Gold Haircare

Gold er en modefokuseret hårplejeserie som er uden parabener og farvestoffer.  Den populære Fiber Wax er til alle hårtyper. Desuden findes Gold hårplejeserie som shampoo, conditioner og hårmaske. Gå ikke glip af Gold Stylingprodukter. Den populære Curl Cream som gør krøllerne krusfrie. Den varmebeskyttende Delicious Foundation er en plejende mousse og balsam i et produkt. Vil du være solbrun så prøv Gold Quick Spray Tan selvbruner med Aloe Vera og E-Vitamin.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

GOLD Hydration Shampoo og Conditioner 2x250 ml

Plejende, fugtgivende og blødgørende shampoo og conditioner til tørt og uregerligt hår med ekstrater fra bambus, solsikke og alger. Gold Hydration shampoo og conditioner beskytter, gennemfugter og styrker håret. Beskytter mod UV-stråling og varme fra stylingredskaber samt minimerer farvetab ved hårvask. Produkterne er sulfatfri og parabenefri, samt uden farvestoffer.
408,00 kr.
286,00 kr.

Gold Repair Shampoo og Conditioner 2X250 ml

Shampoo og Conditioner til skadet og kemisk behandlet hår. Gold Repair Shampoo og Conditioner genopretter skadet hår og forhindre spaltede spidser, samt modvirker statisk elektricitet. Indeholder hvedeprotein og ricinolie som reparerer og styrker håret. Beskytter mod UV-stråling og varmepåvirkning. Indeholder antioxidanter og er fri for sulfater og parabener.
408,00 kr.
286,00 kr.

GOLD Repair Shampoo 250 ml (U)

Repair Shampoo er en volumegivende og styrkende shampoo, som genopbygger håret, samt  giver fugt og glans til håret. Gold Repair Shampoo er perfekt til alle hårtyper, som trænger til ekstra pleje. Repair Shampoo fra GOLD er en  parabenefri shampoo

188,00 kr.
89,00 kr.

Gold Exclusive Salon Blow Dryer

Ergonomisk føntørre med lavt støjniveau og vejer kun 540 gram. Gold Exclusive Salon Blow Dryer er en føntørre i høj kvalitet med en 2100 w motor. Den har 2 hastigheder og 3 temperaturindstillinger, samt en knap til kold luft. Denne føn er udstyret med en 3 meter lang ledning.

999,00 kr.
599,00 kr.

GOLD Blonde Shampoo 1000 ml

Silver shampoo som fugter og plejer håret. GOLD Blonde Shampoo er med violet pigment og brombærekstrakt som nedtoner gult skær i blond og gråt hår. Dette er en shampoo som gør håret glansfuldt og blødt. Den er fri for parabener og sulfater.
599,00 kr.
299,00 kr.

GOLD Repair Conditioner 1000 ml

Hårbalsam til skadet og kemisk behandlet hår. GOLD Repair Conditioner reparerer, styrker og mindsker statisk elektricitet, samt modvirker spaltede hårspidser. Denne shampoo er farvebevarende og beskytter håret mod varmestyling. Fri for parabener og sulfater.
599,00 kr.
399,00 kr.

GOLD Repair Shampoo 1000 ml

Shampoo til skadet og kemisk behandlet hår som beskytter håret mod kemiske stressfaktorer. GOLD Repair Shampoo styrker og reparerer håret samt forhindre spaltede hårspidser. Dette er en farvebevarende shampoo som beskytter håret mod varmestyling. Fri for parabener og sulfater.
599,00 kr.
399,00 kr.

GOLD Luxury Hair Masque 1000 ml

Plejende hårmaske som gør tørt og livløst hår blødt og glansfuldt. GOLD Luxury Hair Masque . Hårmasken indeholder mandelolie og koldpresset sheasmør. Er perfekt til kemisk behandlet hår.
749,00 kr.
449,00 kr.

Gold Styling Wax 80 ml

Hårvoks med stærkt hold og en naturlig halvtør finish. Gold Styling Wax er til alle hårtyper og tynger ikke håret. Denne hårvoks er bedst at anvende i tørt hår.
188,00 kr.
149,00 kr.

Gold miljøvenlige Hårprodukter

Gold Proffessional Haircare er et dansk varemærke, som blev skabt af 2 hårstylister. Produkterne er i høj kvalitet, og henvender sig til den modebevidste forbruger. Gold er et hårplejemærke som er miljøvenligt, effektivt og får håret til at holde hele dagen. Alle ingredienser er valg med omtanke for at give så skånsomme, naturlige og effektive produkter som muligt. Hårprodukterne er fremstillet med rene æteriske olier og planteekstrater, samt naturlige antioxidanter.