EVERNEED

Her finder du et stort udvalg af Hårbånd, Hårbøjler og Hårelastikker til både voksne og børn. De populære hårbånd er i skind, ruskind og silklook. De findes i flere farver, både med og uden print.. De smukke Everneed Hårbøjler som ikke strammer bag ørene, er i silklook med prikker og ensfarvet med flet eller knuder. Til børn findes der Hårbånd, Hårbøjler og Hårelastikker i flere farver. Hårbånd i hvid, brun, lilla og lyserød med guldprikker. Hårbøjler i lilla og lyserød med blomster. Hårelastikker i velour med små stjerner. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

EVERNEED Annemone Flet Hårbånd Gold

Hårbånd med flet i den ene side og todelt i den anden side.  EVERNEED Annemone Flet Hårbånd Gold i polyester med elastik i nakken. Hårbåndet er i en skinnende mat kvalitet og findes i flere farver.

129,00 kr.
90,00 kr.

EVERNEED Annemone Flet Hårbånd Jade

Hårbånd med flet i den ene side og todelt i den anden side.  EVERNEED Annemone Flet Hårbånd Jade i polyester med elastik i nakken. Hårbåndet er i en skinnende mat kvalitet og findes i flere farver. 

129,00 kr.
103,00 kr.

EVERNEED Annemone Flet Hårbånd Midtnight

Sort Hårbånd med flet i den ene side og todelt i den anden side.  EVERNEED Annemone Flet Hårbånd Midtnight i polyester med elastik i nakken. Hårbåndet er i en skinnende mat kvalitet og findes i flere farver. 

129,00 kr.
90,00 kr.

EVERNEED Annemone Hårbånd Marineblå med Guld Fjer

Chiffon Hårbånd. Smuk Hårbånd i farven marineblå hvor der er påtrykt små fine fjer i guld.

129,00 kr.
89,00 kr.

EVERNEED Annemone Hårbånd Ribbet Gråt

 Fantastisk smukt hårbånd i ribbet Gråt. EVERNEED Annemone Hårbånd Ribbet Gråt giver mange forskellige muligheder for styling, og holder på samme tid håret væk fra ansigtet. Et perfekt alternativ til en almindelig opsætning. 

129,00 kr.
90,00 kr.

EVERNEED Annemone Hårbånd Ribbet Mustard

 Smukt hårbånd i ribbet Gul. EVERNEED Annemone Hårbånd Ribbet Mustard giver mange forskellige muligheder for styling, og holder på samme tid håret væk fra ansigtet. Et perfekt alternativ til en almindelig opsætning. 

129,00 kr.
103,00 kr.

EVERNEED Annemone Hårbånd Ribbet Sort

 Fantastisk smukt hårbånd i ribbet sort. EVERNEED Annemone Hårbånd Ribbet Sort giver mange forskellige muligheder for styling, og holder på samme tid håret væk fra ansigtet. Et perfekt alternativ til en almindelig opsætning. 

129,00 kr.
90,00 kr.

EVERNEED Annemone Hårbånd Ruskind Army

 Hårbånd i blød ruskind og farven Army.  EVERNEED Annemone Hårbånd Ruskind Army er i en lækker kvalitet og fås i flere farver. 

129,00 kr.
103,00 kr.

EVERNEED Annemone Hårbånd Ruskind Blomme

Blommefarvet Hårbånd i blød ruskind. EVERNEED Annemone Hårbånd Ruskind Blomme er i en lækker kvalitet og fås i flere farver.

129,00 kr.
103,00 kr.

EVERNEED Annemone Hårbånd Ruskind Sun Kissed

 Hårbånd i blød ruskind og farven Sun Kissed.  EVERNEED Annemone Hårbånd Ruskind Sun Kissed er i en lækker kvalitet og fås i flere farver. 

129,00 kr.
103,00 kr.

EVERNEED ANNEMONE Hårbånd Ruskind Teddy

 Hårbånd i blød ruskind og farven Teddy.  EVERNEED Annemone Hårbånd Ruskind Teddy er i en lækker kvalitet og fås i flere farver. 

129,00 kr.

EVERNEED Annemone Hårbånd Sort med blomster

Smuk chiffon hårbånd i sort med blomsterprint.

129,00 kr.
89,00 kr.