Trustpilot     FRI FRAGT på køb for over 499,-       Leveringspris med GLS: 39,-     Sikker online betaling      Rådgivning af faglært frisør
Billighårprodukter.dk Billighårprodukter.dk
Produkter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev

EL-Artikler

Der er 33 varer.

EL-ARTIKLER

Et fantastisk udvalg af professionelle el-artikler til hjemmebrug og på rejsen.Fra HH Simonsen True Divinity fås glattejern og føntørre i skønne modefarver,samt smukke gaveæsker med føntørre eller glattejern.Fra  H H Simonsen findes også stylingjern til at lave smarte krøller med.Alle disse el-artikler fås også i rejsestørrelse, så de er lette at tage med på ferie.Få de smukkeste krøller ved at sætte en softstyler på føntørren,så føntørren kun varmer og ikke blæser.Ved brug af alle el-artikler anbefales at bruge varmebeskyttelse.HH Simonsen Heat Protective som er tilsat arganolie,er let at anvende da den er på spray.

Underkategorier

  • FØN
    FØN HH Simonsen føntørrer er professionelle hårtørrer i høj kvalitet til billige priser. De ligger i en smuk gaveæske hvor der medfølger en wet brush, heat protective spray. hårlak, eller en soft styler som er til at tørrer krøllerne med. HH Simonsen Boss føn som tørrer håret hurtigt og skånsomt, findes i farven sort samt i forskellige modefarver. Go Mini er en lille hårtørrer til tyndt og fint hår, og som er lige til at have med i rejsetasken. 
  • GLATTEJERN
    GLATTEJERN HH Simonsen True Divinity glattejern i top kvalitet til fornuftige priser. De er i en smuk gaveæske og findes i flere farver, HH Simonsen Signatura Styler er et eksklusivt glattejern med bredde plader som er velegnet til langt hår.  HH Simonsen Fashion Styler Midi er perfekt til rejsetasken. HH Simonsen Mini Pocket Straightener er et lille og let jern til at glatte  pandehåret eller det  korte hår.  HH simonsen Hot Brush er en glattebørste som anvendes når det skal være nemt og hurtigt at glatte hår. Efalock Straight Brush er en elektrisk glattebørste som skånsomt udglatter håret på kort tid.
  • KRØLLEJERN/STYLINGJERN
    KRØLLEJERN/STYLINGJERN Få de lækreste krøller med HH Simonsen krøllejern. HH Simonsen Rod VS 10 opnås runde bølgende romantiske krøller. HH Simonsen Rod VS 4 giver store bløde krøller. Med HH Simonsen Rod VS 2 opnås i langt hår, skønne slangekrøller. HH Simonsen Rod VS 1 giver små frække spiralkrøller. HH Simonsen Rod VS 6 Crepejern er et stylingjern hvor der opnås et stort vildt og fyldigt hår.