Trustpilot     FRI FRAGT på køb for over 499,-       Leveringspris med GLS: 39,-     Sikker online betaling      Rådgivning af faglært frisør
Billighårprodukter.dk Billighårprodukter.dk
Produkter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev

Gaveidéer

Der er 70 varer.

Gaveidéer

Skal manden eller kvinden forkæles, så har vi et stort udvalg af gaver fra American Crew, Gold, Maria Nila Paul Mitchell, Zenz Therapy og Beaute Pacifique. Som julegaver vil der være flotte gaveæsker fra Gold, Paul Mitchell og Beaute Pacifique. Som konfirmationsgaver har vi flotte glattejern og føntørre fra HH Simonsen. Her er det altid muligt at finde gaveideer til enhver lejlighed. Det er muligt at vælge at få gaverne pakket ind i smukt gavepapir.

Underkategorier

  • Gaveæsker
    Gaveæsker Stort udvalg af gaveæsker med hårprodukter fra Maria Nila som har de lækkreste pleje og stylingprodukter. Alle Gold hårprodukter er uden parabener og farvestoffer.  Orofluido som er kendt for sin fantastiske hårolie. d:fi som har de populære hårvokse. Paul Mitchell med sin eksklusive Wild Ginger hårplejeserie. Joico som har sin helt unikke K.Pak serie. HH Simonsen med de bedste glattejern, krøllejern og føntørrer.  American Crew er en luksus hårpleje serie, som er specielt egnet til mænd.  Beaute Pacifique er en skøn hudplejeserie i verdensklasse. 

Varer sidevis

Varer sidevis