EL-Artikler

Et fantastisk udvalg af professionelle el-artikler til hjemmebrug og på rejsen.Fra HH Simonsen True Divinity fås glattejern og føntørre i skønne modefarver,samt smukke gaveæsker med føntørre eller glattejern.Fra  H H Simonsen findes også stylingjern til at lave smarte krøller med.Alle disse el-artikler fås også i rejsestørrelse, så de er lette at tage med på ferie.Få de smukkeste krøller ved at sætte en softstyler på føntørren,så føntørren kun varmer og ikke blæser.Ved brug af alle el-artikler anbefales at bruge varmebeskyttelse.HH Simonsen Heat Protective som er tilsat arganolie,er let at anvende da den er på spray.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Efalock Easy Straight Brush Glattebørste

Elektrisk glattebørste til håret som skånsomt udglatter håret på kort tid. Glattebørsten har nogle bløde pigge som blidt masserer hovedbunden og herved øger blodcirkulationen i hovedbunden. Efalock Easy Straight Brush har et digitalt display og børsten er hurtig varm og klar til brug. Glattebørsten varmer op til 230 grader. Anvend den lave varme til fint hår og den høje varme til kraftigt hår.

599,00 kr.
399,00 kr.

Gold Exclusive Salon Blow Dryer

Ergonomisk føntørre med lavt støjniveau og vejer kun 540 gram. Gold Exclusive Salon Blow Dryer er en føntørre i høj kvalitet med en 2100 w motor. Den har 2 hastigheder og 3 temperaturindstillinger, samt en knap til kold luft. Denne føn er udstyret med en 3 meter lang ledning.

999,00 kr.
599,00 kr.

HH Simonsen Boss Føn & Softstyler - Sort

H H simonsen Boss føn er hurtig og "power full" samt med til at skabe et blankt hår. Føntørren er udstyret med den seneste viden inden for ’ionic’ teknolog. Leveres i en smuk gaveæske med hårtørrer, fønnæb og en softstyler.

999,00 kr.
799,00 kr.

HH Simonsen Envy Føn med Epic Wet Brush Sort

Sampak med  Envy føntørrer og Epic Wet Brush. Håret bliver mere glat og blødt, takket være den høje koncentrat af ioniske molekyler. Tørrer håret på kortere tid. Giver mindre slitage på håret. Envy Føn har en ekstra kraftig motor og vejer kun 375 gram. Epic Wet Brush er en forbedret udgave af The Wet Brush.Hårbørsten har mere luft mellem børstepiggene. så det bliver lettere at tæmme filtret hår.

799,00 kr.
599,00 kr.

HH Simonsen Infinity Styler Glattejern Sort

Super elegant og eksklusivt Glattejern. HH Simonsen Infinity Styler kan indstilles til fint, medium eller kraftigt hår, så håret kun får den varme som det har brug for. Glattejern med touch display til temperaturindstilling. Titanium-coatede plader som indeholder olie og turmalin, beskytter håret mod skader og gør håret blankt og silkeblødt.
1.199,00 kr.
899,00 kr.

HH Simonsen Krøllejern Rod VS 2

Med Krøllejernet kan du skabe de smukkeste Madonna krøller. I langt hår kan du få de skønneste slangekrøller. Krøllejernet har en keramisk ‘teflon coating’, som sikrer, at dit hår ikke hænger fast på overfladen under brug, også selvom du har sprayet hårlak på håret. Krøllejernet har en diameter fra 10 mm ved håndtaget til 28 mm ved spidsen.

999,00 kr.
599,00 kr.

HH Simonsen Limited Edition Boss Føn Celadon Grøn

H H simonsen Boss føn er hurtig og "power full" samt med til at skabe et blankt hår. Føntørren er udstyret med den seneste viden inden for ’ionic’ teknolog. Leveres i en smuk gaveæske med hårtørrer, Epic Quick Dry Hårbørste og Celadon Carbon Clips.
999,00 kr.
699,00 kr.

HH Simonsen Limited Edition Boss Føn Wood Rose

 H H simonsen Boss føn er hurtig og "power full" samt med til at skabe et blankt hår. Føntørren er udstyret med den seneste viden inden for ’ionic’ teknolog. Leveres i en smuk gaveæske med hårtørrer, Epic Quick Dry Hårbørste og Celadon Carbon Clips.

999,00 kr.
749,00 kr.

HH Simonsen Midi Dryer Føn

Praktisk føn som har et foldbart håndtag, så den ikke fylder så meget i en taske. HH Simonsen Midi Dryer Føn giver en hurtig og effektiv føntørring, Den har en 1500 w-motor og 2 varme-og hastighedsindstillinger, samt en 2 meter ledning. Med denne føntørrer har du en god gaveidè, da den leveres i en smuk gaveæske.

499,00 kr.
249,00 kr.

HH Simonsen Midi Volume Iron VS6

 Moderne crepejern, så du kan crepe enkelte totter for at tilføre kant og volumen. HH Simonsen Midi Volume Iron VS6 giver fylde i håret på ingen tid, uanset hårlængde. Som alle vores krøllejern har det en keramisk Teflon-coating med turmalin, som forsegler og beskytter hårets yderste lag og sikrer, at det ikke hænger fast på krøllejernet. Den lange ledning giver dig masser af fleksibilitet.

499,00 kr.
299,00 kr.

HH Simonsen Midi Waver VS5

Bølgejernet skaber smukke festkrøller samt det skødesløse og efterspurgte beach look. HH Simonsen Midi Waver klemmes om håret, hvor det holdes et par sekunder du får en unik, bølgelignende effekt i håret, der ikke fås med traditionelle krøllejern. Midi Waver har en keramisk Teflon-coating med turmalin, som forsegler og beskytter hårets yderste lag og sikrer, at det ikke hænger fast på krøllejernet

499,00 kr.
299,00 kr.

HH Simonsen ROD VS 1 Curling Iron Krøllejern

Stylingjern som skaber de smukkeste spiralkrøller. HH Simonsen ROD VS 1 Curling Iron Krøllejern har en keramisk ’teflon coating’ med turmalin, beskytter hårets yderste lag, så håret efterlades blankt og blødt. Krøllejernet har en diameter fra 19 mm ved håndtaget til 13 mm ved spidsen. Medfølgeren varmebeskyttende hanske og heatcover til krøllejernet.

999,00 kr.
799,00 kr.