H H Simonsen Krøllejern ROD VS 3 Wood Rose

Tilgængelighed: Ikke på lager
999,00 kr.
699,00 kr.

Professionelt stylingjern som giver håret super lækker krøller. Med ROD VS 3 kan du hurtigt og nemt få krøller - uanset hårtype. Keramisk ’teflon coating’ sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen under brug, selvom der måtte være sprayet hårlak på håret. Håret efterlades blankt og blødt på grund af den ioniske effekt som tourmalinen tilfører. Rod VS 3 er 25 mm og 19 mm i spidsen af jernet.

H H Simonsen Krøllejern ROD VS 3 Wood Rose

HH Simonsen® har designet disse uimodstålige Rod stylingjern med en række førende top stylister med speciale i langthårsopsætning. Designet på disse Rod er unikt og tilfører kreativiteten et løft, der gør det sjovt at designe forskellige krøl – og teksturtyper.

Alle ROD giver håret et ultra moderne og meget spændende look – med et strejf af enten look fra Hollywood eller Bondai Beach.

Med ROD kan du udføre alt lige fra ”spiralkrøller”’, ”madonnakrøller”, ”softkrøller”, et super lækkert ”beach look’ eller blot en flot tekstur i håret. Alt sammen hurtigt og enkelt – uanset hårtype.

Keramisk ’teflon coating’ sikrer, at håret ikke hænger fast på overfladen under brug, selvom der måtte være sprayet hårlak på håret. Håret efterlades blankt og blødt på grund af den ioniske effekt som tourmalinen tilfører.

Alle ROD er på kort tid blevet et ’must-have’ hos enhver frisør, der tilbyder langthårsopsætning i salonen, eller til forbrugere, som blot ønsker at skille sig ud fra mængden under en glad aften i byen!

Med det nydesignede ergonomiske og lækre håndtag, sikrers et godt og sikkert greb.

Dual Function, 110V – 230V sikrer at el-artiklet fungere i både Europa og USA mht. strømforsyning.

Specifikationer: temperaturjustering imellem 120-200 grader.

»Softkrøller«

Store krøller ved bunden og mindre krøller i spidserne.

Med Rod VS3 kan du lave hurtige og meget elegante krøller.