifique  D-FORCE Dagcreme er særlig velegnet om vinteren da mange ikke får nok D.vitamin fra solen, Manglende D-vitamin kan føre til alvorlige sunhedsskader.
549,00 kr.
589,00 kr.

Beaute Pacifique Fugtighedscreme til alle hudtyper (50 ml i krukke)

Dagcreme med squalane som giver langtidsvirkende fugtpleje. Specielt udviklet til normal og kombineret hud. Beaute Pacifique fugtighedscreme tilfører fugt til huden, samt beskytter mod skadelige UV-stråler. Påføres i et tyndt lag og masseres blidt ind i huden.
249,00 kr.
169,00 kr.

Beaute Pacifique Fugtighedscreme til alle hudtyper (50 ml i tube)

Dagcreme med squalane som giver langtidsvirkende fugtpleje. Specielt udviklet til normal og kombineret hud. Beaute Pacifique fugtighedscreme tilfører fugt til huden, samt beskytter mod skadelige UV-stråler. Påføres i et tyndt lag og masseres blidt ind i huden
229,00 kr.

Beaute Pacifique Fugtighedscreme til tør hud (50 ml i krukke)

Dagcreme med squalane til tør og sart hud som har en langtidsvirkende fugtpleje til den tørre og sarte hud. Dagcremen beskytter huden mod solens skadelige UV-stråler, samtidigt med at cremen tilfører masser af fugt til huden. Beaute Pacifique fugtighedscreme påføres i et tyndt lag og masseres blidt ind i huden.
249,00 kr.
169,00 kr.

Beaute Pacifique Fugtighedscreme til tør hud (50 ml i tube)

Dagcreme med squalane til tør og sart hud som har en langtidsvirkende fugtpleje til den tørre og sarte hud. Dagcremen beskytter huden mod solens skadelige UV-stråler, samtidigt med at cremen tilfører masser af fugt til huden. Beaute Pacifique fugtighedscreme påføres i et tyndt lag og masseres blidt ind i huden.
229,00 kr.
169,00 kr.

Beaute Pacifique Olie-Fri Lotion 40 ml

Oliefri dagcreme til kombineret/fedtet hud. Denne lotion har en let konsistens som giver en mat overflade. Fantastisk som underlag for make-up. En populær lotion til mænd da cremen ikke fedter. Denne lotion er særdeles god  i kombination med Beaute Pacifique Defy Damage.
249,00 kr.

The Organic Pharmacy Antioxidant Face Cream 50 ml

En kraftig fugtgivende anti-aging dagcreme som er fyldt med urteekstrakter, vitaminer og antioxidanter. Den opstrammer og reducerer fine linjer og rynker, samt bekæmper de fri frie radikaler. Indeholder økologiske ingredienser fra Sicilianske Citron, Grapefrugt, Havre, Ginseng og Padderok. Denne creme er den ideelle fugtgiver og beskytter til ansigtet om dagen. Fri for parabener. kemiske farvestoffer og parfume.
525,00 kr.

The Organic Pharmacy Double Rose Rejuvenating Face Cream 50 ml

Med denne lette og nærende dagcreme, forøges cellernes regenereringsproces markant. The Organic Pharmacy Double Rose Rejuvenating Face Cream indeholder ekstrakter fra økologiske blåbær, ingefær og Goth Koala. Hudens ødelagte blodkar usynliggøres og hudens elasticitet genopbygges. Huden bliver efterladt med masser af fugt og din hud vil føles silkeblød. Cremen er udviklet til normal og tør hud. Anvendelse: Påfør cremen dagligt, efter din normale renserutine, via cirkulære bevægelser.
475,00 kr.

The Organic Pharmacy Manuka Face Cream 50 ml

Fugtighedscreme til ansigtet for en fedtet. uren og stresset hud. The Organic Pharmacy Manuka Face Cream er en let ikke fedtende creme med antiseptisk manuka, regulerende cedertræ og beroligende lavendel.  Cremen regulerer talgproduktionen og forhindre såvel fedtede som udtørret områder. Denne fugtighedscreme giver en afbalanceret hud.
460,00 kr.

Evolve Daily Renew Facial Cream 60 ml

Fugtgivende dagcreme til normal og tør ansigtshud. Evolve Daily Renew Facial Cream med anti-age effekt, genopretter den naturlige balance i huden. Plejer huden med økologisk arganolie og hyaluronsyre.
259,00 kr.