Trustpilot     FRI FRAGT på køb for over 499,-       Leveringspris med GLS: 39,-     Sikker online betaling      Rådgivning af faglært frisør
Billighårprodukter.dk Billighårprodukter.dk
Produkter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev
HH Simonsen Rod VS 10 Curling Iron Krøllejern Se fuld størrelse

HH Simonsen Rod VS 10 Curling Iron Krøllejern

 Stylingjern som skaber romantiske, runde og bølgende krøller. HH Simonsen Rod VS 10 Curling Iron Krøllejern giver spændende, levende og holdbare krøller i langt og mellemlangt hår. Krøllejernet har keramisk ‘teflon coating’, med turmalin som beskytter hårets yderste lag, så håret efterlades blankt og blødt. Med ergonomisk håndtag samt temperaturjustering fra 120-200 grader. 

Flere detaljer

DKK 799,00

HH Simonsen ROD VS10 Curling Iron Krøllejern

ROD VS10 er et anderledes krøllejern, der giver levende og tilfældige krøller. Den ser måske lidt sjov ud med, men der er en grund til den finurlige form. Takkerne gør nemlig, at bølgerne i hver enkelt tot får forskellige størrelser, hvilket giver en helt særlig effekt og et legende look.Som alle  rods har VS10 en keramisk Teflon-coating med turmalin, som forsegler og beskytter hårets yderste lag og sikrer, at det ikke hænger fast på krøllejernet. Den 3 meter lange ledning giver dig masser af fleksibilitet, og temperatur-intervallet på 120 til 230° gør, at du kan indstille krøllejernet, så det passer til den enkelte hårtype.

HH_610x100px_Krøller_VS10

 

Kunder, der købte denne vare, købte også: