Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Shampoo 250 ml

Tilgængelighed: 19 på lager
229,00 kr.
99,00 kr.
Sulfatfri Silvershampoo som bekæmper gule nuancer i lyseblond og afbleget hår. Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Toning Shampoo toner håret i en silverblond nuance. Når den anvendes i et gråt hår, fremhæves den grå nuance og håret bliver ekstra glansfuldt. Udover at tone håret, plejer denne silvershampoo håret med fugt og energi, samt er varmebeskyttende og med UV-beskyttelse.

Fudge Silvershampoo

Denne silvershampoo er beriget med Opti-plex™ Technology, som styrker og beskytter håret for at holde det i perfekt stand. Opti-Plex indeholder hydrogenereret vegetabilsk protein, som styrker håret indefra såvel som på ydersiden og efterlader det stærkere, mere glansfuldt og med et jævnere skællag. Abil ME 45 fungerer som en vigtig fugtgiver og hjælper også med at beskytte håret mod farvetab og skader fra varme, styling og miljø. Shampooen gør håret 90 % stærkere og dobbelt så blødt.

Sådan anvendes Fudge Silvershampoo

Vask håret og lad denne silvershamoo indvirke i håret i 3-5 minutter. Skyl håret.  Den kan afgive et lilla skær som forsvinder efter få hårvaske. Derfor anbefales at vaske håret hver anden gang med Fudge Silvershampoo.