Hårlak

Hårspray findes i flere forskellige styrker. Strong hairspray som Kevin Murphy Session Spray og Living Proof Control Hairspray som får frisuren til at holde hele dagen. Osis+ Session Label Flexible Hold hairspray med medium hold, holder frisuren på plads. Hårlak findes også som pumpelak som er uden drivgas. En Pumpespray som er svanemærket, anbefales CE-CE Hairspray. Paul Mitchell Freeze and Shine Super Spray er en hurtigtørrende pumpespray som fryser håret på plads. HH Simonsen Hairspray er fugtafvisende og beskytter mod farvetab.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

2 stk Living Proof Control Hairspray 2x249 ml

Hårlak der giver hold, som varer hele dagen. Living Proof Control Hairspray giver et stærkt hold, uden at tynge eller klistre håret. Den er velegnet til alle hårtyper og giver bevægelsesfrihed i håret. Tilfører glans til håret. Anvendes i tørt hår.
416,00 kr.
332,00 kr.

2 stk Orofluido Hairspray Strong Hold 2x300 ml

Hårlak med stærk hold som giver glans til håret. Orofluido Hairspray Strong Hold er en professionel hårlak til alle hårtyper, som ikke klister, samt tørrer hurtigt på håret. Indeholder arganolie, cyperus og hørfrø og har en skøn duft. Spray hårlakken ca. 30 cm fra håret.
258,00 kr.
149,00 kr.

2 stk. HH Simonsen Hairspray 2x250 ml

Fugtafvisende hårlak som giver håret glans og strong hold uden at klister håret sammen. HH Simonsen Hairspray har UV-beskyttelse, samt beskytter mod farvetab. Denne hårlak har en frisk duft og er let at børste ud af håret igen. Anvendes i tørt hår. Kan også anvendes under føntørring for at give ekstra hold til frisuren.
298,00 kr.
169,00 kr.

Gold Dry Hair Spray 400 ml (ny)

En hurtigtørrende hårlak med ekstra hold, volume og glans som giver langvarige resultater så frisuren holder hele dagen. Gold Dry Hair Spray anvendes i tørt hår, som afslutning på frisuren. Spray produkter 20-30 cm. fra håret, så hårlakken fordeler sig jævnt på hele håret.
219,00 kr.
175,00 kr.

GOLD Hair Spray 400 ml

En hårpray som giver håret glans og håret føles bevægelig og naturlig. GOLD Hair Spray er både en våd - og tørhårlak, hvilket betyder, at den er ideel at anvende når håret styles, da hårlakken tørrer langsomt ind i håret og giver et langvarigt hold. Produktet er let at børste ud af håret og tørrer på 15 sekunder.


219,00 kr.
175,00 kr.

Kevin Murphy Bedroom Hair 250 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
En let, fleksibel hårspray der giver volume, glans tekstur og fleksibilitet. Kevin Murphy Bedroom Hair efterlader håret bevægeligt og gør ikke håret klistret. Den giver tekstur og separation. Indeholder en trio af naturlige ingredienser for at gøre dit hår blødt og håndterbart med et fleksibelt hold, der varer ved hele dagen. Perfekt til alle hårtyper, farver og teksturer. Anvendes som Finishing spray på tørt hår. Rystes godt før brug hver gang!
216,00 kr.

Kevin Murphy Session Spray 400 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

Ultralet hårspray med kraftig hold. Kevin Murphy Session Spray får frisuren til at holde hele dagen samt holder udefrakommende fugt ude. Denne finishing spray indeholder vedbendbladsekstrakt som bevarer fugten i håret og beskytter mod udtørring, Hydrolyseret hvedeprotein som er en naturlig C-vitaminkilde og UV-beskyttelse som beskytter og tilfører glans, og Memory hold-harpiksudtræk som ikke klæber men giver fleksibilitet, kontrol og glans.

216,00 kr.

Kevin Murphy Session Spray Flex 400 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Let og fleksibel hårspray som giver et naturligt hold og kan anvendes til alle hårtyper. Kevin Murphy Session Spray Flex er antistatisk og er let at style frisuren med, da den ikke gør håret klistret. Håret får en naturlig bevægelighed. Den er modstansdygtig overfor fugtigt vej. Giver håret en naturlig glans. Kan anvendes inden brug af krøllejern for at krøllerne holder bedre.
216,00 kr.

Living Proof Control Hairspray 249 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Hårlak der giver hold, som varer hele dagen. Living Proof Control Hairspray giver et stærkt hold, uden at tynge eller klistre håret. Den er velegnet til alle hårtyper og giver bevægelsesfrihed i håret. Tilfører glans til håret. Anvendes i tørt hår.
208,00 kr.

Living Proof Flex Shaping Hairspray 246 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Hårspray som kan anvendes i fugtigt hår som styling eller i tørt hår som afslutning af frisuren. Living Proof Flex Shaping Hairspray har et medium hold og er velegnet til alle hårtyper. Produktet er med varmebeskyttelse op til 210 grader.
208,00 kr.

Maria Nila Style & Finish Extreme Spray 400 ml

Mild hårlak med ekstra hold. Maria Nila Style & Finish Extreme Spray anvendes i tørt hår, for at give hold til den færdige frisure. Denne hårlak beskytter håret mod UV-stråler. Indeholder 100% veganiske ingredienser.
219,00 kr.
199,00 kr.

Maria Nila Style & Finish Finishing Spray 100 ml

Mild hairspray med kraftigt hold som er let at børste ud af håret igen. Finishing hårlak beskytter håret mod UV.stråler. Spray med 100% veganiske ingredienser. 

115,00 kr.
92,00 kr.