Hårbørster

Se udvalget af hårbørster her. De Populære The Wet Brush fra HH simonsen findes de nyeste modefarver og i 2 størrelser. HH Simonsen Shine Brush til langt hår eller Stylingbørsten til toupering. Er håret filtret, så anbefales Smooth Hair Brush fra HH Simonsen. Glattebørsten med varme som glatter krøllet hår på ingen tid. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

HH Simonsen Duo Wonder Brush Golden Chrome & Black

HH Simonsen Wonder Brush er skabt til at tage sig godt af hår og hovedbund. Hårbørsten er udstyret med de særlige Smartflex børstepigge, der er utroligt eftergivende og beskytter mod både spaltede spidser og knækkede hår, samt minimerer ubehaget ved at få redt filtret hår. Piggenes runde knopspidser masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene. Æsken indeholder en smuk skinnende metalisk guld Wonder Brush og en mat sort Wonder Brush.
298,00 kr.
199,00 kr.

HH Simonsen Duo Wonder Brush Radiant Ruby & Mat Black

HH Simonsen Wonder Brush er skabt til at tage sig godt af hår og hovedbund. Hårbørsten er udstyret med de særlige Smartflex børstepigge, der er utroligt eftergivende og beskytter mod både spaltede spidser og knækkede hår, samt minimerer ubehaget ved at få redt filtret hår. Piggenes runde knopspidser masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene. Æsken indeholder en smuk skinnende metalisk dyb Rubin Rød Wonder Brush og en mat sort Wonder Brush.
298,00 kr.
199,00 kr.

HH Simonsen Duo Wonder Brush Shiny Rose & Mat Black

HH Simonsen Wonder Brush er skabt til at tage sig godt af hår og hovedbund. Hårbørsten er udstyret med de særlige Smartflex børstepigge, der er utroligt eftergivende og beskytter mod både spaltede spidser og knækkede hår, samt minimerer ubehaget ved at få redt filtret hår. Piggenes runde knopspidser masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene. Æsken indeholder en smuk skinnende metalisk Rosa Wonder Brush og en mat sort Wonder Brush.
298,00 kr.
199,00 kr.

HH Simonsen Duo Wonder Brush Sorbet Blossom & Gloss Midi Brush Black

Wonder Brush Sorbet Blossom er et vidunder af en hårbørste til hår og hovedbund. Den har nogle helt specielle Smartflex børstepigge, der er utroligt eftergivende og beskytter mod spaltede spidser og knækkede hår. Hårbørsten minimerer ubehaget ved at få redt filtret hår. Piggenes runde knopspidser masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene. HH Simonsen Gloss Midi Brush er en hårbørste i taskestørrelse. Den eksklusive Gloss Midi Brush kombinerer ultrafleksible børstepigge med ægte vildsvinehår, der fordeler det sunde og naturlige hårfedt fra hovedbunden ud i hvert enkelt hårstrås fulde længde. Det giver et både sundere, stærkere og mere glansfuldt hår.
249,00 kr.
199,00 kr.

HH Simonsen Duo Wonder Brush Sorbet Sky & Gloss Midi Brush Black

Wonder Brush Sorbet Sky er et vidunder af en hårbørste til hår og hovedbund. Den har nogle helt specielle Smartflex børstepigge, der er utroligt eftergivende og beskytter mod spaltede spidser og knækkede hår. Hårbørsten minimerer ubehaget ved at få redt filtret hår. Piggenes runde knopspidser masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene. HH Simonsen Gloss Midi Brush er en hårbørste i taskestørrelse. Den eksklusive Gloss Midi Brush kombinerer ultrafleksible børstepigge med ægte vildsvinehår, der fordeler det sunde og naturlige hårfedt fra hovedbunden ud i hvert enkelt hårstrås fulde længde. Det giver et både sundere, stærkere og mere glansfuldt hår.
249,00 kr.
199,00 kr.

HH Simonsen The Wet Brush Shell Coral & Cuddles Hårelastikker

Hårbørsten som er perfekt til både vådt og tørt hår. HH Simonsen The Wet Brush med ultra tynde børstepigge redder selv det meste filtret, tykke og genstridigt hår. Hårbørster er god til at masserer hårbunden,da det stimulerer cirkulationen i hårsækkene. Ved daglig brug af børsten, øger det hårets vækst. Medfølger 3 stk. skånsomme Hair Cuddles hårelastikker som ikke belaster håret.

188,00 kr.
149,00 kr.

HH Simonsen Wonder Brush Kids Leopard

Hårbørste som er designet til børn. HH Simonsen Wonder Brush Kids Leopard er skabt til at tage sig godt af hår og hovedbund. Den er udstyret med særlige Smartflex børstepigge, der er ekstraordinært fleksible og dermed mindsker risikoen for spaltede hårspidser og knækkede hår, samt minimerer ubehaget ved at få redt filtret hår.
149,00 kr.

HH Simonsen Wonder Brush Kids Unicorn

Hårbørste som er designet til børn. HH Simonsen Wonder Brush Kids Leopard er skabt til at tage sig godt af hår og hovedbund. Den er udstyret med særlige Smartflex børstepigge, der er ekstraordinært fleksible og dermed mindsker risikoen for spaltede hårspidser og knækkede hår, samt minimerer ubehaget ved at få redt filtret hår.
149,00 kr.

HH Simonsen Duo Wet Brush Pro & Flex Dry Brush Sort

Wet Brush Pro er en uniq hårbørste i kampen mod krus og knuder i håret. Med de ultratynde børstepigge klarer hårbørsten let og nænsomt et tykt og genstridigt hår. Flex Dry Hårbørste som har et fleksibelt og åbent børstehoved, giver en skånsom føntørring, da den glider let gennem håret.HH Simonsen Duo Wet Brush Pro & Flex Dry Brush stimulerer hårbunden og beskytter mod hårtab.
348,00 kr.
199,00 kr.

HH Simonsen The Wet Brush Petroleumsblå

HH Simonsen The Wet Brush ér verdens bedste børste til både vådt og tørt hår og et must-have i kampen mod krus og knuder. Med sine unikke og ultratynde børstepigge giver  selv det tykkeste og mest genstridige hår tørt på – nemt, nænsomt og smertefrit. Børstepiggene har en lille knop på spidsen, der masserer hårbunden og stimulerer cirkulationen i hårsækkene, hvilket er med til at øge hårets vækst

169,00 kr.
149,00 kr.

HH Simonsen The Wet Brush Sølv

Vådt eller tørt hår... The Wet Brush er en vinder.  Letter friseringen. Børn vil elske den.

149,00 kr.
99,00 kr.

HH Simonsen The Wet Brush Light Wood

Hårbørsten som er perfekt til både vådt og tørt hår. HH Simonsen The Wet Brush med ultra tynde børstepigge redder selv det meste filtret, tykke og genstridigt hår. Hårbørster er god til at masserer hårbunden,da det stimulerer cirkulationen i hårsækkene. Ved daglig brug af børsten, øger det hårets vækst.

149,00 kr.
99,00 kr.