Easi Water Colour 8/34 Lys Gylden Kobberblond Hårfarve

Tilgængelighed: Ikke på lager
115,00 kr.
95,00 kr.

EWC er en plantefarve  som er nem at farve håret med. da farvepulveret kun skal blandes op med vand.  Hårfarverne er naturbaseret og indeholder  ikke beize og ammoniak. Hårfarverne er helt lugtfrie. EWC har den begrænsing, at de ikke kan lysne håret, men de kan ændre på hårfarven i gylden, kobber, røde eller til mørkere hårfarver. EWC hårfarver findes i 44 forskellige nuancer.

Holdbarhed 4-6 uger

Easi Water Colour er plantefarver som er meget nemme at farve hår med. Det er en lille flaske pulverfarve som hældes ned i en aplikatorflaske med 70 ml. lunken vand som så rystes ca. et minut og bliver til en skummende koncistens for derefter at komme i håret. HUSK at tage en pose over håret og derefter et håndklæde for at holde på varmen. Farverne er naturfarver og indeholder derfor ikke beize og ammonaik, er helt lugtfrie!! De findes i 44 forskellige farver. Ewc som står for "easy water color" har den begrænsing, at de kan ikke lysne. Dvs. de kan ikke gøre en mørkhåret til lyshåret, men de kan give varme til håret, ændre på farven i samme tonehøjde eller til det mørkere og dække 80 % gråhår.

Trækketid 30 min  Holdbarhed ca. 4 uger

Trækketid 45 min  Holdbarhed ca. 6 uger

Kunder der har købt denne vare købte også

Maria Nila Colour Refresh 7.40 Bright Copper 100 ml

Nærende hårkur med farvepigmenter som frisker hårfarven op og giver glans til håret. Colour Refresh 7.40 Bright Copper anvendes i blond, lysebrunt eller kobberfarvet hår.   Maria Nila Colour Refresh vaskes gradvis ud af håret. Colour Refresh hårkur med farve har en holdbarhed mellem 4-10 hårvaske. Denne farvebombe er parabenefri og sulfatfri.

129,00 kr.