HH Simonsen Epic Deluxe Detangler Wet Brush

Tilgængelighed: 2 på lager
199,00 kr.
149,00 kr.

Luksus hårbørste med bredt børstehoved, som gør et genstridigt og filtret hår, lettere at frisere ud. HH Simonsen Epic Deluxe Detangler Wet Brush kan anvendes i både vådt og tørt hår. De bløde børstepigge masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen. Denne Wet brush er udført i et ergonomisk design.

Producent: HH Simonsen

Epic Deluxe Detangler Wet Brush

Noget af det, der gør Epic™ Wet Brush særlig, er den ekstra plads mellem børstepiggene. Dette gør det endnu lettere at rede filtret og kruset hår på en skånsom og smertefri måde. Børsten er udført i et ergonomisk design, og de ultratynde IntelliFlex® børstepigge glider let og ubesværet igennem selv det mest genstridige hår. De bløde SofTips™ på spidsen af børstepiggene masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen.

Kunder der har købt denne vare købte også

Kevin Murphy Plumping Wash & Rinse 2x 250 ml

Shampoo som styrker og tykner et fint og tyndt hår. Kevin Murphy Plumping Wash styrker hovedbunden og skaber en tæthed i håret, som får det til at føles kraftigere og med en fantastisk volumen. Denne shampoo Indeholder Oleonolic-syre som bekæmper aldringstegn ved hårsækkene. Nældeekstrakt som  opfrisker og giver fylde til håret. Ingefærrod som indeholder zink og andre spormineraler der stimulerer hårbunden og fremmer hårvækst samt forebygger hårtab. Kevin Murphy Rinse er en balsam som styrker, tykner og genopbygger et fint og tyndt hår, samt gør håret kraftigere og stærkere. Indeholder Risproteiner som har et højt proteinindhold og genopbygger håret. Biotin B7 som trænger ind i håret og tilfører det styrke og beskyttelse og som kan fremme den anagene vækstfase. Persillebladekstrakt som er en antioxidant der beskytter og giver en sund hovedbund.
456,00 kr.
364,80 kr.