FØN

HH Simonsen føntørrer er professionelle hårtørrer i høj kvalitet til billige priser. De ligger i en smuk gaveæske hvor der medfølger en wet brush, heat protective spray. hårlak, eller en soft styler som er til at tørrer krøllerne med. HH Simonsen Boss føn som tørrer håret hurtigt og skånsomt, findes i farven sort samt i forskellige modefarver. Go Mini er en lille hårtørrer til tyndt og fint hår, og som er lige til at have med i rejsetasken. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

HH Simonsen Boss Føn & Softstyler - Sort

H H simonsen Boss føn er hurtig og "power full" samt med til at skabe et blankt hår. Føntørren er udstyret med den seneste viden inden for ’ionic’ teknolog. Leveres i en smuk gaveæske med hårtørrer, fønnæb og en softstyler.

999,00 kr.
899,00 kr.

HH Simonsen Boss Føn Sorbet Blossom Limited Edition

Med Boss føn får du en kraftfuld og lydsvag hårtørre, som med sin 2000 watts motor giver dig en superhurtig og effektiv tørrring af dit hår. HH Simonsen Boss Føn Sorbet Blossom Limited Edition er udstyret med den nyeste ion-teknologi, som giver et sundere og mere smidigt hår. Den har indbygget Soft Air flow system som efterlader håret blødt, glansfuldt og uden krus og statisk elektricitet. Boss føn er udviklet i letvægtsmaterialer, som gør den nem og at arbejde med. Den har en 3 meter ledning. Denne føn har en smuk rosa farve og leveres i en eksklusiv emballage.
999,00 kr.
799,00 kr.

Gold Exclusive Salon Blow Dryer

Ergonomisk føntørre med lavt støjniveau og vejer kun 540 gram. Gold Exclusive Salon Blow Dryer er en føntørre i høj kvalitet med en 2100 w motor. Den har 2 hastigheder og 3 temperaturindstillinger, samt en knap til kold luft. Denne føn er udstyret med en 3 meter lang ledning.

999,00 kr.
599,00 kr.

HH Simonsen Midi Dryer Føn

Praktisk føn som har et foldbart håndtag, så den ikke fylder så meget i en taske. HH Simonsen Midi Dryer Føn giver en hurtig og effektiv føntørring, Den har en 1500 w-motor og 2 varme-og hastighedsindstillinger, samt en 2 meter ledning. Med denne føntørrer har du en god gaveidè, da den leveres i en smuk gaveæske.
499,00 kr.
449,00 kr.

HH Simonsen Universal SoftStyler

Sæt SoftStyleren på din føn og varm håret tørt.Særdeles velegnet til krøller.

299,00 kr.

HH Simonsen Limited Edition Boss Føn Wood Rose

 H H simonsen Boss føn er hurtig og "power full" samt med til at skabe et blankt hår. Føntørren er udstyret med den seneste viden inden for ’ionic’ teknolog. Leveres i en smuk gaveæske med hårtørrer, Epic Quick Dry Hårbørste og Celadon Carbon Clips.

999,00 kr.
749,00 kr.

HH Simonsen Limited Edition Boss Føn Celadon Grøn

H H simonsen Boss føn er hurtig og "power full" samt med til at skabe et blankt hår. Føntørren er udstyret med den seneste viden inden for ’ionic’ teknolog. Leveres i en smuk gaveæske med hårtørrer, Epic Quick Dry Hårbørste og Celadon Carbon Clips.
999,00 kr.
699,00 kr.

HH Simonsen Envy Føn med Epic Wet Brush Sort

Sampak med  Envy føntørrer og Epic Wet Brush. Håret bliver mere glat og blødt, takket være den høje koncentrat af ioniske molekyler. Tørrer håret på kortere tid. Giver mindre slitage på håret. Envy Føn har en ekstra kraftig motor og vejer kun 375 gram. Epic Wet Brush er en forbedret udgave af The Wet Brush.Hårbørsten har mere luft mellem børstepiggene. så det bliver lettere at tæmme filtret hår.

799,00 kr.
599,00 kr.

HH Simonsen Boss Diffuser sort

Diffuser til at sætte på HH Simonsens Boss føn, således at føntørren varmer uden at blæse. HH Simonsen Boss Diffuser er helt fantastisk at anvende til at tørre krøllet hår, da krøllerne bliver smukke og bløde. Den belaster hverken krøllerne eller håret. Håret tørrer hurtigt på en behagelig måde.
299,00 kr.

HH Simonsen Boss Føn Grey & Air Brush Lyserød

H H simonsen Boss føn er hurtig og "power full" samt med til at skabe et blankt hår. Føntørren er udstyret med den seneste viden inden for ’ionic’ teknolog. Leveres i en smuk gaveæske med føntørre i en mørkegrå farve og en lyserød Airbrush samt et føn-næb.
1.198,00 kr.
799,00 kr.