Hårkur

Hårkur eller hårmaske anvendes når håret behøver ekstra pleje og styrke. Anvend hårkur når håret er tørt, mat og trist, eller efter hårfarvning, permanent og solbadning. Living Proof Restore Mask Treatment reparerer hårstrået og beskytter mod skade. Orofluido hårmasker er velegnet til alle hårtyper. Paul Mitchell har både spraykure og cremekure som opbygger håret. Revlon Uniq One Hair Maske er en 10 min. kur. Maria Nila har nogle fantastiske hårmasker,som er parabenefri og med uv-beskyttelse. De findes også med farve, så håret får pleje og farveopfriskning samtidig. Prøv Gold Luxery Hair Masque for at give håret nyt liv. Joico Color Therapy Luster Lock er en kur specielt til farvet hår.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

3 stk Revlon Uniq One All In One Hair Treatment 3x150 ml

Hårkur på spray som gør håret smukt, sundt og velplejet. Revlon Uniq One All In One HairTreatment genopretter tørt og ødelagt hår. samt forebygger spaltede spidser. Tilfører glans og eliminerer krus. Ved farvet hår, beskytter hårkuren mod tab af farve. Håret bliver silkeblødt og får en naturlig fylde. Hårkuren skal ikke skylles ud, da det er en leave- in kur. 

417,00 kr.
237,00 kr.

3 stk Revlon Uniq One Superior Hair Mask 3x300 ml

Hårmaske som genopretter skadet hår og gør håret silkeblødt. Revlon Uniq One Superior Hair Mask styrker håret og opretholder fugtbalancen, samt eliminerer kruset hår. Hårkuren giver et vægtløst finish med en naturlig volume. Hårmasken tilføret i nyvasket hår. Trækketid 3-5 min. Skyl ud.

417,00 kr.
267,00 kr.

3 stk Revlon Uniq One Treatment Lotus Flower 3x150 ml

Hårkur på spray som gør håret smukt, sundt og velplejet. Revlon Uniq One Treatment Lotus Flower genopretter tørt og ødelagt hår. samt forebygger spaltede spidser. Tilfører glans og eliminerer krus. Ved farvet hår, beskytter hårkuren mod tab af farve. Håret bliver silkeblødt og får en naturlig fylde. Hårkuren skal ikke skylles ud, da det er en leave- in kur. Har en skøn og mild duft af lotusblomst.

417,00 kr.
237,00 kr.

FVS Terapeutisk Peelingkur 215 ml

Terapeutisk oliekur til alle hud- og hårtyper. Oliekuren holder hovedbunden ren for døde hydceller og genopygger skadet hår. Normaliserer hovedbunden og giver håret en naturlig glans, og gøre det let at frisere. FVS Oliekur kan også anvendes som hudcreme på irriteret, tør og sprød hud, eller i forbindelse med barbering.

149,00 kr.
99,00 kr.

GOLD Luxury Hair Masque 200 ml (ny)

 Dybdevirkende Hårkur som forvandler tørt og mat hår til blødt og glansfuldt hår på få minutter. Forbedrer tilstanden i  farvet og permanentet hår. Indeholder koldpresset sheasmør fra seahnødder og hvedeprotein som genopbygger håret. Vask håret med GOLD Shampoo. Påfør hårmasken fra rod til spids. Trækketid 4-5 min. Skyl ud. Afslut altid med GOLD Conditioner. 

239,00 kr.
192,00 kr.

GOLD Luxury Hair Masque 200 ml (U)

Dybdevirkende Hårkur som forvandler tørt og mat hår til blødt og glansfuldt hår på få minutter. Forbedrer tilstanden i  farvet og permanentet hår. Vask håret med GOLD Shampoo. Påfør hårmasken fra rod til spids. Trækketid 4-5 min. Skyl ud. Afslut altid med GOLD Conditioner.

198,00 kr.
99,00 kr.

Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock 140 ml

Hårkur til farvet hår. Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock genopbygger et farvet, blonderet og skadet hår. Harkuren booster håret med fugt og giver en uimodståelig glans.

249,00 kr.
179,00 kr.

Kerastase Resistance Soin Premeir Therapiste 200 ml

Hårkur til ødelagt og overbelastet hår, som anvendes inden hårvask. Kerastase Resistance Soin Premeir Therapiste virker ekstrem beskyttende og plejende på hårstrået, samt beskytter hårets fibre. Anvend produktet i fugtigt hår og lad det indvirke i 2.5 min. Skyl derefter ud og vask håret i den valgte Kerastase skampoo.

250,00 kr.
119,00 kr.

Kevin Murphy Angel Masque 200 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Hårkur som reparerer og styrker fint, tørt eller farvet hår og giver det mere fylde. Kevin Murphy Angel Masque indeholder Quinoa som binder sig til hårstrået og reparerer det med sit proteinindhold. Bambusekstrakt der indholder silica som styrker håret og gør det glansfuldt. Abyssinsk olie er en skønhedsolie, som indeholder essentielle fedtsyrer der styrker hårets vækst og bevarer fugten i håret.

258,00 kr.

Kevin Murphy Hydrate Me Masque 200 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

En reparerende og udglattende hårkur, som tilfører fugt til kruset eller groft, farvebehandlet hår. Kevin Murphy Hydrate Me Masque indeholder Hybenekstrakt som beskytter hovedbunden og holder den sund, Natlysolie som glatter ogbevarer fugten i håret  Havtangekstrakt med et højt indhold af mineraler, som tilfører fugt til hovedbunden og holder den i balance.

258,00 kr.

Kevin Murphy Leave In Repair 200 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Leave-In.Repair fra Kevin Murphy er en vægtløs leave-in conditioner der revitaliserer porøst og skadet hår samt modvirker spaltede spidser.  Hydrolyseret Keratin  reparerer håret, hvor der er behov for det.Hydrolyseret Ærteprotein  er en supergrøntsag med et højt indhold af plejende og genopbyggende aminosyrer, og ekstrakt af Bambusblade som genopbygger samt giver håret glans og styrke.

258,00 kr.

Label.m Intensive Mask 120 ml

Genopbyggende hårmaske som giver håret ekstra liv, glans og silkeblødt hår. Label.m Intensive Mask genopbygger hårets naturlige fugtbalance og elasticitet. Tilfører og bevarer fugten i håret. Indeholder kokumsmør som forsegler skællaget på håret og giver optimal glans. Indeholder ikke sulfat og natriumklorid.
179,00 kr.
69,00 kr.

Hårkur

Anvend en hårkur når en shampoo eller conditioner ikke er nok til at pleje håret. Brug en hårkur 1 til 2 gange om ugen, eller efter behov. Det er vigtigt at hårkuren trækker i håret i den tid som der anbefales, da virkningen ellers ikke vil være optimal. Det er også vigtigt at vælge en hårkur som passer til hårtypen og hårets tilstand.

Tørt Groft hår

Et hår som er groft og tørt, har behov for en hårkur som blødgør, plejer og fugter håret. Kevin Murphy Hydrate Me Masque fylder håret med fugt og genvinder glansen i håret.

Fint hår

Et fint hår har ofte behov for en hårkur son styrker , tilfører volume og modvirker spaltede spidser. Den veganske hårkur Maria Nila Pure Volume Masque er en let hårkur til det fine hår. Zenz Therapy Repair Treatment Rosehip & Amarant er en økologisk hårkur som forbedre hårets fibre med proteiner, så håret bliver stærkere.