Trustpilot     FRI FRAGT på køb for over 499,-       Leveringspris med GLS: 39,-     Sikker online betaling      Rådgivning af faglært frisør
Billighårprodukter.dk Billighårprodukter.dk
Produkter
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Nyhedsbrev

Hårtyper

Der er 651 varer.

Hårtyper

Vælg en af de kategorier som er din hårtype. Til krøllet hår er Gold Curl Cream og Gold Hårkur et must for at bevare smidige krøller. Er håret tørt så anvend Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger som er fugtgivende hårprodukter. Maria Nila Luminous Colour til farvet hår som farvebevarendene og med UV - beskyttelse. Hårtyper som fint  og normalt hår benyttes volumegivendene hårprodukter som Maria Nila Pure Volume eller Paul Mitchell Extra Body. Paul Mitchell Tea Tree Lemon Sage hårprodukter er velegnet til fedtet hår og hårbund. Neccin Shampoo er effektiv mod skæl og hovedbundsproblemer. Prøv Maria Nila Structure til skadet hår eller Revlon Uniq One Superior Hair Mask.  

Underkategorier

 • Til Krøller
  Til Krøller Her findes et helt unik udvalg at hårprodukter til at pleje krøllet hår med. Til krøllet hår er det et vigtigt at håret får tilført fugt, for at bevare krøllerne smidige og undgå krus. En fantastisk Revlon Style Masters curlshampoo som reducerer krus i håret.Denne lækre serie fra Maria Nila Palet True Soft med arganolie som fugter krøllerne eller den rene økologiske arganolie fra Zenz Therapy som plejer håret. Paul Mitchell Curls er en serie som er specielt til krøller. hvor Curls Spring Loaded Frizz.Fighting Shampoo er sulfatfri. Krøllecreme er et must nå derr skal være bevægelse i håret. Gold Haircare curlcream skaber krøller som aldrig før.Curlcreme tilfører fugt,pleje og kontrol, så bevægelsen i håret holder hele dagen. Anbefales at bruge en H H Simonsen diffuser for at opnå flotte og fyldige krøller   
 • Til Fint Hår
  Til fint hår  Stort udvalg af hårprodukter til fint hår.Nogle hårprodukter er svanemærket hvor enkelte hårprodukter er med økologiske ingredienser. Ce-Ce hårspray er svanemærket og findes som pumpespray.Zenz Therapy shampoo og conditioner som er økologiske hårprodukter, dufter frisk af sweet mint og er fantastisk til det fine hår. Maria Nila Pure Volume Shampoo, Conditioner og Hair Mask er uden parabener og sulfater. Gold Hair Repair er en protein shampoo som styrker det fine hår Paul Mitchell Extra Body Daily Boost til fint hår,løfter håret fra hårbunden for at opnå maximal fylde Revlon Style Masters Volume shampoo er fantastisk til det fine hår.Lette olier på spray fra Orofluido, giver en fantastisk glans i håret.Specielt egnet til fint hår er Gold Spray Wax som er let at arbejde med. Til at opfriske og give fylde i fint hår er dryshampoo en stor hjælp. Prøv Label.m Dry Shampoo, eller Paul Mitchell Dry Wash. 
 • Til tørt hår
  Til tørt hår Et tørt hår har altid brug for meget fugt, for at håret bliver blødgjort og lettere at sætte.En hårkur mindst en gang om ugen anbefales.samt brug af arganolie for pleje, fugt og glans.  Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger hårplejeserie opfylder alle krav til tørt hår da serien er fyldt med fugt,keratin og protein. Anvend altid en sulfatfri shampoo da sulfater kan udtørre håret yderligere. Maria Nila Palett True Soft som findes i shampoo, conditioner, hårkur og hårolie er også nogle fantastiske fugtgiver til håret. Gold Hydration shampoo, conditioner, hårmasque og arganolie er absolut et godt valg til pleje af tørt hår. Zenz Therapy Patchouli Shampoo og Conditioner er med økoligiske ingredienser og et godt valg til tørstigt hår. Til mænd anbefales American Crew Daily moisturizing Shampoo som fugter både hår og hårbund.
 • Til farvet hår
  Til farvet hår Anvend altid en Farveshampoo og Conditioner til farvet hår ved røde og brune hårfarver for at bevare hårfarven længst mulig. Maria Nila Colour Luminous shampoo, conditioner og masque til røde og mørke hårfarver. Til lysnet hår anvend en silvershampoo som Maria Nila Sheer Silver Shampoo, Conditioner og Masque, eller Paul Mitchell Platinum Blonde Shampoo til blond, gråt eller hvidt hår. Till blond hår og lyse striber er Label.M Brightening Blonde Shampoo og Conditioner med til at skabe klare og lyse nuancer.  Når udgroningen skal dækkes  så anvend Label.m Brunette Dry Shampoo som en hurtig løsning. Andre anbefalet mærker til farvet hår er Joico K-Pak Color Therapy og Gold Hairspa Shampoo og Conditioner som alle er farvebevarendene. Ønskes hårprodukter uden parfume, anbefales FVS Shampoo og Conditioner  eller Zenz Therapy Jojoba Shampoo og Conditioner.
 • Til skæl og hovedbundsproblemer
  Til skæl og hovedbundsproblemer For at bevare et sundt hår, er det vigtigt at hårbunden er sund. Neccin Anti Dandruff Treatment Shampoo fjerner aktivt skæl i hårbunden. Neccin Sensitive Balance Shampoo modvirker tørhed og rødme i hårbunden. Gold Scalp Relieve Shampoo afhjælper skæl og tør hovedbund. Frisørens Vital System til hovedbundsproblemer er uden parfume og farvestoffer.  FVS Terapeutisk Tonickur 4  desinficerer hårbunden, modvirker kløe, samt er fantastisk mod hårtab. Gold Relieve Shampoo er specielt designet til at behandle skæl og tør hårbund. Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo, Conditioner og Masque modvirker skæl. tør hårbund og hårtab.
 • Til fedtet hår og hovedbund
  Til fedtet hår og hovedbund Når hårbunden fedter så anvend altid en shampoo som er dybderensende som Zenz Therapy Sweet Mint med økologiske ingredienser.  FVS Shampoo nr.1 er uden parfume og farvestoffer. Paul Mitchell Shampoo Two er en mild shampoo som rengør i dybden. Paul Mitchell Tea Tree Lemon Sage Shampoo renser hår og hårbund i dybden samt opkvikker ved hårvask. Når hår og hovedbund fedter er Gold Dry Shampoo et godt valg eller Maria Nila Dry Shampoo som opsuger fedt fra hårbunden. Hårpudder som Maria Nila Power Power White og Schwarzkopf Osis+ Dust It kan også anvendes i hovedbunden da hårpudderne også giver fylde til håret. 
 • Til Skadet hår
  Til skadet hår Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Moisturizing Shampoo som er fyldt med protein og keratin genopbygger et skadet hår. Gold Luxury Hair Masque er en dybdevirkende hårkur til hår som trænger til ekstra pleje.  Maria Nila Structure Repair Shampoo, Conditioner og Masque reparerer skadet hår. Revlon Uniq one all - in one Treatment er en leave - in hårkur som genopretter håret og forebygger spaltede hårspidser.  
 • Til normalt hår
  Til normalt hår Zenz Therapy Lavender Shampoo og Conditioner er økologiske hårprodukter til normalt hår. Tribella Shampoo er mild, plejende og skånsom for hår og hårbund. Med Orofluido Shampoo, Conditioner og Hårolie bliver håret glansfuldt og blødt. Normalt hår behøver til tider lidt fugt, så prøv Paul Mitchell Instant Moisture Shampoo og Instant Moisture Daily Treatment. Til kort normalt hår kan anvendes CE-CE Svanemærket Salt Water Spray.  For volume til håret kan der anvendes hårmousse fra Revlon Style Masters eller volumespray fra Gold Haircare. En god shampoo til mænd er American Crew Daily Shampoo. 

Varer sidevis

Varer sidevis