Gold Quick Spray Tan 250 ml

Tilgængelighed: 1 på lager
219,00 kr.
175,00 kr.

 En luksuriøse og langvarig selvbruner, der giver huden en naturlig smuk glød og en farve, der varer i flere dage. Gold Quick Spray Tan kan anvendes i  ansigtet og på resten af kroppen. Spraytannen er baseret på sukker, Aloe Vera og Vitamin E.

Producent: Gold Haircare

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

GOLD Texturizer Spray Wax 200 ml

Anvend denne sprayvoks, når du ønsker et hurtigt boost af struktur og volume til fint, tyndt eller livløst hår. GOLD Texturizer Spray Wax giver volume og kontrol til håret. Er ideèl at anvende når håret ikke er nyvasket. Spray produkter ca. 35 centimeter fra håret. Drøj i brug.
219,00 kr.
175,00 kr.

HH Simonsen Carbon Clips Sort

Hårclips til inddeling af håret ved føntørring eller ved brug af glattejern. HH Simonsen Carbon Clips er fremstillet af det eksklusive carbon materiale, som kan tåle temperaturer op til 140 grader. Fås i farverne sort, guld,pink eller lilla. Ligger i en pakke med 6 stk clips.
99,00 kr.
69,00 kr.

Living Proof Restore Shampoo 236 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Shampoo til alle hårtyper. Living Proof Restore Shampoo er velegnet til farvet og skadet hår, da den genopbygger hårets vitalitet og styrke, så håret igen bliver lettere at styre. Er bygget op på OFPMA molekyle som tilfører hårstråene glans styrke og beskyttelse. Danner en usynlig hinde på hårstrået og afviser fedt og snavs, så håret forbliver renere i længere tid. Gør håret sundere på kort tid.
208,00 kr.

Living Proof Restore Conditioner 236 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Nærende conditioner til alle hårtyper. Living Proof Restore Shampoo genopbygger farvet og skadet hår, samt giver blødt og glansfuldt hår. OPFMA molekyle danner en usynlig hinde på håret, så håret afviser snavs og fedt, Det gør at håret holder sig renere i længere tid. Beskytter mod fugtighed og tilfører glans, styrke og beskyttelse til håret.
208,00 kr.