mousse

Vi har hårmousse til alle hårtyper. Paul Mitchell Sculpting Foam er en mousse og pleje i et produkt som er velegnet til krøller og kruset hår. Kevin Murphy Body Builder Mousse er volumegivende. Gold Foundation er både en hårmousse og conditioner i samme produkt. Prøv Id Hair Fiber Mousse. Ønskes svanemærket hårprodukter anbefales Ce-Ce Hairmousse. Schwarzkopf Novelle Mousse med plejeeffekt, giver håret fylde og glans. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

CE-CE Svanemærket Hair Mousse 150 ml

Svanemærket hår mousse som er velegnet til at tørre og kramme i  krøllet hår, samt til føntørring i glat hår.  CE-CE Hair Mousse giver et medium hold og er god til alle hårtyper.

149,00 kr.
89,00 kr.

GOLD Delicious Foundation 200 ml

 Hårmousse og Conditioner i et og samme produkt. Giver en strukturrig, silkeblød og glansfuld finish. Gold Delicious Foundation er varmebeskyttende og nærer håret samt efterlader håret fyldt med struktur og kontrol. Passer til alle hårtyper og længder. Også til krøllet hår. Produkter omrystes inden brug og fordeles i fugtigt hår. Føntør og style håret som ønskes.

219,00 kr.
175,00 kr.

Gold Root Lift Spray Mousse 200 ml

Letvægt Spray Mousse som hjælper normal, fint og tyndt hår med at opnå volume, så håret føles tykkere. Gold Root Lift Spray Mousse booster håret ved rødderne, så håret bliver fyldigere. Anvendes i fugtigt hår og spray direkte i hårbunden for at opnå maximum fylde. Føntør derefter håret. Ryst flasken inden brug. TIP - Brug Gold Delicious Foundation i hårlængderne for pleje og varmebeskyttelse.

219,00 kr.
175,00 kr.

Id Hair Mé Duo Fiber Mousse 2x200 ml

Volumegivende hårmousse som kan anvendes til alle hårtyper. Også velegnet til krøller. Føn håret op med Id Hair Mé Fiber Mousse som forøger volumen i håret, uden at låse det. Anvend denne fiber mousse i frottétørt hår og style håret som ønsket.
258,00 kr.
179,00 kr.

Id Hair Mé Duo Root Lifter 2x300 ml

Volume mousse på spray. Id Hair Mé Root Lifter til fint og normalt hår. Løfter håret fra rødderne og tilfører fylde til håret.Anvendes i fugtigt hår og spray produktet i hårbunden. Føn håret for at opnå maximum fylde og hold.

258,00 kr.
179,00 kr.

Id Hair Mé Fiber Mousse 200 ml

Volumegivende hårmousse som kan anvendes til alle hårtyper. Også velegnet til krøller. Føn håret op med Id Hair Mé Fiber Mousse som forøger volumen i håret, uden at låse det. Anvend denne fiber mousse i frottétørt hår og style håret som ønsket

129,00 kr.
119,00 kr.

Id Hair Mé Root Lifter 300 ml

Volume mousse på spray. Id Hair Mé Root Lifter til fint og normalt hår. Løfter håret fra rødderne og tilfører fylde til håret.Anvendes i fugtigt hår og spray produktet i hårbunden. Føn håret for at opnå maximum fylde og hold.

129,00 kr.
119,00 kr.

Kevin Murphy Body Builder Mousse 375 ml

2 stk -20%
3 stk -30%

En hårmousse, som giver håret masser af volumen og et fleksibelt hold. Kevin Murphy Body Builder Mousse indeholder ekstrakt fra Solsikkefrø som er en naturlig antioxidant der beskytter mod vejr, vind og sol, Essentiel Tangerinolie der lukker hårets skællag og tilfører glans, og B5-vitamin som binder fugten i håret.

216,00 kr.

KMS Curlup Wave Foam Mousse 200 ml

Geleskum med let hold, som giver bløde, naturlige og krusfrie krøller. KMS Curlup Wave Foam Mousse er fugtgivende og binder fugten i håret. Denne hårmousse er varmebeskyttende for håret når der anvendes føn til tørring. Den fremhæver krøllerne og giver en blød finish samt et silkeblødt hår.

199,00 kr.
129,00 kr.

Living Proof Curl Enhancing Styling Mousse 179 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Mousse til håret med let conditioner effekt, som fremhæver krøllerne. Living Proof Curl Enhancing Styling Mousse er med plejeeffekt og et hold så krøllestrukturen bevares. Denne hårmousse anvendes i fugtigt hår. Opnå maks krølleeffekt ved at tørre krøllerne med en føn, hvor der er påsat en softstyler. Er med varmebeskyttelse med op til 230 grader.
208,00 kr.

Living Proof Full Thickening Mousse 149 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
En letvægt styling mousse til fint hår, der giver et fleksibelt hold og volume, som hloder længe. Living Proof Full Thickening Mousse lægger sig om hårstrået og skaber fyldigere hår, ved hjælp af patenterede molekyler. Denne hårskum gør ikke håret stift og giver et naturligt hold. Anvend produktet i fugtigt hår og føn håret eller lad det lufttørre. Indeholder ikke parabener eller silikone.
208,00 kr.

Living Proof Timeless Plumping Mousse 149 ml

2 stk -20%
3 stk -30%
Hårmousse som er perfekt til fint og tyndt hår, Living Proof Timeless Plumping Mousse give 3 gange så meget tykkelse og volume til håret. Den har en langtidsholdbar effekt, som får håret til at holde hele dagen. Anvendes i fugtigt hår og fordel produktet fra rod til spids. Håret er nu klar til at styles som ønskes. Husk at ryste flasken før brug.
208,00 kr.