Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

Gaveæsker til kvinder

Stort udvalg af gaveæsker med hårprodukter fra Maria Nila som har de lækkreste pleje og stylingprodukter. Alle Gold hårprodukter er uden parabener og farvestoffer.  Orofluido som er kendt for sin fantastiske hårolie. d:fi som har de populære hårvokse. Paul Mitchell med sin eksklusive Wild Ginger hårplejeserie. Joico som har sin helt unikke K.Pak serie. HH Simonsen med de bedste glattejern, krøllejern og føntørrer.  American Crew er en luksus hårpleje serie, som er specielt egnet til mænd.  Beaute Pacifique er en skøn hudplejeserie i verdensklasse. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

3 stk Living Proof Full Sampak

Living Proof Full Sampak indeholder shampoo, conditioner og thickening cream. Produkterne er til fint og sart hår som har brug for fylde, let pleje og en udglattende effekt. Living Proof Full Thickening Cream er en letvægts stylingcreme som giver et fyldigere hår og en holdbar volume. Produkterne tynger ikke håret.

624,00 kr.
438,00 kr.

3 stk Living Proof Perfect Hair Day Gaveæske

Gaveæsken indeholder Living Proof Perfect Hair Day Shampoo. Conditioner og 5-in-1 Styling Treatment. Shampoo og Comditioner er velegnet til alle hårtyper, som mangler pleje. 5-in.1 Styling Treatment giver håret volume, glathed, blødhed, styrke og glans. Er med varmebeskyttelse op til 230 grader. Anvendes i fugtigt hår. Påføres fra bund til spids. Skal ikke skylles ud.

624,00 kr.
438,00 kr.

Beaute Pacifique Super3 Booster & Renseskum Gaveæske

Beaute Pacifique Gaveæske indeholder Super3 Booster 50 ml som er en ekstra stærkt virkende  anti-age ”Booster  natcreme til uren hud. Den nedsætter hudens produktion af fedtstof og indeholder Propolis til behandling og forebyggelse af uren hud.og Renseskum 150 ml. Beaute Pacifique Renseskum til alle hudtyper. Fjerner overflødigt fedtstof og renser effektivt uden at udtørre og irritere huden.
594,00 kr.
429,00 kr.

CLEAN Air EDP 60 ml

Denne skønne og feminine duft af CLEAN Air tager dig med ud i den friske natur. Duftnoter fra rav, kashmirtræ og moskus efterlader dig med en følelse af frihed og friskhed. Parfumerne fra CLEAN er rene og fri for sulfater og parabener.

600,00 kr.
480,00 kr.

CLEAN Blossom EDP 60 ml

Clean Blossom parfume henvender sig til den stærke og feminine kvinde, som ønsker at blive trukket med ud i naturen. Via velduftende noter af Kronblad, lilje, nellike og sandeltræ har Clean skabt en parfume der gør selv de koldeste vinterdage, til en varm sommerdag.Cleans parfumer er rene og fri fra sulfater og parabener.

600,00 kr.
480,00 kr.

CLEAN Cool Cotton EDP 30 ml

Parfumen som giver dig en mild, skøn og frisk duft af forår.  Clean Cool Cotton EDP er beriget med duftnoter fra mandarin, grøn æble, citronskal, mynte og fersken, som leder tankerne hen på den beroligende tekstur af blød bomuld og fornemmelsen af en kølig brise.

400,00 kr.
320,00 kr.

CLEAN Original Perfume EDP 60 ml

600,00 kr.
480,00 kr.

CLEAN Ultimate EDP 30 ml

Denne skønne duft er produceret på baggrund af sensuelle og behagelige undertoner. CLEAN Ultimate EDP med duftnoter af Lavendel, Jasmin, Lemon og hvis rose, som giver dig en frisk og blød duftoplevelse. Cleans parfumer er rene og fri fra sulfater og parabener.
400,00 kr.
320,00 kr.

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo & Clean Blonde Violet Tri-Bio Spray

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 300 ml til blond hår, fjerner uønsket gule nuancer og fugter håret. Reparerer, genopbygger og styrker håret, samt renser håret mildt. Fudge Clean Blonde Violet Tri-Bio Spray 150 ml med violet pigment er en varmebeskyttende spray som giver et let hold, samt et glansfuldt og blankt hår. Denne spray anvendes i fugtigt hår inden føntørring

404,00 kr.
259,00 kr.

Gold Exclusive Salon Blow Dryer

Ergonomisk føntørre med lavt støjniveau og vejer kun 540 gram. Gold Exclusive Salon Blow Dryer er en føntørre i høj kvalitet med en 2100 w motor. Den har 2 hastigheder og 3 temperaturindstillinger, samt en knap til kold luft. Denne føn er udstyret med en 3 meter lang ledning.

999,00 kr.
599,00 kr.

H H Simonsen Krøllejern ROD VS 3 Wood Rose

Professionelt stylingjern som giver håret super lækker krøller. Med ROD VS 3 kan du hurtigt og nemt få krøller - uanset hårtype. Keramisk ’teflon coating’ sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen under brug, selvom der måtte være sprayet hårlak på håret. Håret efterlades blankt og blødt på grund af den ioniske effekt som tourmalinen tilfører. Rod VS 3 er 25 mm og 19 mm i spidsen af jernet.

999,00 kr.
699,00 kr.

HH Simonsen Envy Føn med Epic Wet Brush Sort

Sampak med  Envy føntørrer og Epic Wet Brush. Håret bliver mere glat og blødt, takket være den høje koncentrat af ioniske molekyler. Tørrer håret på kortere tid. Giver mindre slitage på håret. Envy Føn har en ekstra kraftig motor og vejer kun 375 gram. Epic Wet Brush er en forbedret udgave af The Wet Brush.Hårbørsten har mere luft mellem børstepiggene. så det bliver lettere at tæmme filtret hår.

799,00 kr.
599,00 kr.