Trustpilot     FRI FRAGT på køb for over 499,-       Leveringspris med GLS: 39,-     Sikker online betaling      Rådgivning af faglært frisør
Billighårprodukter.dk Billighårprodukter.dk
Produkter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev
HH Simonsen True Divinity Glattejern & Wet Brush Turkis Se fuld størrelse

HH Simonsen True Divinity Glattejern & Wet Brush Turkis

 Eksklusiv Glattejern og Wet Brush (hårbørste) i gaveæske. Dette glattejern er skånsomt ved håret, da glattejernet har telfon-coatede  plader som er udviklet med specielle olier, der sikrer et perfekt, blankt og silkeblødt resultat  Uanset type, længde eller farve vil det eksklusive glattejern efterlade dit hår utrolig glat og blødt, og med en perfekt finish. Glatte-jernet er klar på 10 sekunder.

Flere detaljer

DKK 649,00

Nedsat pris!

-DKK 350,00

DKK 999,00

H H Simonsen TRUE DIVINITY GLATTEJERN

360 STYLER

TRUE DIVINITY glattejernet er en del af den eksklusive 360°-serie, og nu kan du også vælge mellem farverne lilla og turkis. Det innovative glattejern forener design, effektivitet og skånsomhed. De nydesignede teflon-coatede plader er udviklet med specielle olier, der sikrer et perfekt, blankt og silkeblødt resultat – hver gang. Og så er det oveni købet skånsomt. Uanset type, længde eller farve vil det eksklusive glattejern efterlade dit hår utrolig glat og blødt, og med en perfekt finish. Glatte-jernet er klar inden for mindre end 10 sekunder, og LED-temperaturreguleringen gør det let at justere temperaturen imellem 120-210 grader. ’Dual function’- systemet betyder, at styleren er anvendelig i alt fra 110V til 240V strømtilslutninger, hvilket gør den til en ideel og funktionsdygtig rejsepartner.