EL-Artikler

Et fantastisk udvalg af professionelle el-artikler til hjemmebrug og på rejsen.Fra HH Simonsen True Divinity MK2 fås glattejern og føntørre i skønne modefarver,samt smukke gaveæsker med føntørre eller glattejern.Fra  H H Simonsen findes også stylingjern til at lave smarte krøller med.Alle disse el-artikler fås også i rejsestørrelse, så de er lette at tage med på ferie.Få de smukkeste krøller ved at sætte en softstyler på føntørren,så føntørren kun varmer og ikke blæser.Ved brug af alle el-artikler anbefales at bruge varmebeskyttelse.HH Simonsen Heat Protective som er tilsat arganolie,er let at anvende da den er på spray.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

HH Simonsen True Divinity MK2 Glattejern Black Granite

Dette eksklusive glattejern har keramiske teflon-coatede plader med turmalin og olie som gør glatningen ekstra skånsomt for håret. HH Simonsen True Divinity MK2 Glattejern Black Granite efterlader håret blankt og silkeblødt. Med touch temperaturindstilling fra 120-220 grader. Varmer på mindre end 10 sekunder. Sleep mode-funktion. True Divinity Glattejern leveres i en eksklusiv æske med tilhørende varmeresistent taske og en smuk makeup pung. Den sorte farve på glattejernet har en rå og glitrende skær, som sort granit.
999,00 kr.
749,00 kr.

HH Simonsen True Divinity MK2 Glattejern White Pearl

Dette eksklusive glattejern har keramiske teflon-coatede plader med turmalin og olie som gør glatningen ekstra skånsomt for håret. HH Simonsen True Divinity MK2 Glattejern White Pearl efterlader håret blankt og silkeblødt. Med touch temperaturindstilling fra 120-220 grader. Varmer på mindre end 10 sekunder. Sleep mode-funktion. True Divinity Glattejern leveres i en eksklusiv æske med tilhørende varmeresistent taske og en smuk makeup pung. Den hvide perlemor farve på glattejernet er smuk, tidsløs og klassisk.
999,00 kr.
749,00 kr.

HH Simonsen True Divinity MK2 Glattejern Sorbet Sky

Dette eksklusive glattejern har keramiske teflon-coatede plader med turmalin og olie som gør glatningen ekstra skånsomt for håret. HH Simonsen True Divinity MK2 Glattejern Sorbet Sky efterlader håret blankt og silkeblødt. Med touch temperaturindstilling fra 120-220 grader. Varmer på mindre end 10 sekunder. Sleep mode-funktion. True Divinity glattejern leveres i en smuk æske med en sort Wonder Brush, 2 Carbon Clips, en pakke hårelastikker, en heat pouch og en shopping bag.
1.199,00 kr.
749,00 kr.

HH Simonsen True Divinity MK2 Glattejern Sorbet Blossom

Dette eksklusive glattejern har keramiske teflon-coatede plader med turmalin og olie som gør glatningen ekstra skånsomt for håret. HH Simonsen True Divinity MK2 Glattejern Sorbet Blossom efterlader håret blankt og silkeblødt. Med touch temperaturindstilling fra 120-220 grader. Varmer på mindre end 10 sekunder. Sleep mode-funktion. True Divinity glattejern leveres i en smuk æske med en sort Wonder Brush, 2 Carbon Clips, en pakke hårelastikker, en heat pouch og en shopping bag.
1.199,00 kr.
749,00 kr.

HH Simonsen True Divinity MK2 Glattejern Sort

Dette eksklusive glattejern har keramiske teflon-coatede plader med turmalin og olie som gør glatningen ekstra skånsomt for håret. HH Simonsen True Divinity MK2 Glattejern efterlader håret blankt og silkeblødt. Med touch temperaturindstilling fra 120-220 grader. Varmer på mindre end 10 sekunder. Sleep mode-funktion. True Divinity leveres i en eksklusiv æske med tilhørende varmeresistent taske.

999,00 kr.
799,00 kr.

HH Simonsen ROD VS 1 Spiral Curls Krøllejern - Gold

Stylingjern som skaber de smukkeste spiralkrøller. HH Simonsen ROD VS 1 Spiral Curls Krøllejern Gold har en keramisk ’teflon coating’ med turmalin, beskytter hårets yderste lag, så håret efterlades blankt og blødt. Krøllejernet har en diameter fra 19 mm ved håndtaget til 13 mm ved spidsen. Leveres i en smuk gaveæske med Hårbørste, Carbon Spidskam og Carbom Clips
1.599,00 kr.
899,00 kr.

HH Simonsen Rod VS3 Curling Iron Krøllejern Gold

Stylingjern som giver super lækre mellemstore klassiske krøller. Med HH Simonsen ROD VS3 Curling Iron Krøllejern kan du hurtigt og nemt få krøller - uanset hårtype. Keramisk ’teflon coating’ med turmalin beskytter hårets yderste lag. Håret efterlades blankt og blødt på grund af den ioniske effekt som tourmalinen tilfører. Rod VS 3 er 25 mm og 19 mm i spidsen af jernet. Leveres i en smuk gaveæske med hårbørste, spidskam og carbon clips.
1.598,00 kr.
899,00 kr.

HH Simonsen Rod VS4 Soft Curls Krøllejern - Gold

Stylingjern som giver store bløde krøller i mellemlangt og langt hår. HH Simonsen ROD VS 4 Soft Curls Krøllejern Gold med keramisk ’teflon- coating’med turmalin som beskytter håret. Efterlader håret blankt og blødt på grund af den ioniske effekt som tourmalinen tilfører. Rod VS 4 er 32mm i diameter og 25 mm i spidsen af krøllejernet. Har ergonomisk håndtag og temperaturjustering fra 120-200 grader. Leveres i gaveæske med hårbørste, spidskam og carbon clips.
1.599,00 kr.
899,00 kr.

HH Simonsen ROD VS 10 Casual Curls Krøllejern - Gold

Et anderledes Stylingjern som skaber romantiske, runde og bølgende krøller. HH Simonsen Rod VS 10 Casual Curls Krøllejern giver spændende, levende og holdbare krøller i langt og mellemlangt hår. Krøllejernet har keramisk ‘teflon coating’, med turmalin som beskytter hårets yderste lag, så håret efterlades blankt og blødt. Med ergonomisk håndtag samt temperaturjustering fra 120-200 grader.              Leveres i gaveæske med hårbørste, carbon spidskam og carbon clips.
1.598,00 kr.
899,00 kr.

HH Simonsen Boss Føn & Softstyler - Sort

H H simonsen Boss føn er hurtig og "power full" samt med til at skabe et blankt hår. Føntørren er udstyret med den seneste viden inden for ’ionic’ teknolog. Leveres i en smuk gaveæske med hårtørrer, fønnæb og en softstyler.

999,00 kr.
899,00 kr.

HH Simonsen Boss Føn Sorbet Blossom Limited Edition

Med Boss føn får du en kraftfuld og lydsvag hårtørre, som med sin 2000 watts motor giver dig en superhurtig og effektiv tørrring af dit hår. HH Simonsen Boss Føn Sorbet Blossom Limited Edition er udstyret med den nyeste ion-teknologi, som giver et sundere og mere smidigt hår. Den har indbygget Soft Air flow system som efterlader håret blødt, glansfuldt og uden krus og statisk elektricitet. Boss føn er udviklet i letvægtsmaterialer, som gør den nem og at arbejde med. Den har en 3 meter ledning. Denne føn har en smuk rosa farve og leveres i en eksklusiv emballage.
999,00 kr.
799,00 kr.

Gold Exclusive Salon Blow Dryer

Ergonomisk føntørre med lavt støjniveau og vejer kun 540 gram. Gold Exclusive Salon Blow Dryer er en føntørre i høj kvalitet med en 2100 w motor. Den har 2 hastigheder og 3 temperaturindstillinger, samt en knap til kold luft. Denne føn er udstyret med en 3 meter lang ledning.

999,00 kr.
599,00 kr.