Gold Haircare

Gold er en modefokuseret hårplejeserie som er uden parabener og farvestoffer.  Den populære Fiber Wax er til alle hårtyper. Desuden findes Gold hårplejeserie som shampoo, conditioner og hårmaske. Gå ikke glip af Gold Stylingprodukter. Den populære Curl Cream som gør krøllerne krusfrie. Den varmebeskyttende Delicious Foundation er en plejende mousse og balsam i et produkt. Vil du være solbrun så prøv Gold Quick Spray Tan selvbruner med Aloe Vera og E-Vitamin.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Gold Smoothing Cream 150 ml

Den perfekte udglatningscreme som efterlader håret glat, smidigt og med en smuk struktur. Gold Smoothing Cream holder håret fri  for krus samt tilfører en let glans til håret. En varmebeskyttende creme med UV.filter. Udglatningscremen blandes med Gold Silk Drops for at give håret mere glans, eller hvis hårspidserne er slidte. Cremen kan blandes med Gold Argal Olie, for at tilføre fugt til håret

219,00 kr.
175,00 kr.

Gold Dry Hair Spray 400 ml (ny)

En hurtigtørrende hårlak med ekstra hold, volume og glans som giver langvarige resultater så frisuren holder hele dagen. Gold Dry Hair Spray anvendes i tørt hår, som afslutning på frisuren. Spray produkter 20-30 cm. fra håret, så hårlakken fordeler sig jævnt på hele håret.
219,00 kr.
175,00 kr.

GOLD Hair Spray 400 ml

En hårpray som giver håret glans og håret føles bevægelig og naturlig. GOLD Hair Spray er både en våd - og tørhårlak, hvilket betyder, at den er ideel at anvende når håret styles, da hårlakken tørrer langsomt ind i håret og giver et langvarigt hold. Produktet er let at børste ud af håret og tørrer på 15 sekunder.


219,00 kr.
175,00 kr.

GOLD Repair Shampoo 250 ml (U)

Repair Shampoo er en volumegivende og styrkende shampoo, som genopbygger håret, samt  giver fugt og glans til håret. Gold Repair Shampoo er perfekt til alle hårtyper, som trænger til ekstra pleje. Repair Shampoo fra GOLD er en  parabenefri shampoo

188,00 kr.
89,00 kr.

GOLD Hydration Conditioner 1000 ml

En plejende og fugtighedsgivende balsam til tørt og uregerligt hår. GOLD Hydration Conditioner indeholder Olivenolie og Moringa Olie samt rige ekstrakter fra bambus, solsikke og alger. Denne hårbalsam blødgør, styrker og bringer glans til håret. samt beskytter håret mod UV-stråling og varme fra styling. Anvendes efter hårvask med Gold Hydration Shampoo.l
599,00 kr.
299,00 kr.

GOLD Hydration Shampoo 1000 ml

Sulfatfri og parabenfri shampoo til tørt og uregerligt hår. Fugtgivende shampoo med naturlige ekstrakter fra bambus, solsikke og alger. De aktive hvede og vegetabilske proteiner beskytter, gennemfugter og styrker håret, samt reducerer hårets porøsitet. GOLD Hydration Shampoo beskytter håret mod UV-stråling og varme fra styling. Afslut med Gold Hydration Conditioner for at opnå optimal resultat.
599,00 kr.
299,00 kr.

GOLD Repair Conditioner 1000 ml

Hårbalsam til skadet og kemisk behandlet hår. GOLD Repair Conditioner reparerer, styrker og mindsker statisk elektricitet, samt modvirker spaltede hårspidser. Denne shampoo er farvebevarende og beskytter håret mod varmestyling. Fri for parabener og sulfater.
599,00 kr.
299,00 kr.

GOLD Repair Shampoo 1000 ml

Shampoo til skadet og kemisk behandlet hår som beskytter håret mod kemiske stressfaktorer. GOLD Repair Shampoo styrker og reparerer håret samt forhindre spaltede hårspidser. Dette er en farvebevarende shampoo som beskytter håret mod varmestyling. Fri for parabener og sulfater.
599,00 kr.
299,00 kr.

GOLD Luxury Hair Masque 1000 ml

Plejende hårmaske som gør tørt og livløst hår blødt og glansfuldt. GOLD Luxury Hair Masque . Hårmasken indeholder mandelolie og koldpresset sheasmør. Er perfekt til kemisk behandlet hår.
749,00 kr.
375,00 kr.

Gold Scalp Relieve Shampoo 1000 ml

GOLD Scalp Relieve Shampoo til skæl og tør hårbund. De aktive ingredienser forhindrer nedbrydning af sebum. Sebum er med til at beskytte hårbunden mod skæl. Gold Scalp Relieve Shampoo genopretter hårbundens naturlige balance.

599,00 kr.
399,00 kr.

Gold miljøvenlige Hårprodukter

Gold Proffessional Haircare er et dansk varemærke, som blev skabt af 2 hårstylister. Produkterne er i høj kvalitet, og henvender sig til den modebevidste forbruger. Gold er et hårplejemærke som er miljøvenligt, effektivt og får håret til at holde hele dagen. Alle ingredienser er valg med omtanke for at give så skånsomme, naturlige og effektive produkter som muligt. Hårprodukterne er fremstillet med rene æteriske olier og planteekstrater, samt naturlige antioxidanter.