Hårbørster

Se udvalget af hårbørster her. De Populære The Wet Brush fra HH simonsen findes de nyeste modefarver og i 2 størrelser. HH Simonsen Shine Brush til langt hår eller Stylingbørsten til toupering. Er håret filtret, så anbefales Smooth Hair Brush fra HH Simonsen. Glattebørsten med varme som glatter krøllet hår på ingen tid. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

HH Simonsen Duo The Wet Brush & Shine Brush Sort

 The Wet Brush er den bedste hårbørste og et must-have i kampen mod krus og knuder. Med sine ultratynde børstepigge friserer den selv det mest genstridige og filtret  hår, nænsomt og smertefrit. Shine Brush  børstepigge er hår fra mongolske vildsvin og de prisvindende Intelliflex® børstepigge. Børsten stimulerer blodkarrene i hovedbunden og fordeler det naturlige hårfedt ud på hvert enkelt hårstrå

348,00 kr.
199,00 kr.

HH Simonsen Epic Deluxe Detangler Wet Brush

Luksus hårbørste med bredt børstehoved, som gør et genstridigt og filtret hår, lettere at frisere ud. HH Simonsen Epic Deluxe Detangler Wet Brush kan anvendes i både vådt og tørt hår. De bløde børstepigge masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen. Denne Wet brush er udført i et ergonomisk design.

199,00 kr.
149,00 kr.

HH Simonsen Smooth Hair Brush

Hårbørste til tykt, filtret og uregerligt hår. HH Simonsen Smooth Hair Brush består af vildsvine-pigge og silikone-pigge som gør udredningen af filtret hår let og smertefrit.  Hårbørsten masserer blidt hårbunden og stimulerer blodomløbet. Den genopfrisker hårets naturlige olier og fordeler dem ud i håret, så du øjeblikkelig får glansfuldt hår. Reducerer skader når filtret hår skal børstes igennem.

299,00 kr.
199,00 kr.

HH Simonsen Styling Børste

Hårbørsten er velegnet til toupering,frisering og styling.

99,00 kr.

HH Simonsen The Wet Brush Sølv

Vådt eller tørt hår... The Wet Brush er en vinder.  Letter friseringen. Børn vil elske den.

149,00 kr.
99,00 kr.

HH Simonsen The Wet Brush Sort

Hårbørsten har en lille dut på spidsen, der giver hårbunden massage, samt stimulerer cirkulationen i hårsækken, og dermed bidrager til øget hårvæksten. Hårbørsten kan anvendes uanset om man benytter den efter et brusebad, ved stranden eller selv lader børnene frisere håret.
149,00 kr.
99,00 kr.

HH Simonsen The Wet Brush Duo Beige & Blue

HH Simonsen The Wet Brush ér verdens bedste børste til både vådt og tørt hår og et must-have i kampen mod krus og knuder. Med sine unikke og ultratynde børstepigge giver selv det tykkeste og mest genstridige hår tørt på – nemt, nænsomt og smertefrit. Børstepiggene har en lille knop på spidsen, der masserer hårbunden og stimulerer cirkulationen i hårsækkene, hvilket er med til at øge hårets vækst.
298,00 kr.
149,00 kr.

HH Simonsen The Wet Brush Light Wood

Hårbørsten som er perfekt til både vådt og tørt hår. HH Simonsen The Wet Brush med ultra tynde børstepigge redder selv det meste filtret, tykke og genstridigt hår. Hårbørster er god til at masserer hårbunden,da det stimulerer cirkulationen i hårsækkene. Ved daglig brug af børsten, øger det hårets vækst.

149,00 kr.
99,00 kr.

HH Simonsen The Wet Brush Midi Sort

Hårbørste i en ny størrelse The wet Brush Midi er kun 18 cm lang og er let at have med på ferie, eller i håndtasken. En god størrelse til børn. Hver børste-pig har en lille dut på spidsen, der giver hårbunden massage, samt stimulerer cirkulationen i hårsækken, og dermed bidrager til øget hårvækst.

99,00 kr.

HH Simonsen The Wet Brush Midi Pink

Midi hårbørste til rejsebrug,håndtasken eller til børn. God som massagebørste.

99,00 kr.

HH Simonsen The Wet Brush Petroleumsblå

HH Simonsen The Wet Brush ér verdens bedste børste til både vådt og tørt hår og et must-have i kampen mod krus og knuder. Med sine unikke og ultratynde børstepigge giver  selv det tykkeste og mest genstridige hår tørt på – nemt, nænsomt og smertefrit. Børstepiggene har en lille knop på spidsen, der masserer hårbunden og stimulerer cirkulationen i hårsækkene, hvilket er med til at øge hårets vækst

169,00 kr.
149,00 kr.

HH Simonsen The Wet Brush Pink Ombre

Hårbørsten som er perfekt til både vådt og tørt hår. HH Simonsen The Wet Brush med ultra tynde børstepigge redder selv det meste filtret, tykke og genstridigt hår. Hårbørster er god til at masserer hårbunden,da det stimulerer cirkulationen i hårsækkene. Ved daglig brug af børsten, øger det hårets vækst.

149,00 kr.
89,00 kr.