Gratis fragt over 499 kr.  Gratis fragt over 499 kr.    Sikker betaling Sikker betaling 
   E-mærketE-mærket     Hent i butik Hent i butik
Viabil Mobile Pay Dankortbetaling

HH Simonsen Envy Føn med Epic Wet Brush Sort

Sampak med  Envy føntørrer og Epic Wet Brush. Håret bliver mere glat og blødt, takket være den høje koncentrat af ioniske molekyler. Tørrer håret på kortere tid. Giver mindre slitage på håret. Envy Føn har en ekstra kraftig motor og vejer kun 375 gram. Epic Wet Brush er en forbedret udgave af The Wet Brush.Hårbørsten har mere luft mellem børstepiggene. så det bliver lettere at tæmme filtret hår.

Producent: HH Simonsen
Tilgængelighed: 1 på lager
799,00 kr.
599,00 kr.

ENVY HAIRDRYER – LIMITED EDITION

 

Misundelse er en fed ting

Glæde dig til fantastisk føntørring med HH Simonsens eksklusive Envy føntørrer og den populære Epic Wet Brush, der lige nu fås i en lækker sampak.

Misundelsesværdig finish

Med en ENVY føntørrer får du et langt mere glat, glansfuldt og krusfrit resultat en med en almindelig føntørrer. ENVY er udviklet med et unikt SoftAir Flow System, der efterlader håret både glattere og blødere takket være den særligt høje koncentration af ioniske molekyler. Samtidig har ENVY en ekstra kraftfuld motor. Det betyder, at du både kan glæde dig til en kortere tørretid og mindre slitage på håret. Den robuste motor gør også føntørreren perfekt til både hjemme- og salonbrug – og så vejer den kun 375 gram!

Nem og skånsom frisering

Det har aldrig været lettere at bekæmpe krus. Wet Brush Epic er en ny og forbedret udgave af den legendariske Wet Brush, som sikrer skånsom og smertefri frisering af selv det mest genstridige hår. Den nye variant har et endnu bedre greb og mere luft imellem børstepiggene, hvilket gør den endnu mere effektiv, når det gælder tæmning af filtret hår.