Gele til mænd

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

GOLD Sea Water Cream 150 ml (NY)

saltvandscreme som ved føntørring giver håret hold, volume og fleksibel struktur. Velegnet til hår der behøver fylde, luftighed og kontrol. Gold Sea Water Cream har en konsistens som flydende gele og er velegnet til at forme frisuren med og lad denne gele tørre af sig selv.

219,00 kr.
175,00 kr.

FVS Terapeutisk Tonickur nr.4 215 ml

Tonickur som modvirker kløe.hårtab og desinficerer hovedbunden. Sammen med FVS shampoo fjerner den effektivt skæl, svamp, kløe, og giver en ny frisk hårvækst, samtidig med at blodcirkulationen stimuleres. Giver fylde og glans, og gøre håret let at forme. Denne Tonickur anvendes dagligt eller mellem hårvaske

149,00 kr.
99,00 kr.

CE-CE Svanemærket Wet Gel 100 ml

Svanemærket hårgele til kort hår som giver et vådt look og glans til håret. CE-CE Wet Gel er stærk stivende og giver et maksimalt hold til frisuren. Anvend denne gel i håndklæde tørt eller tørt hår. Denne svanemærket gel er parabenefri og uden aerosol.

149,00 kr.
89,00 kr.

Paul Mitchell Mitch Steady Grip 150 ml

Hårgele som giver et kraftigt hold og en naturlig glans. Paul Mitchell Mitch Steady Grip giver håret ekstra fylde, da denne gele former og deler håret, samt giver et langvarigt kraftigt hold. Produktet drysser ikke og tørrer ikke ud. Den alkoholfrie formel giver håret en stærk og veldefineret finish og naturlig glans.

155,00 kr.
99,00 kr.

Id Hair Mé Duo Beach Styler 2x125 ml

Gele som tilfører håret struktur. Id Hair Mé Beach Styler er en saltvandsgele som giver et skønt på stranden hår. Anvendes i fugtigt hår, og lad håret lufttørre eller føn håret for at opnå maximal volume og hold. Amvendes i tørt hår for finish og separation.

258,00 kr.
179,00 kr.

Living Proof Style Lab Forming Paste 118 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Living Proof Style Lab Forming Paste er en blanding af gele, voks og paste, som skaber fleksibilitet, struktur, volume og medium hold i kort og mellemlangt hår. Velegnet til de fleste hårtyper. Når produktet anvendes i fugtigt hår og lufttørre, får håret en mat finish Hvis håret føntørres, giver det en lidt blødere effekt. men skaber stadig form og efterlader håret med en mere naturlig shine.
208,00 kr.

Kevin Murphy Super Goo 100g

2 stk -20%
3 stk -30%

Super.Goo fra Kevin Murphy er en pasta gel med medium glans og et kraftigt men fleksibelt hold, der gør det muligt at forme frisuren. Den unikke tekstur giver mulighed for at style både glat hår og frisurer der kræver ekstra styling. En super anvendelig paste som er vandopløselig, og ikke vil flage eller tørre ud. Indeholder Brændenælde som giver en sund hovedbund og styrker håret, Bambusekstrakt som har et højt indhold af antioxidanter, der beskytter og tilfører glans, og Grøn Te som er en styrkende antioxidant.

208,00 kr.

American Crew Ultramatte Gel 100 ml (U)

Styling gele med medium hold og mat look. American Crew Ultramatte Gel fugter og gør håret tykkere. Velegnet til alle hårtyper.
189,00 kr.
89,00 kr.

Style Masters Defining Gel 150 ml (NY)

En volumegivende Styling gele som giver et medium hold, kontrol og glans til håret. Style Masters Defining Gel har en let konsistens så den nemt kanarbejdes ind i håret. Anvendes i fugtigt eller tørt hår. Denne hårgele kan anvendes til alle hårtyper. Bedtr at anvende i kort hår.
159,00 kr.
99,00 kr.

American Crew Styling Gel Firm Hold 250 ml

Hårgele med stærkt hold. American Crew Styling Gel Firm Hold giver kontrol og blankhed til håret. Denne gele er fri for alkohol, som forebygger drys og udtørring. Den anvendes i fugtigt hår fra rod til spids. Lad derefter håret lufttørre.
195,00 kr.
119,00 kr.

American Crew Firm Hold Styling Cream 100 ml

En cremebaseret gele som giver et stærtk hold og flexibilitet, samt blødgørende egenskaber. American Crew Firm Hold Styling Cream kan anvendes i fugtigt eller tørt hår. Denne gele creme tilfører glans til håret.
195,00 kr.
90,00 kr.

American Crew Superglue 125 ml

Gelé som giver et super ekstremt hold. American Crew Superglue tilfører meget glans og masser af definition. Denne gelé er perfekt til at skabe kreative frisurer. Anvendes i fugtigt hår og sæt håret som ønsket. Lad håret lufttørre.
195,00 kr.
99,00 kr.