EVERNEED

Her finder du et stort udvalg af Hårbånd, Hårbøjler og Hårelastikker til både voksne og børn. De populære hårbånd er i skind, ruskind og silklook. De findes i flere farver, både med og uden print.. De smukke Everneed Hårbøjler som ikke strammer bag ørene, er i silklook med prikker og ensfarvet med flet eller knuder. Til børn findes der Hårbånd, Hårbøjler og Hårelastikker i flere farver. Hårbånd i hvid, brun, lilla og lyserød med guldprikker. Hårbøjler i lilla og lyserød med blomster. Hårelastikker i velour med små stjerner. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

EVERNEED Kamma hårbøjle deep turquoise

Bred hårbøjle i en mørk turkis farve, som kan bruges til mange anledninger. Everneed Kamma hårbøjle deep turquoise giver flere forskellige stylingsmuligheder, og holder håret væk fra øjnene. Den tilføjer dig en moderne håropsætning, der holder hele dagen. Everneed hårbøjler strammer ikke bag ørerne, og ønsker du dem yderligere udvidet, kan de forsigtigt strækkes vandret, så hårbøjlen udvider sig. Hårbøjlen er beklædt med et lækkert materiale, der giver hårbøjlen et elegant og moderne udtryk. Hårbøjlen findes i flere smukke farver.
149,00 kr.
112,00 kr.

EVERNEED Kamma Hårbøjle Mustard

Bred hårbøjle i dyb gul farve, som kan bruges til mange anledninger. Everneed Kamma hårbøjle mustard giver flere forskellige stylingsmuligheder, og holder håret væk fra øjnene. Den tilføjer dig en moderne håropsætning, der holder hele dagen. Everneed hårbøjler strammer ikke bag ørerne, og ønsker du dem yderligere udvidet, kan de forsigtigt strækkes vandret, så hårbøjlen udvider sig. Hårbøjlen er beklædt med et lækkert materiale, der giver hårbøjlen et elegant og moderne udtryk. Hårbøjlen findes i flere smukke farver.
149,00 kr.
112,00 kr.

Everneed Kamma Hårbøjle Grey

Bred hårbøjle i grå, som kan bruges til mange anledninger. Everneed Kamma hårbøjle grey giver flere forskellige stylingsmuligheder, og holder håret væk fra øjnene. Den tilføjer dig en moderne håropsætning, der holder hele dagen. Everneed hårbøjler strammer ikke bag ørerne, og ønsker du dem yderligere udvidet, kan de forsigtigt strækkes vandret, så hårbøjlen udvider sig. Hårbøjlen er beklædt med et lækkert materiale, der giver hårbøjlen et elegant og moderne udtryk. Hårbøjlen findes i flere smukke farver.
149,00 kr.
112,00 kr.

EVERNEED Kamma dots hårbøjle latte

Bred hårbøjle i en gylden brun farve med prikker, som kan bruges til mange anledninger. Everneed Kamma dots hårbøjle latte giver flere forskellige stylingsmuligheder, og holder håret væk fra øjnene. Den tilføjer dig en moderne håropsætning, der holder hele dagen. Everneed hårbøjler strammer ikke bag ørerne, og ønsker du dem yderligere udvidet, kan de forsigtigt strækkes vandret, så hårbøjlen udvider sig. Hårbøjlen er beklædt med et lækkert materiale, der giver hårbøjlen et elegant og moderne udtryk. Hårbøjlen findes i flere smukke farver.
149,00 kr.
112,00 kr.

EVERNEED Kamma Hårbøjle Emerald Dots

Bred hårbøjle i grøn med hvide prikker, som kan bruges til mange anledninger. Everneed Kamma hårbøjle emerald dots giver flere forskellige stylingsmuligheder, og holder håret væk fra øjnene. Den tilføjer dig en moderne håropsætning, der holder hele dagen. Everneed hårbøjler strammer ikke bag ørerne, og ønsker du dem yderligere udvidet, kan de forsigtigt strækkes vandret, så hårbøjlen udvider sig. Hårbøjlen er beklædt med et lækkert materiale, der giver hårbøjlen et elegant og moderne udtryk. Hårbøjlen findes i flere smukke farver.
149,00 kr.
112,00 kr.

Everneed Kamma dots hårbøjle rosa

Bred hårbøjle i rosa med sorte prikker, som kan bruges til mange anledninger. Everneed Kamma dots hårbøjle rosa giver flere forskellige stylingsmuligheder, og holder håret væk fra øjnene. Den tilføjer dig en moderne håropsætning, der holder hele dagen. Everneed hårbøjler strammer ikke bag ørerne, og ønsker du dem yderligere udvidet, kan de forsigtigt strækkes vandret, så hårbøjlen udvider sig. Hårbøjlen er beklædt med et lækkert materiale, der giver hårbøjlen et elegant og moderne udtryk. Hårbøjlen findes i flere smukke farver.
149,00 kr.
112,00 kr.

Everneed Hårbøjle Scarlett Urban Denim

Smuk hårbøjle med blonde som holder håret væk fra øjnene. Everneed Hårbøjle Scarlett Urban Denim er beklædt med et let materiale, som giver den et elegant udtryk. Hårbøjlen strammer ikke og kan med forsigtighed udvides.
149,00 kr.
112,00 kr.

EVERNEED Annemone Hårbånd Sort med blomster

Smuk chiffon hårbånd i sort med blomsterprint.

129,00 kr.
97,00 kr.

EVERNEED Velour Hårbøjle Marineblå/Sølv

Festlig hårbøjle i marineblå velour med sølvbånd.

149,00 kr.
112,00 kr.

EVERNEED Annemone Hårbånd Marineblå med Guld Fjer

Chiffon Hårbånd. Smuk Hårbånd i farven marineblå hvor der er påtrykt små fine fjer i guld.

129,00 kr.
99,00 kr.

Everneed Anemone Blossom Gold Hårbånd

Smukt hårbånd i rosa med små guldprikker. Everneed Anemone Blossom Gold Hårbånd er perfekt til at holde håret væk fra ansigtet. Hårbåndet er et godt alternativ til håropsætning.
129,00 kr.
97,00 kr.

Everneed Anemone Black Gold Hårbånd

Smukt hårbånd i sort med små guldprikker. Everneed Anemone Black Gold Hårbånd er perfekt til at holde håret væk fra ansigtet. Hårbåndet er et godt alternativ til håropsætning.
129,00 kr.
97,00 kr.