Hårfarver

Her ses et stort udvalg af milde og skånsomme farver til håret.Vælg naturhårfarven Easi Water Colour som kun skal blandes med vand og er helt lugtfrie. Vælg Tints of Nature hårfarve som indeholder økologiske ingredienser. Vælg Schwarzkopf Igora Vibrance hårfarve som er en ammoniakfri farve til håret.Her findes så mange nuancer af farver til håret,at du med lethed kan finde lige netop din personlige hårfarve.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Schwarzkopf Igora Vibrance 7-65 Mellem Chokolade Gyldenblond Hårfarve

Hårfarve til blond hår. Schwarzkopf Igora Vibrance 7-57 Mellem Gylden Kobberblond Hårfarve er en pejende hårfarve som giver meget glans til håret.
199,00 kr.
159,00 kr.

Schwarzkopf Igora Vibrance 7-77 mellem extra kobberblond hårfarve

Kobberblond hårfarve til blond hår. Schwarzkopf Igora Vibrance hårfarve er plejende og giver glansfuldt hår. Hårfarven er uden ammoniak. I kort hår er der til 2 farvebehandlinger i en æske.
199,00 kr.
159,00 kr.

Schwarzkopf Igora Vibrance 7-88 extra rød mellem blond hårfarve

Ammoniakfri hårfarve til mellemblond hår. Håret får en smuk rødblond nuance. Schwarzkopf Igora Vibrance hårfarve plejer og giver håret glans.
199,00 kr.
159,00 kr.

Schwarzkopf Igora Vibrance 8-0 Lys Blond Hårfarve

Lys blond hårfarve fra Schwarzkopf Igora Vibrance er plejende og giver håret meget glans. Bemærk at der til kort hår er til 2 farvebehandlinger i en æske.
199,00 kr.
159,00 kr.

Schwarzkopf Igora Vibrance 8-77 lys extra kobberblond hårfarve

Hårfarve uden ammoniak. Schwarzkopf Igora Vibrance 8-77 lys extra kobberblond hårfarve giver en smuk og glansfuld kobber hårfarve i lys blond hår.
199,00 kr.
159,00 kr.

Schwarzkopf Igora Vibrance 9-0 Extra Lys Blond Hårfarve

Schwarzkopf Igora Vibrance er professionelle hårfarver til hjemmebrug. Extra lys blond hårfarve plejer og giver glans i lyst hår. Bemærk at der er til 2 farvebehandlinger i en æske.
199,00 kr.
159,00 kr.

Schwarzkopf Igora Vibrance 9-1 Extra Lys Cendre Blond Hårfarve

Hårfarve til lysblond hår. Schwarzkopf Igora Vibrance 9-1 Extra Lys Cendre Blond Hårfarve er en kold nuance, som er god til at give glans i gråt hår og ophæver gyldne nuancer i lyseblond hår.
199,00 kr.
159,00 kr.

Schwarzkopf Igora Vibrance 9-5 Extra Lys Gyldenblond Hårfarve

Varm gylden farve til lyseblond hår. Schwarzkopf Igora Vibrance 9-5 Extra Lys Gyldenblond Hårfarve anvendes når der ønskes en gylden nuance i det lyse hår.
199,00 kr.
99,00 kr.

Tints of Nature Hårfarve - 1N Natural Black

 Naturbaseret hårfarve med økologiske ingredienser, som plejer og fugter håret optimalt. Tints of Nature  2N Natural Black er skånsom for hår og hovedbund. Den er uden skadelige stoffer som ammoniak, resorcinol  og nonoxynol  Tints of nature hårfarve består af  certificerede økologiske ingredienser fra appelsin, aloe vera, kulsukkerrod,grapefrugt og kamille. Hårfarven er parabenefri

159,00 kr.
96,00 kr.

Tints of Nature Hårfarve - 4RR Mørk Henna Rød

 Naturbaseret hårfarve med økologiske ingredienser, som plejer og fugter håret optimalt. Tints of Nature  4RR Mørk Henna Rød er skånsom for hår og hovedbund. Den er uden skadelige stoffer som ammoniak, resorcinol  og nonoxynol  Tints of nature hårfarve består af  certificerede økologiske ingredienser fra appelsin, aloe vera, kulsukkerrod,grapefrugt og kamille. Hårfarven er parabenefri

159,00 kr.
119,00 kr.

Tints of Nature Hårfarve 4M Medium Mahogany Brown Hårfarve

 Naturbaseret hårfarve med økologiske ingredienser, som plejer og fugter håret optimalt. Tints of Nature 4M Medium MahoganyBrown  er skånsom for hår og hovedbund. Den er uden skadelige stoffer som ammoniak, resorcinol  og nonoxynol  Tints of nature hårfarve består af  certificerede økologiske ingredienser fra appelsin, aloe vera, kulsukkerrod,grapefrugt og kamille. 

 

 

 

 

159,00 kr.
96,00 kr.

Tints of Nature Hårfarve 5D Light Golden Brown Hårfarve

 Naturbaseret hårfarve med økologiske ingredienser, som plejer og fugter håret optimalt. Tints of Nature 5D Light Golden Brown  er skånsom for hår og hovedbund. Den er uden skadelige stoffer som ammoniak, resorcinol  og nonoxynol  Tints of nature hårfarve består af  certificerede økologiske ingredienser fra appelsin, aloe vera, kulsukkerrod,grapefrugt og kamille. Hårfarven er parabenefri

159,00 kr.
119,00 kr.