Hårgele

Gele til håret kan  anvendes til ar forme frisuren med. Den kan  anvendes til at danne wet look eller i stedet for hårvoks. De kan også anvendes som føngele. Paul Mitchell Thicken Up Styling Gele som giver volume når håret føntørres og anbefales til mellemlangt og langt hår. Paul Mitchell Curls Ultimate Creme Gel til krøller. Kevin Murphy Super Goo Gel med kraftigt og fleksibelt hold. CE-CE svanemærket Wet Gel med stærk hold til wet look i kort hår. Gold Sea Water Cream har en konsistens som gele og er til at forme det korte hår.   

 

 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

CE-CE Svanemærket Wet Gel 100 ml

Svanemærket hårgele til kort hår som giver et vådt look og glans til håret. CE-CE Wet Gel er stærk stivende og giver et maksimalt hold til frisuren. Anvend denne gel i håndklæde tørt eller tørt hår. Denne svanemærket gel er parabenefri og uden aerosol.

149,00 kr.
99,00 kr.

GOLD Sea Water Cream 150 ml

saltvandscreme som ved føntørring giver håret hold, volume og fleksibel struktur. Velegnet til hår der behøver fylde, luftighed og kontrol. Gold Sea Water Cream har en konsistens som flydende gele og er velegnet til at forme frisuren med og lad denne gele tørre af sig selv.

204,00 kr.
163,00 kr.

Kevin Murphy Super Goo 100g

2 stk -20%
3 stk -30%

Super.Goo fra Kevin Murphy er en pasta gel med medium glans og et kraftigt men fleksibelt hold, der gør det muligt at forme frisuren. Den unikke tekstur giver mulighed for at style både glat hår og frisurer der kræver ekstra styling. En super anvendelig paste som er vandopløselig, og ikke vil flage eller tørre ud. Indeholder Brændenælde som giver en sund hovedbund og styrker håret, Bambusekstrakt som har et højt indhold af antioxidanter, der beskytter og tilfører glans, og Grøn Te som er en styrkende antioxidant.

208,00 kr.

Living Proof Style Lab Forming Paste 118 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Living Proof Style Lab Forming Paste er en blanding af gele, voks og paste, som skaber fleksibilitet, struktur, volume og medium hold i kort og mellemlangt hår. Velegnet til de fleste hårtyper. Når produktet anvendes i fugtigt hår og lufttørre, får håret en mat finish Hvis håret føntørres, giver det en lidt blødere effekt. men skaber stadig form og efterlader håret med en mere naturlig shine.
208,00 kr.

Paul Mitchell Curls Ultimate Wave 150 ml

En Creme Gele til krøller som er fugtresistens og giver krøllerne et pjusket strandlook. En fantastisk krølle gele hvor det er let at forme håret og tilfører masser af texture, helt uden at håret bliver kruset.

219,00 kr.
179,00 kr.

Paul Mitchell Flexible Style Super Sculpt 250 ml

Stylinggele som er varmebeskyttende overfor varme fra føntørrer. Paul Mitchell Flexible Style Super Sculpt er en hurtigtørrende stylinggele som giver et fleksibelt hold og kan anvendes i al slags hår. Giver en flot struktur til krøller. Super Sculp forsegler fugten i håret og giver glans samt fylde til håret.

219,00 kr.
175,00 kr.

Paul Mitchell Super Skinny Relaxing Balm 200 ml

Udglattende gele som blødgør håret og forebygger slidte hårspidser. Paul Mitchell Super Skinny Relaxing Balm reducerer tørretiden ved føntørringen og er fugtafvisende. Denne udglattende gele anvendes i fugtigt hår inden håret føntørres. Har en skøn og frisk duft af æble.

209,00 kr.
179,00 kr.

Paul Mitchell Thicken Up 200 ml

Stylinggele som giver volume og fylde til håret. Thicken Up giver et blødt og fleksibelt hold, samt gør hårstrået tykkerer ved føntørring. Denne Stylinggele indeholder UV-beskyttelse og gør håret ekstra glansfuldt  Velegnet til fint hår og kan bruges i både vådt og tørt hår.

219,00 kr.
179,00 kr.

Schwarzkopf Osis+ Rock Hard Ultra Strong Glue 150 ml

Dette produkt er en kombination of voksens cremet konsistens og gelens  stærke hold. Schwarzkopf Osis+ Rock Hard Ultra Strong Glue er til alle hårtyper og specielt til kort hår. En lim-voks met et ultra et stærkt  hold. Anvendes i fugtigt hår for den ultra stærke lim-voks effekt, eller i tørt hår for voks effekt.

149,00 kr.
89,00 kr.

Style Masters Defining Gel 150 ml (NY)

En volumegivende Styling gele som giver et medium hold, kontrol og glans til håret. Style Masters Defining Gel har en let konsistens så den nemt kanarbejdes ind i håret. Anvendes i fugtigt eller tørt hår. Denne hårgele kan anvendes til alle hårtyper. Bedtr at anvende i kort hår.
159,00 kr.
99,00 kr.