GOLD Texturizer Spray Wax 200 ml

Tilgængelighed: 7 på lager
219,00 kr.
175,00 kr.
Anvend denne sprayvoks, når du ønsker et hurtigt boost af struktur og volume til fint, tyndt eller livløst hår. GOLD Texturizer Spray Wax giver volume og kontrol til håret. Er ideèl at anvende når håret ikke er nyvasket. Spray produkter ca. 35 centimeter fra håret. Drøj i brug.
Producent: Gold Haircare

GOLD Texturizer Spray Wax er en sprayvoks med garanterende resultater. GOLD Sprayvoks giver et hurtigt boost af struktur og volume.Fantastisk til fint, tyndt eller livløst hår. Sprayvoksen giver volume og kontrol. GOLD Sprayvoks er ideel til at friske håret op med selvom håret ikke er nyvasket.

Kunder der har købt denne vare købte også

Label.m Sea Salt Spray 200 ml

Saltvandsspray som giver beach look på få sekunder. Saltvandsspray som giver et pjusket look og et mat finish. Denne saltvandsspray er tilsat en eksklusiv cocktail af havtang

179,00 kr.
79,00 kr.

GOLD Curl Cream 150 ml (NY)

Skab krøller som aldrig før med Gold Curl Cream. Få bløde, krusfri krøller, som holder hele dagen. Curl Cream fremhæver dine krøller, selv uden føntørring. Får krøllerne til at føles lette og naturlige.
219,00 kr.
175,00 kr.

GOLD Delicious Foundation 200 ml

 Hårmousse og Conditioner i et og samme produkt. Giver en strukturrig, silkeblød og glansfuld finish. Gold Delicious Foundation er varmebeskyttende og nærer håret samt efterlader håret fyldt med struktur og kontrol. Passer til alle hårtyper og længder. Også til krøllet hår. Produkter omrystes inden brug og fordeles i fugtigt hår. Føntør og style håret som ønskes.

219,00 kr.
175,00 kr.

Gold Quick Spray Tan 250 ml

 En luksuriøse og langvarig selvbruner, der giver huden en naturlig smuk glød og en farve, der varer i flere dage. Gold Quick Spray Tan kan anvendes i  ansigtet og på resten af kroppen. Spraytannen er baseret på sukker, Aloe Vera og Vitamin E.

219,00 kr.
175,00 kr.