Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

Frisørens Vital System

Frisørens Vital System består af Shampoo, Conditioner, Oliekur og tonickur, som hurtigt og effektivt virker på hovedbundsproblemer, samt beroliger hårbunden.  FVS intensiv Tonickur 4 modvirker hårtab og stimulerer blodcirkulationen. Frisørens Vital System Shampoo virker effektivt mod kløe i hårbunden og irriteret hud.  Shampoo 1 er til fedtet hårbund. Shampoo 2 er til tørre skælforekomster i hårbundet , samt til farvet hår. Shampoo 3 anvendes af alle hårtyper. FVS Conditioner 6 tilfører fugt til hår og hårbund. Oliekuren 6 anvendes til alle hud- og hårtyper.  

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

FVS Terapeutisk Conditioner 215 ml

Parfumefri Conditioner til farvet og tørt hår som modvirker skæl og kløe i hovedbunden. FVS Conditioner tilfører fugt til hår og hovedbund, og giver glansfuldt og medgørligt hår, og forlænger farvens holdbarhed. 

149,00 kr.
99,00 kr.

FVS Terapeutisk Peelingkur 215 ml

Terapeutisk oliekur til alle hud- og hårtyper. Oliekuren holder hovedbunden ren for døde hydceller og genopygger skadet hår. Normaliserer hovedbunden og giver håret en naturlig glans, og gøre det let at frisere. FVS Oliekur kan også anvendes som hudcreme på irriteret, tør og sprød hud, eller i forbindelse med barbering.

149,00 kr.
99,00 kr.

FVS Terapeutisk Shampoo nr.1 215 ml

Parfumefri Shampoo  til normal og fedtet hovedbund. Speciallshampoo som effektivt modvirker skælforekomster, svamp, kløe og overproduktion af talg. Virker beroligende på irriteret hud, og forbedrer hårets almene tilstand. FVS Shampoo er uden sulfater og farvestoffer. Gør håret rent, blødt og glansfuldt.
149,00 kr.
99,00 kr.

FVS Terapeutisk Shampoo nr.2 215 ml

Parfumefri Shampoo til tør hovedbund og farvet hår. Tilfører fugtighed og øger farvens holdbarhed. En Specialshampoo som effektivt modvirker tørre skælforekomster, svamp og kløe.  FVS Shampoo lindrer og beroliger irriteret hud og forbedrer hårets almene tilstand. Gør håret rent, blødt og glansfuldt.
149,00 kr.
99,00 kr.

FVS Terapeutisk Shampoo nr.3 215 ml

Parfumefri mild Shampoo til alle hudtyper. Specialshampoo til daglig brug. FVS Shampoo opretholder et sundt hår og en sund hovedbund.Denne Shampoo forbedrer hårets almene tilstand og giver håret glans og fylde. 

149,00 kr.
99,00 kr.

FVS Terapeutisk Tonickur nr.4 215 ml

Tonickur som modvirker kløe.hårtab og desinficerer hovedbunden. Sammen med FVS shampoo fjerner den effektivt skæl, svamp, kløe, og giver en ny frisk hårvækst, samtidig med at blodcirkulationen stimuleres. Giver fylde og glans, og gøre håret let at forme. Denne Tonickur anvendes dagligt eller mellem hårvaske  

149,00 kr.
99,00 kr.

Terapeutisk Hårpleje

Frisørens Vital System er terapeutiske hårplejeprodukter som virker hurtigt og effektivt på hårbundsproblemer som skæl, kløe, irriteret hud, hårtab, hyberaktivitet i talgkirtlerne, svamp og bakterier.  Klinisk forsøg har bevist at hårprodukterne er særligt effektivt overfor selv de sværeste tilfælde af skæl i hårbunden. Med FVS hårprodukter modvirkes skælforekomster, og holder hårbunden i god form. Slut med at hårbunden drysser og klør samt andre ubehageligheder. Produkternes råmateriale er dermatologisk testede og repræsenterer den seneste udvikling indenfor pleje af hår og hårbund. Frisørens Vital System er alle parfumefri, uden farvestoffer og konserveringsmidler.