Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

Deodorant

Anvend en deodorant til at beskytte mod ubehagelig svedlugt. Evolve Organic Beauty Cotton fresh Deodorant Cream er naturlig vegansk og aluminiumsfri. Beaute Pacifique Pit Stop deodorant er parfumefri og sætter svedkirtlerne i dvale. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Beaute Pacifique Pit Stop Deodorant 50 ml

Parfumefri deodorant som er til hjælp for alle med gener fra synlig transpiration og ubehagelig  svedlugt.  Beaute Pacifique PIT STOP er et Deo-produkt med to aktive biologiske ingredienser, som sætter svedkirtlerne i en slags dvale, hvor almindelige Deo’er  typisk bare bruger aluminiumssalte med begrænset effekt. PIT STOP reducerer hårvæksten i armhulerne og gør de enkelte hårstrå mere fine.
199,00 kr.

The Organic Pharmacy Deodorant Spray 50 ml

Denne effektive Deo-spray fra Organic Pharmacy, eliminerer lugte fra sved, uden at påvirke kroppens naturlige virke. Spray dagligt din deodorant på, efter behov. Anvendes både til mænd og kvinder.Deodoranten er fri for konserveringsmidler, farvestoffer og parfumer.
225,00 kr.

Evolve Cotton Fresh Deodorant Cream 60 ml

Naturlig og vegansk deodorant som er baseret på økologisk sheasmør og kokosolie. Evolve Cotton Fresh Deodorant Cream er mild og skånsom mod den sarte hud under armene. Den beskytter langvarigt mod ubehagelig lugt. Bevarer en frisk duft som holder hele dagen.
139,00 kr.