Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

GOLD Ten In One 150 ml

Plejende leave-in conditioner til tørt, filtret og beskadiget hår. GOLD Ten In One fugter og genopbygger håret samt forebygger spaltede hårspidser. Den har et højt indhold af arganolie og solsikkeolie, som gør at hårfarven bliver beskyttet og håret bliver glansfuldt. Denne conditioner reducerer kruset hår, samt virker antistatisk. Indeholder omega-6 fedtsyre. Skal ikke skylles ud af håret. 

Producent: Gold Haircare
Tilgængelighed: 10 på lager
204,00 kr.

Billighaarprodukter.dk

Kunder der har købt denne vare købte også

GOLD Delicious Foundation 200 ml

 Hårmousse og Conditioner i et og samme produkt. Giver en strukturrig, silkeblød og glansfuld finish. Gold Delicious Foundation er varmebeskyttende og nærer håret samt efterlader håret fyldt med struktur og kontrol. Passer til alle hårtyper og længder. Også til krøllet hår. Produkter omrystes inden brug og fordeles i fugtigt hår. Føntør og style håret som ønskes.

204,00 kr.

GOLD Luxury Hair Masque 200 ml (U)

 Dybdevirkende Hårkur som forvandler tørt og mat hår til blødt og glansfuldt hår på få minutter. Forbedrer tilstanden i  farvet og permanentet hår. Vask håret med GOLD Shampoo. Påfør hårmasken fra rod til spids. Trækketid 4-5 min. Skyl ud. Afslut altid med GOLD Conditioner. 

198,00 kr.
99,00 kr.

Neccin Anti Dandruff Treatment Shampoo no 1 1000 ml

Skælshampoo til behandling af hovedbundsproblemer. Neccin Skælshampoo fjerner aktivt skæl og skaber en naturlig balance i hovedbunden. Denne Neccin Shampoo er uden parabener og sulfater. Lad Neccin Shampoo virke i 2 minutter i hovedbunden, inden den skylles ud. Husk at ryste flasken før brug.
595,00 kr.
445,00 kr.